Britney Spears' ex zou hebben gedreigd de nek van een vrouw te breken

Inhoudsopgave:

Britney Spears' ex zou hebben gedreigd de nek van een vrouw te breken
Britney Spears' ex zou hebben gedreigd de nek van een vrouw te breken
Anonim

Britney Spears' ex-man Jason Alexander zou hebben gedreigd de nek van een vrouw te breken. TMZ beweert het incident te hebben ontdekt in juridische documenten die ze exclusief hebben verkregen nadat een vrouw die alleen bekend staat als Lisa, de traumatische gebeurtenis aan de politie had gemeld.

In de publicatie stond dat Alexander de bedreigingen in januari 2021 had geuit en Lisa vertelde dat hij de nek van haar en haar mannelijke vriend zou "breken". Vervolgens wordt aangenomen dat Jason in juli opnieuw contact heeft opgenomen met deze mannelijke vriend, waarbij hij zijn eerdere dreigende verklaring herhaalde.

Alexander werd ook beschuldigd van stalking, waarvoor hij later werd aangeklaagd

Bovendien beschuldigde Lisa Alexander er ook van haar twee keer te stalken, één keer in oktober en vervolgens in november. Ze onthulde dat hij had toegegeven dat hij haar naar huis had gevolgd en dat ze hem op haar eigendom in Tennessee aantrof.

Na dergelijke incidenten werd Alexander gearresteerd wegens "verergerde stalking" en hij pleitte schuldig aan de aanklachten op 4 januari 2022. Districtsprocureur-generaal Kim Helper kondigde aan dat hij 11 maanden en 29 dagen proeftijd kreeg en zou worden onderworpen tot een screening op geestelijke gezondheid en willekeurige drugstests.

Alexander ligt op de loer buiten het huis van Britney's moeder Lynne

Bovendien heeft Page Six het nieuws naar buiten gebracht dat de familie van Britney Spears verontrust was om te ontdekken dat Alexander onlangs op de loer had gelegen buiten het landgoed van Moeder Lynne Spears. Een bron vertelde dat de familie "het ongelooflijk ongepast en ronduit raar vindt."

“Het is al erg genoeg dat de familie te maken heeft met fans die te dichtbij komen voor comfort, maar ze zouden graag denken dat ze meer kunnen verwachten van Jason, die beweert nog steeds zoveel liefde en respect voor Britney te hebben.”

Bewijs van Alexanders bezoeken werden ontdekt op zijn Instagram-account, waar hij video's van zichzelf buiten het pand had gepost. Een van de palen toonde Lynne's poorten verlicht door koplampen, vergezeld van het griezelige bijschrift "Daddy Spears verstopt achter poorten @britneyspears."

Nog huiveringwekkender, in een andere clip is een niet-geïdentificeerde vrouw die Alexander vergezelt te horen die "Elke slechte daad gesproken of gedacht heeft." Page Six bevestigt dat Jason sinds de publicatie van hun artikel de belastende inhoud heeft verwijderd.

Alexander en Britney dateerden in 2004 en besloten te schaken in Las Vegas. Hun huwelijk was echter ongelooflijk van korte duur en werd na een schamele 55 uur nietig verklaard. Spears trouwde later datzelfde jaar met muzikant Kevin Federline.

Aanbevolen: