10 beroemdheden die een hekel hadden aan de manier waarop SNL ze afbeeldde

Inhoudsopgave:

10 beroemdheden die een hekel hadden aan de manier waarop SNL ze afbeeldde
10 beroemdheden die een hekel hadden aan de manier waarop SNL ze afbeeldde
Anonim

Saturday Night Live is al bijna 50 jaar in de lucht en al bijna 50 jaar maken de spelers in de show impressies van andere beroemdheden. Hoewel de schetsshow 's avonds laat over het algemeen leuk is, gebruikt de show af en toe satire om bepaalde figuren in de media of de politieke sfeer te verslaan. Als je echter aan de ontvangende kant van die indrukken bent, lach je misschien niet mee met iedereen, vooral niet als de indruk minder dan vleiend is.

Sommige indrukken zijn meer oppervlakkig, zoals Vanessa Bayer imiteert Jennifer Aniston; ze maakt geen groter punt over Jennifer Aniston of om haar op een echte manier voor de gek te houden, de humor komt gewoon van hoe precies Vanessa Bayer haar maniertjes kopieert. We herkennen ze als uniek voor Jennifer Aniston, dus om iemand die genegenheid te zien opdoen - het is grappig! Maar andere celebs hebben meer van een opgraving gekregen en hun reacties waren niet altijd positief. Hier zijn 10 beroemdheden die een hekel hadden aan de manier waarop ze werden nagebootst op Saturday Night Live.

7 Kathie Lee Gifford

Kathie Lee Gifford lijkt iemand die vriendelijk genoeg is, maar het blijkt dat ze niet tegen een beetje speels roosteren kan. In een terugkerende Saturday Night Live-schets met Jenny Slate als Hoda Kotb en Kristen Wiig als Kathie Lee Gifford, strompelt Kristen Wiig rond, half bewusteloos en een beetje aangeschoten. "Iedereen lijkt ervan te genieten, maar ik denk niet dat het zo grappig is", zei Kathie Lee Gifford. 'Kan ze geen andere baan krijgen? Ga maar iets anders doen?' De offstage-crew reageerde hoorbaar uit protest toen Kathie Lee Gifford suggereerde dat Kristen Wiig niet kon zingen. "Oh, het is oké om me helemaal kapot te slaan, dat is prima [verwijzend naar een reeks in de schets waarin de Black Eyed Peas "haar" in elkaar sloegen]. Maar als ik zeg 'het spijt me, de vrouw kan niet zingen', dan is dat een probleem voor jullie mensen?"

6 Carole Baskin

Als het ging om Chloe Fineman's impressie van haar op Saturday Night Live, lachte Tiger Queen zelf Carole Baskin niet.

"Ik zou die vrouw wel een klap kunnen geven", zei ze in een interview op de podcast The Pet Show. "Dit hele, 'Mijn kat, miauw, miauw, kat, miauw, en dan zei ze deze echt rare woorden allemaal achter elkaar. Dat werd allemaal populair, denk ik, in de populaire cultuur en mensen wilden dat ik zo praatte op de cameo's. En ik heb zoiets van: 'Ik heb geen idee hoe ik zo moet praten. Zo spreek ik niet.'"

5 Barbara W alters

Barbara W alters kwam niet al te hard uit tegen de indruk van haar uitgevoerd door SNL-veteraan Gilda Radner, maar ze vond het ook niet geweldig. "Gilda was de eerste persoon die grappen maakte over nieuwsankers. Nu wordt het de hele tijd gedaan, maar Gilda was het origineel," zei ze."En natuurlijk lachte ik om iedereen - zolang ik het niet was. Toen Gilda voor het eerst 'Baba Wawa' begon te doen, haatte ik het. Ik vond het niet leuk. Ik wilde niet zijn ' Baba Wawa.' Ik denk dat het goed is om voor de gek gehouden te worden. Ik denk dat dat betekent dat je een beetje beroemd bent, "vervolgde ze. "Ik praat niet op die manier, en ik spreek mijn Rs uit. Waarom moesten mijn ouders me Bar-bar-a Wal-ters noemen?"

4 Ivanka Trump

Toen Scarlett Johansson in 2017 een aflevering van Saturday Night Live presenteerde, speelde ze in een commerciële parodie met de titel 'medeplichtig'. controversieel gedrag. Nadat de sketch was uitgezonden, vroeg Gayle King Ivanka Trump naar de parodie op CBS This Morning. Ivanka Trump was er snel bij om de grap neer te halen. "Als medeplichtig zijn betekent een kracht ten goede willen zijn en een positieve impact willen maken, dan ben ik medeplichtig", vertelde ze aan Gayle.

3 Donald Trump

Het blijkt dat Ivanka Trumps afkeer van de grap erfelijk is. Donald Trump haalde beroemd uit tijdens Saturday Night Live na een van Alec Baldwins vele, nu kenmerkende portretten van de voormalige president in de show. Hij twitterde: Het is echt ongelooflijk dat shows als Saturday Night Live, niet grappig/geen talent, al hun tijd kunnen besteden aan dezelfde persoon (ik), keer op keer, zonder zoveel van 'de andere kant' te noemen. ' Zoals een advertentie zonder gevolgen … Moet de federale verkiezingscommissie en/of FCC dit onderzoeken?” Een nieuw rapport van The Daily Beast beweert dat er veel interne discussies volgden tussen Trump en zijn politieke en juridische adviseurs over wat voor soort verhaal hij zou kunnen hebben, nog een voorbeeld van een poging van de voormalige president om het volledige gewicht en de macht van de Amerikaanse regering te gebruiken om wraak te nemen op zijn eigen persoonlijke vijanden.

2 Kellyanne Conway

Kellyanne Conway was duidelijk beledigd door Kate McKinnons indruk van haar, maar haar haast om een draai aan de grap te geven was een beetje een bereik."Kate McKinnon ziet duidelijk dat de weg naar de toekomst door mij loopt en niet door [Hillary Clinton]", vertelde ze aan The Hollywood Reporter. Ze betwistte ook de karakterisering van zichzelf als zuur en kwaadaardig. "Ik sta bekend als veel gelukkiger dan misschien het personage is," zei ze.

1 Mark Wahlberg

Andy Samberg portretteerde Mark Wahlberg in een schets waarin hij met dieren praatte. Andy Samberg, gekleed in een gewone spijkerbroek en een geruit overhemd, dwaalde tussen de omheiningen met honden, ezels, kippen, geiten, enz., en sprak met elk dier een gesprek aan, gebruikmakend van Mark Wahlbergs hese Boston-accent en agressieve manier van spreken. Hij eindigde elke ontmoeting met de vriendelijke regel: "Zeg je moeder de groeten van mij." Dit lijkt een vrij onschuldige imitatie, maar Wahlberg was niet onder de indruk. "Als ik dat joch zie, ga ik die grote neus van hem kraken", zei hij tegen Jimmy Kimmel. “Dan ga ik hem zeggen, ‘doe de groeten aan je moeder voor mij’…. Ik ga naar '30 Rock' en ik ga hem op zijn neus slaan. Ik garandeer je." Ja, kerel!

Aanbevolen: