Project Runway': Shantall Lacayo brengt Elaine Welteroth tot tranen

Inhoudsopgave:

Project Runway': Shantall Lacayo brengt Elaine Welteroth tot tranen
Project Runway': Shantall Lacayo brengt Elaine Welteroth tot tranen
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Project Runway' van 17 december 2021 worden hieronder besproken. Project Runway heeft de laatste zeven ontwerpers bereikt na de eliminatie van Prajjé in de aflevering van vanavond, en het talent blijft doorschijnen. Hoewel het seizoen vol dramatische momenten is geweest, waaronder het dramatische vertrek van Meg Ferguson, zijn er ook tal van betraande momenten.

Terwijl de ontwerpers werden belast met de uitdaging van onconventionele materialen, verbaasde het ontwerp van Shantall Lacayo niet alleen de kijkers, maar bracht het ook collega Project Runway-jurylid, Elaine Welteroth, tot tranen toe! Shantall werd slechts twee weken geleden weggestemd na haar minder dan geweldige samenwerking met Kristina. Gelukkig voor Shantall gebruikte Christian Siriano zijn enige redding op de ontwerper, en nu bewijst ze echt dat ze een topkandidaat is in de competitie.

Onconventionele cocktailjurkuitdaging

Hoewel er dit seizoen van Project Runway nogal fascinerende uitdagingen zijn geweest, is het duidelijk dat vanavond de uitdaging met onconventionele materialen aan de orde is, waarbij ontwerpers de opdracht kregen om een iconische cocktailjurk te maken!

Dit is gemakkelijk de uitdaging waar fans elk seizoen het meest naar uitkijken, en het is veilig om te zeggen dat de ontwerpers van dit seizoen precies wisten wat ze aan het doen waren … nou ja, sommigen van hen wisten dat! Christian Siriano verraste de deelnemers met een uitnodiging voor bodemloze mimosa's aan de bar tegenover hun herenhuis, maar ze kregen ook hun volgende uitdaging onder het genot van wat kampioenen en wat fruitsap.

De overige acht ontwerpers moesten een cocktailjurk maken die was gemaakt van materialen die alleen te vinden waren in de bar waar ze zich bevonden. Van het grijpen naar rietjes, onderzetters, koffiefilters tot het afscheuren van bankstoffen, de ontwerpers pakten alles wat ze konden om het te laten werken!

Shantall Lacayo's ontwerp brengt Elaine Welteroth tot tranen

Hoewel de hitte zeker aan de gang was, lijkt het alsof Shantall Lacayo precies wist wat ze wilde doen. Na het selecteren van zwarte rietjes en alleen zwarte rietjes, ging de Nicaraguaanse ontwerper onmiddellijk aan de slag en creëerde een look die andere kijkers dit seizoen hebben gezien.

Hoewel ze twijfelde aan haar tijdmanagement, kwam alles uiteindelijk goed, zo erg dat Elaine Welteroth zelfs tot tranen toe in tranen uitbarstte! Tijdens de kritieken op de catwalk prees Elaine het ontwerp van Shantall en beweerde dat "dit is waarom we doen wat we doen", verwijzend naar de kunst achter modeontwerp. Elaine kon haar tranen niet bedwingen, waardoor Shantall het ook een beetje kwijtraakte.

Shantall ging van out naar de winnaar

Het was nog maar twee weken geleden dat Shantall Lacayo de boot kreeg van Project Runway. Haar samenwerkingsontwerp met Kristina Kharlashkina zorgde ervoor dat ze bij de onderste twee eindigde, waardoor de jury haar wegstemde. Gelukkig gebruikte Christian Siriano zijn "Siriano Save" op Shantall, en het wierp zijn vruchten af!

Niet alleen deed Shantall's blik Elaine tot tranen toe bewegen, maar ze won ook de uitdaging van deze week! Tijdens de catwalkpresentatie was collega-jurylid en modeontwerper, Brandon Maxwell, vol ontzag voor haar uiterlijk, waardoor fans er zeker van waren dat ze de overwinning mee naar huis zou nemen, en dat deed ze! Hoewel Shantall de uitdaging won, werd Prajjé uiteindelijk naar huis gestuurd, maar fans noemen zijn uitschakeling een vergissing.

Kijkers gingen snel naar Twitter om hun gedachten te delen en beweerden dat Shantalls uiterlijk een van de beste van de avond was, en ze hadden zeker gelijk! Nu, met twee seizoensoverwinningen op zak en immuniteit voor volgende week, is het duidelijk dat Shantall Lacayo in de race is om dit seizoen van Project Runway mogelijk te winnen.

Aanbevolen: