15 Beroemdheden die meedogenloze stalkers hadden

Inhoudsopgave:

15 Beroemdheden die meedogenloze stalkers hadden
15 Beroemdheden die meedogenloze stalkers hadden
Anonim

Stalkers zijn er in alle soorten en maten. Het lijdt geen twijfel dat talloze mannelijke beroemdheden worden geplaagd door degenen die hen bekijken, volgen, lastigvallen of zelfs bedreigen. Maar de beproevingen en beproevingen van vrouwelijke beroemdheden als het gaat om stalkers zijn zeker beter bekend. Ongeacht hun geslacht was elke ervaring op deze lijst diep traumatiserend en zeer ongemakkelijk voor de ster in kwestie. Het laat in ieder geval zien dat er gewoon geen leeftijdsgrens, geslacht of geslacht, beroep binnen de entertainmentindustrie is dat een stalker ervan weerhoudt zich griezelig of ronduit crimineel te gedragen. Hier zijn enkele van de meest opvallende en afschuwelijke voorbeelden van stalkers die onze favoriete beroemdheden lastigvallen.

15 Billie Eilish

Volgens The Guardian kreeg Billie Eilish een tijdelijk straatverbod opgelegd tegen iemand die naar verluidt kampeerde voor het huis van haar familie, waar Billie de meeste nachten doorbrengt. Volgens de gerechtelijke documenten beweert Billie dat de 23-jarige man haar lastig viel en "keelsnijdende" gebaren naar haar maakte. In de documenten schreef Billie: "Ik voel me niet langer veilig om mijn huis uit te gaan en te genieten van elementaire lichaamsbeweging in mijn buurt, omdat hij zou kunnen proberen me te benaderen en me pijn te doen … Elke keer als ik hem zie, wil ik gewoon schreeuwen."

14 Justin Bieber

Het stalkerverhaal van Justin Bieber is bijzonder gruwelijk. Volgens The Atlantic huurde een 45-jarige stalker twee mannen in om Justins leven te beëindigen en hem daarbij te castreren. Nadat deze persoon was gearresteerd, beweerden ze dat ze dit wilden doen om beroemd te worden. Dit is natuurlijk niet de enige ervaring die Justin heeft gehad met stalkers. In 2020 ging hij zelfs naar Instagram om alle mensen te roepen die buiten zijn appartement in New York stonden te wachten.

13 Steven Spielberg

Raiders of the Lost Ark, Jaws, Jurassic Park en West Side Story-regisseur Steven Spielberg hadden ook een schrijnende ontmoeting met een stalker. In 1997 stalkte een voormalige bodybuilder Steven buiten zijn huis terwijl hij in het bezit was van een aantal sadomasochistische apparaten. In een interview met CNN zei Steven: ik denk dat hij op een missie is en hij zal niet tevreden zijn totdat hij de missie heeft volbracht, en ik denk dat ik het onderwerp van de missie ben. Ik wilde niet dat deze persoon mij of mijn familie door de angst zou leiden, de nachtmerries die ik hierdoor heb gehad."

12 Taylor Swift

In een interview met Elle in 2019 gaf Taylor Swift toe dat ze altijd schotwondverbanden bij zich had sinds haar ervaringen met agressieve stalkers talrijk waren. Een man werd gearresteerd omdat hij meerdere keren probeerde in te breken in haar huis en een andere werd gearresteerd voor zowel stalking als het bedreigen van Taylor's leven.

11 Alec Baldwin

Volgens Nicki Swift beweerde een 'wannabe'-actrice dat ze een affaire had met de 30 Rock-acteur, ondanks zijn hardnekkige ontkenning. Ze volgde hem naar tal van functies en kwam zelfs opdagen bij hem thuis.

10 Paula Abdul

Tijdens het jurypanel van American Idol kwam een van Paula Abdul's stalkers opdagen om auditie te doen voor de show. Ze had haar naam veranderd om Paula na jaren van pesterijen te blijven volgen. Nadat de auditie mislukte, nam de stalker haar mee naar het leven in de buurt van Paula's huis.

9 Jodie Foster

Jodie Foster heeft een van de beroemdste stalkerverhalen. Haar stalker was John Hinkely Jr., de man die voormalig president Ronald Reagan probeerde te vermoorden om indruk op haar te maken. Dit was nadat hij de toen 17-jarige volgde naar Yale University.

8 Kendall Jenner

Een van Kendall Jenners stalkers zet haar in het nauw op haar oprit terwijl ze uit haar auto probeerde te komen. Toen hij weigerde weg te gaan, begon hij op haar ramen te bonzen en tegen haar te schreeuwen.

7 Kiera Knightley

In 2017 werd een van Kiera Knightley's meest agressieve stalkers veroordeeld tot een psychiatrisch ziekenhuis. Dit was nadat Kiera hem had aangegeven dat hij haar bij haar thuis had gestalkt. In een interview in 2016 zei ze: "Sinds ik het incident bij de politie meldde nadat hij door mijn brievenbus had gemiauwd en een handgemeen had met mijn man voor mijn deur, zijn we nu op zoek naar een verhuizing buiten de gemeente."

6 Willow Smith

Will en Jada's dochter Willow slaagden erin een straatverbod te krijgen tegen een stalker die ze aan ET Canada beschreef als "pedofiel". Dit was nadat hij buiten haar huis kampeerde om haar "patronen" te "monitoren".

5 Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas en Kirk Douglas

De enorm beroemde leden van het huishouden van Zeta-Jones/Douglas werden allemaal lastiggevallen door een aspirant-psycholoog. Volgens People was de stalker 'verliefd' op Michael Douglas en deed hij er alles aan om zijn aandacht te trekken, waaronder het lastigvallen van zijn ouders en het bedreigen van zijn vrouw, Catherine.

4 Selena Gomez

Selena Gomez' stalker sprong over het hek van haar huis in Calabasas, slechts enkele uren nadat ze uit de gevangenis was vrijgelaten wegens het betreden van haar eigendom. Het lijdt geen twijfel dat deze ongemakkelijke toegewijde stalker Selena hielp haar huisbeveiliging te verbeteren, meerdere keren te verhuizen en zich over het algemeen onveilig te voelen in haar eigen huis. Een andere stalker bedreigde zelfs Selena's leven.

3 Pamela Anderson

Tijdens een interview met Life&Style zei Pamela dat haar stalker inbrak in het pension van haar familie en daar in totaal drie dagen verbleef. Ze begon: "Een fan sloop mijn huis binnen, sneed hun polsen door en at toen al mijn brood op. Het is verschrikkelijk, maar ik meen het! Toen de politie haar arresteerde, droeg ze zelfs een van [de] Baywatch-badpakken. heel eng eigenlijk."

2 Ariana Grande

Ariana Grande heeft talloze keren te maken gehad met stalkers. Meest recentelijk onthulde ze aan haar fans dat ze zelfverdediging moest leren om zich veilig te voelen. Dit was nadat een stalker met een mes op haar terrein verscheen en dreigde het leven te nemen van zowel haar als haar bewaker. Jaren eerder stuurde een minder schadelijke stalker Ariana voortdurend willekeurige geschenken en volgde haar naar verschillende evenementen. Hij werd later gearresteerd en naar een psychiatrisch ziekenhuis gestuurd.

1 Robert Pattinson

In tegenstelling tot elke andere beroemdheid op deze lijst, behandelde de Batman-ster zijn stalker op een heel andere manier. Nadat ze maanden buiten zijn appartement had gestaan, besloot hij haar mee uit te nemen op een date. Om van haar af te komen, klaagde hij alleen maar over zijn leven. Ze heeft hem nooit meer gestalkt.

Aanbevolen: