Deze kleine jongen bracht Ellen DeGeneres tot tranen op live tv

Inhoudsopgave:

Deze kleine jongen bracht Ellen DeGeneres tot tranen op live tv
Deze kleine jongen bracht Ellen DeGeneres tot tranen op live tv
Anonim

Ellen DeGeneres had jarenlang de populairste show op tv. Echter, na de controverse, die de gastheer als een pestkop bestempelde, verloor de show plotseling wat van zijn allure.

De media is overal op Ellen geweest en heeft gasten gedocumenteerd die waarschijnlijk spijt hebben van hun tijd in de show. Het wierp een donkere schaduw over wat een positieve show moest zijn met als doel vreugde te verspreiden.

Ellen zit nu in haar laatste seizoen, waar fans verdeelde reacties op hebben. In een recente aflevering creëerde ze een gedenkwaardig moment dat ze niet snel zal vergeten. Een jonge jongen met de naam Callan Perks werd binnengebracht en laten we zeggen dat hij Ellen heeft bewogen op een manier die anderen in de loop der jaren niet hebben gedaan.

Callan Perks ging viraal na zijn pre-game OHL-toespraak

In november 2021 ging een jonge jongen met de naam Callan Perks absoluut viraal voor een geweldige toespraak die hij hield tijdens een pre-game, waarin zijn thuisteam, de OHL's Peterborough Petes, te zien was.

Volgens CTV News werd hij gekozen als onderdeel van de 'Next Gen'-dag, die de kinderen de kans geeft om een eendaags contract te tekenen bij een professioneel hockeyteam.

Terugkijkend op het moment lijkt het duidelijk dat de jongeman de kans optimaal benutte.

Perks zou zelf niet kunnen doorgronden wat er zou komen, aangezien hij werd uitgekozen om deel te nemen aan de 'Ellen Show'. Om de zaken nog specialer te maken, ging de toespraak die hij hield over haar laatste seizoen, waarmee een historische run werd afgesloten.

Gezien hoe het met Ellen ging, vooral de downs van de afgelopen jaren, werd het al snel duidelijk dat ze tijdens de toespraak overmand werd door emoties.

Het zorgde voor een geweldig moment en een moment dat de geschiedenis in zal gaan als een van de liefste op de show.

Ellen was tot tranen geroerd door de emotionele toespraak van Callan Perks

Het begon als een onschuldig gesprek, maar toen laaiden de emoties plotseling op toen Callan Perks zijn motiverende toespraak tegen Ellen begon.

"Je hebt 19 seizoenen lang alles gegeven op dit podium", zei Cal.

"Je danste hard. Je maakte harde grappen. Je lachte hard. Je huilde hard en je gaf hard. Dus als het tijd is om afscheid te nemen en het licht uit te doen, onthoud dan dat jij, Ellen, altijd de ' W' omdat je altijd alles hebt gegeven wat nodig is om jou te zijn."

"Dus blijf hard werken en positief blijven en mensen aan het lachen maken, want je bent een legende."

Op dit punt was Ellen volledig verloren voor woorden en extreem ontroerd, zo erg zelfs dat de gastheer emotioneel werd.

"Weet je wat? Ik moet zeggen, ik ken veel chique mensen", vertelde DeGeneres aan Cal. "Wat je net tegen me zei, betekent meer voor mij dan wat ik je kan overbrengen. Ik ken je niet eens, maar je bent gewoon een speciaal klein wezen met zo'n groot hart en ik dank je daarvoor."

Het was een geweldig moment en een moment dat fans herinnerde aan al het goede dat Ellen deed tijdens haar lange geschiedenis van de show. Gezien alle controverse rond haar naam, is het gemakkelijk om het goede te vergeten dat plaatsvond, vooral in de ether.

De clip ging absoluut viraal, met fans die applaudisseerden voor zowel de toespraak als de oprechte reactie van Ellen erop.

Fans waren dol op het moment en noemden het een van de beste in de geschiedenis van de show

ET Canada plaatste het virale moment en het is duidelijk dat de fans het opaten. Er was niets dan positiviteit in het commentaargedeelte, waarbij Coach Cal werd geapplaudisseerd voor zijn ontroerende woorden.

"Deze jongen is zo goed in het motiveren van anderen dat hij zelfs Ellen inspireert. Ik hoop in de toekomst nog veel meer van Coach Cal te zien."

"Omg… ik hoorde de toespraak die hij Ellen gaf vandaag en het was zo mooi. Ik moest huilen en Ellen had tranen in haar ogen. Deze jongen heeft een geweldige toekomst voor zich."

"Wauw, hij is een natuurtalent… Sommige kinderen worden er gewoon mee geboren. Ik was uitgesproken toen ik een klein meisje was, maar niet altijd op een goede manier. Hij is echt inspirerend en motiverend voor zo'n jonge jongen! !"

"Wat hij over je zei was zo waar. Ellen, je bent echt een geweldig persoon. Bedankt voor het delen van je lach, je humor maar vooral je hart met zoveel mensen. Juist, Ellen is een legende."

Een geweldig moment en klaar Ellen zal het niet vergeten!

Aanbevolen: