Zayn Malik meldt zich aan bij datingapp voor plus size na split met Gigi Hadid

Inhoudsopgave:

Zayn Malik meldt zich aan bij datingapp voor plus size na split met Gigi Hadid
Zayn Malik meldt zich aan bij datingapp voor plus size na split met Gigi Hadid
Anonim

Zayn Malik is terug op de markt en op zoek naar liefde. De voormalige One Direction-ster is op zoek naar "grote mooie vrouwen" op de dating-app WooPlus, drie maanden nadat hij zich afscheidde van supermodel Gigi Hadid.

Zayn Malik werd gespot met een app voor 'Big Beautiful Women' nadat hij dingen had verbroken met Gigi Hadid

The Sun heeft een exclusieve blik geworpen op een uitgelekte video waarin Zayn WooPlus gebruikt, een website die zegt dat het bedoeld is voor "alle mensen die van plus-size singles houden". De video toonde de zanger die deelnam aan een emoji-uitdaging in de app, die gezichtsherkenningstechnologie gebruikt om de identiteit van zijn gebruikers te verifiëren.

Zayn, genoemd in de top tien van meest begeerde vrijgezellen van het VK, had een warrige look en een borstelige baard terwijl hij een face-match-uitdaging deed.

Het zou geen verrassing moeten zijn dat de hartenbreker een datingwebsite koos voor "bochtige mensen om liefde te vinden en ervan te genieten", omdat de zanger nooit verlegen was over zijn liefde voor grotere vrouwen. In 2016 vertelde de zanger aan Billboard dat hij hield van "meisjes die een beetje dik zijn" in "bepaalde gebieden".

"Ik hou van een vollere vrouw," verduidelijkte hij.

Zayn en Gigi gingen uit elkaar nadat hij een groot gevecht met haar moeder had gekregen en haar naar verluidt had geslagen

Zayn had eerder een relatie met het high-fashion model Gigi Hadid. De twee hadden bijna zes jaar een knipperlichtrelatie en verwelkomden in september 2020 een dochter, Khai.

Zayn stopte in oktober eindelijk met Gigi nadat hij ruzie kreeg met haar moeder, Yolanda Hadid, die schittert in The Real Housewives Of Beverly Hills. De huisvrouw beweerde dat Zayn haar geslagen had, maar hij ontkent dit ten stelligste.

Bronnen zeggen dat terwijl Gigi in Parijs aan het modelleren was en Zayn in hun huis in Pennsylvania was met hun dochter toen Yolonda langskwam en zichzelf binnenliet. Zayn kreeg naar verluidt een grote ruzie met haar en zei tegen haar dat ze "weg moest blijven" van zijn dochter. Daarna belde hij Gigi op en bleef schreeuwen.

De popster plaatste een verklaring op Twitter waarin hij bevestigde dat er een ruzie was en vroeg om privacy.

www.instagram.com/p/CTmw81rH3S3/

Zayn pleitte in oktober niet voor vier aanklachten wegens intimidatie en kreeg een straf van 360 dagen proeftijd, een cursus woedebeheersing, en kreeg te horen geen contact op te nemen met Yolanda of de bewaker die getuige was van het gevecht.

De tienerfavoriet werd ook gedropt door zijn platenlabel, RCA, omdat hij 'bijna onmogelijk te controleren' was. Zijn derde soloalbum, Nobody Is Listening, bleef steken op nummer 44 in de Billboard 200.

Aanbevolen: