Sinead O'Connor geeft toe dat ze haar kind in de steek heeft gelaten na de tragische zelfmoord van een 17-jarige

Inhoudsopgave:

Sinead O'Connor geeft toe dat ze haar kind in de steek heeft gelaten na de tragische zelfmoord van een 17-jarige
Sinead O'Connor geeft toe dat ze haar kind in de steek heeft gelaten na de tragische zelfmoord van een 17-jarige
Anonim

Een radeloze Sinead O'Connor heeft een hartverscheurende tweet geplaatst waarin ze zichzelf de schuld geeft van de tragische zelfmoord van haar 17-jarige zoon Shane. Naast haar schuldbekentenis, beschaamde O'Connor ook Tusla - een Ierse instantie voor kinderen en gezinnen - en de Ierse regering, evenals een aantal personen die ze liever niet noemde.

Sinead verwijderde tweets toen haar zoon zelfmoord pleegde
Sinead verwijderde tweets toen haar zoon zelfmoord pleegde

De singer-songwriter schreef: FYI, stel je alsjeblieft niet voor dat ik me er minder dan scherp van bewust ben dat ik mijn kind in de steek heb gelaten, naast Tusla en de HSE en de Ierse staat. En naast anderen in zijn leven die voor altijd publiekelijk naamloos zullen blijven.”

Naast zichzelf de schuld te geven van de zelfmoord van haar zoon, gaf ze ook de Ierse regering de schuld

“We weten allemaal wie we zijn. We hebben hem allemaal in de steek gelaten. Welkom in Ierland.”

De politie bevestigde de dood van Shane op zaterdag, waarbij de tiener twee dagen eerder als vermist was opgegeven nadat hij naar verluidt was ontsnapt uit "zelfmoordwacht" terwijl hij werd behandeld in een ziekenhuis.

O'Connor heeft geconcludeerd dat Shane al geruime tijd verwikkeld was in een strijd met een psychische aandoening, en onthulde zelfs dat hij leerde hoe hij zijn zelfmoordwapen 'IN HET KIDS' Psych Hospital in Lindara' moest maken. Terwijl hij daar werd behandeld voor psychoses. [sic]”

Sinds het tragische overlijden van Shane heeft O'Connor op haar Twitter een stroom tweets geplaatst waarin zowel Tusla als haar regering verder worden bekritiseerd.

O'Connor sloeg voortdurend het Ierse bureau voor kind en gezin 'Tusla'

“Nu wil tusla met mij een “mediabericht” bespreken, waarbij ze ongetwijfeld willen dat ik meewerk in hun inspanningen om deze dood van mijn kind te laten lijken alsof het niet door de Ierse staat was.”

“Tusla en HSE geven een oneerlijke verklaring af in antwoord op internationale vragen. Een hoop leugens, weigeringen om verantwoordelijkheid te nemen. Zoals altijd gebukt onder de almachtige en valse zorg die ze beweren te hebben voor de privacy van de kinderen die onder hun hoede sterven.”

“Ik ga nu privé de tijd nemen om mijn zoon te rouwen. Als ik er klaar voor ben, zal ik precies vertellen hoe de Ierse staat in de onwetende, kwaadaardige, egoïstische, leugenachtige vormen van Tusla en de HSE zijn dood mogelijk heeft gemaakt en vergemakkelijkt. Magdalene Ireland is nooit weggegaan. Vraag het de jeugd.”

Bovendien publiceerde Sinead een ontroerende opdracht aan de vader van haar overleden zoon, Donal Lunny.

“Bedank ook Shane's vader, Donal Lunny. Je hebt ook je best gedaan, Donal. En Shane aanbad je. En ik zal me altijd herinneren hoe lief je voor hem bent geweest. Je bent een lieve vader geweest. Het spijt me voor je verlies.”

Aanbevolen: