Is Porsha Williams haar vermogen aan het herbouwen?

Inhoudsopgave:

Is Porsha Williams haar vermogen aan het herbouwen?
Is Porsha Williams haar vermogen aan het herbouwen?
Anonim

Real Housewives of Atalanta-ster Porsha Williams heeft een paar zware jaren achter de rug. Een pijnlijke scheiding, een recente uittocht uit de RHOA-franchise en een gewelddadige confrontatie met haar co-sterren tijdens een RHOA-reünie hebben de realityster zowel persoonlijk als financieel teruggedrongen. Ze bracht zichzelf niet alleen in verlegenheid en werd vanwege haar gevecht met geweld verwijderd van de RHOA-reünie, maar ze gaat snel failliet. Ooit reed ze hoog met $ 16 miljoen op haar naam, maar nu is ze daar nog maar een fractie van waard. De meeste websites van beroemdheden schatten dat ze amper $ 500.000 waard is, en sommigen schatten dat het zelfs minder is dan dat.

Maar hoewel ze misschien down is, is de RHOA-ster zeker niet uit. Porsha Williams heeft hier en daar wat werk gevonden en als ze het tempo aanhoudt dat ze gaat, zal ze waarschijnlijk een deel van haar rijkdom nieuw leven inblazen. Ze lijkt vernederd te zijn door haar verlies van rijkdom, aangezien ze nu een onvermurwbaar activist is in de moderne burgerrechtenbeweging. Dit is wat Porsha Williams de laatste tijd heeft gedaan en hoe ze haar vermogen zou kunnen herbouwen.

6 Porsha Williams heeft nu haar eigen show genaamd 'Porsha's Family Matters'

Na tien jaar in de show verliet Porsha RHOA na het einde van het 13e seizoen in 2021 om te schitteren in een spin-offserie genaamd Porsha's Family Matters. Hoewel ze het financieel moeilijk heeft door haar scheiding en uit de gratie v alt, is ze erg rijk aan liefde. Dankzij haar verhaallijn op RHOA heeft Porsha Williams nu een zeer loyale schare fans die haar hebben gevolgd naar haar nieuwe show. De show bevindt zich momenteel midden in het eerste seizoen. Haar fans gaven haar ook meer dan 6 miljoen volgers op Instagram, waardoor ze een van de meest gevolgde Real Housewives-sterren ooit is. Williams gaf haar fans onlangs ook iets om elkaar voor Kerstmis te kopen.

5 Porsha William's memoires 'Pursuit Of Porsha' kwam uit in 2021

Haar fans waren opgetogen toen Porsha aankondigde dat ze een boek aan het schrijven was en in 2021 deed ze die aankondiging. The Pursuit of Porsha lag in november 2021 in de schappen, net op tijd voor de kerstinkopen. Het boek staat niet bovenaan de bestsellerlijst van de New York Times, maar het lijkt het respectabel te doen en het heeft een gemiddelde van 4 uit 5 sterren op de website van Barnes and Noble. Bij een recente signeersessie crashte een dierenrechtenactivist het evenement en eiste dat Williams zou stoppen met het dragen van bont.

4 Porsha Williams is nu een prominent lid van de BLM-beweging

Williams zelf is tegenwoordig een beetje een demonstrant en laat zich zelfs arresteren voor de doelen die ze steunt. Na de dood van George Floyd, een zwarte man die op video door een politieagent werd vermoord, werd Williams een uitgesproken tegenstander van raciale profilering en een pleitbezorger voor Black Lives Matter en politiehervorming. Ze werd gearresteerd bij een protest buiten het huis van de procureur-generaal van Kentucky en eiste gerechtigheid voor Breonna Taylor, een zwarte EMT die door de politie werd vermoord terwijl ze in haar bed sliep. Taylor had geen arrestatiebevel uitgevaardigd en zij was ook niet degene die de politie moest aanhouden, en haar dood was verschrikkelijk voor verschillende beroemdheden, waaronder Williams. De New York Times heeft Porsha Williams "een kruisvaarder" genoemd tegen politiegeweld vanwege haar werk ter ondersteuning van de beweging voor Black Lives.

3 Porsha Williams is weer verloofd

Een belangrijke oorzaak van Williams' vermogensverlies was haar zeer openbare scheiding van NFL-ster Kordell Stewart. Williams ging van $ 16 miljoen naar praktisch niets van de ene op de andere dag, hoewel de salarissen voor Real Housewives-sterren gemiddeld rond de $ 600k - $ 800k per seizoen liggen. De liefde lijkt echter alles te blijven overwinnen, aangezien ze nu verloofd is met ondernemer Simon Guobadia. Eerder was ze kort verloofd geweest met iemand anders, Dennis Mckinley, een andere ondernemer.

2 Het persoonlijke vermogen van Porsha Williams is nog steeds veel lager dan het vroeger was

Hoewel de restanten van haar boekverkoop nog moeten beginnen omdat het meestal 3 tot 6 maanden duurt voordat een auteur geld ziet, afhankelijk van hun contract, en ondanks haar nieuwe show, schatten websites nog steeds dat Williams alleen de moeite waard is tussen $400k en $500k. Williams is echter verloofd met een man die $40 miljoen waard is.

1 Tot slot, ze is nog steeds blut, maar ze is op de goede weg

Williams heeft misschien een moeilijke periode doorgemaakt, maar ze blijft optimistisch, zoals blijkt uit haar boek en het feit dat ze nieuwe projecten in het verschiet heeft. Ze is buiten het RHOA-nest gestapt om haar show te beginnen, haar eigen verhaal te vertellen en haar eigen persoon te zijn. Hoewel ze ook ongelukkig was in de liefde, lijkt het erop dat haar geluk is omgedraaid. Hoewel het belangrijk is om te onthouden dat noch haar vorige huwelijk, noch haar eerdere verloving erg lang duurde. Zal Williams haar geld terugkrijgen? Misschien, maar of ze het nu wel of niet doet, het kan niet worden ontkend dat ze niet opgeeft.

Aanbevolen: