Adele en alle andere beroemdheden die grote problemen hadden met hun verblijf in Las Vegas

Inhoudsopgave:

Adele en alle andere beroemdheden die grote problemen hadden met hun verblijf in Las Vegas
Adele en alle andere beroemdheden die grote problemen hadden met hun verblijf in Las Vegas
Anonim

In zekere zin lijkt het idee van een residentie in Las Vegas de vijand van muzikanten die op hun best presteren. Immers, wanneer een muzikant dag in dag uit hetzelfde optreden op dezelfde locatie geeft, leidt dat onvermijdelijk tot een zekere mate van creatieve stagnatie. Aan de andere kant moet een muzikant de beproevingen en beproevingen van constant reizen vermijden, buitengewoon aantrekkelijk zijn. Bovendien verdienen de topmuzikanten die in Las Vegas resideren ook veel geld.

Als gevolg van de extreem positieve aspecten van het hebben van een residentie in Las Vegas, zijn er veel mensen die willen dat hun favoriete artiesten elke avond optreden in de gokhoofdstad van de wereld. Helaas is echter een verrassend groot deel van de artiesten die in Las Vegas in residenties hebben gehad, gedwongen om met ernstige problemen om te gaan.

Gezondheidsproblemen getroffen in de residenties van Adele en Celine Dion

Als mensen naar het moderne muzieklandschap kijken, zijn er maar heel weinig artiesten die universeel gerespecteerd lijken te worden en dankzij Adele's ongelooflijke vocale vaardigheden is zij een van hen. Om die reden waren veel mensen enorm opgewonden toen werd aangekondigd dat Adele de laatste in een lange rij artiesten zou zijn die hun eigen residentie in Las Vegas zouden hebben.

Helaas kondigde Adele aan dat haar geplande verblijf van drie maanden in Las Vegas slechts enkele dagen voordat het zou beginnen werd uitgesteld. Op het moment dat Adele het slechte nieuws aan haar fans onthulde, gaf ze de situatie de schuld aan verschillende leden van haar crew die COVID-19 hadden opgelopen. TMZ zou later echter melden dat bronnen die "verbonden zijn met Caesars Palace" beweren dat Adele, naast het feit dat COVID-19 een rol speelde bij het uitstellen van de show, nog een andere motivatie had. Volgens die bronnen was Adele "ongelukkig met verschillende decorstukken, een koor, het geluidssysteem en andere items die bij de show horen" en vond ze dat meerdere elementen van de productie "niet goed genoeg waren".

Helaas had COVID-19 een enorm effect op een lange lijst van residenties van andere artiesten. Las Vegas is tenslotte op een gegeven moment in de pandemie gesloten, wat ertoe leidde dat elke residentie die op dat moment aan de gang was, werd stopgezet. Zo werden artiesten als Kelly Clarkson, Lady Gaga, Keith Urban, Sting en Rod Stewart allemaal tijdelijk stopgezet.

Eind 2021 deed Celine Dion de verrassende aankondiging dat haar verblijf in Las Vegas werd opgeschort vanwege gezondheidsproblemen. Zoals ze zou onthullen, hadden haar problemen niets te maken met COVID-19, aangezien Dion leed aan "ernstige en aanhoudende spierspasmen". Gezien de fysieke inspanning die Dion in elk van haar uitvoeringen steekt, is het logisch dat het voor haar onmogelijk zou zijn om in die staat het podium te betreden.

Andere mensen verstoorden de residenties van Britney Spears, Elton John en Jennifer Lopez

Van alle sterren bij wie hun show werd verstoord door andere mensen, kwam Elton John er het gemakkelijkst vanaf. Als absolute meestershowman kende Elton de waarde van zijn band met zijn publiek. Als gevolg hiervan nodigde Elton leden van zijn publiek uit om hem op het podium te vergezellen tijdens een deel van zijn optredens in Las Vegas. Aangezien Las Vegas vaak Sin City wordt genoemd en de mensen die daar zijn vaak uitbundig feesten, is het niet overdreven schokkend dat een fan zich op een avond misdroeg terwijl hij op het podium stond met Elton. Toch is het gemakkelijk te begrijpen waarom Elton zo kwaad was toen een fan hem bleef aanraken en probeerde op zijn piano te spelen dat de zanger midden in een nummer vloekte en het podium afstormde.

Van 2013 tot 2017 had Britney Spears een van de meest succesvolle residenties in Las Vegas in de geschiedenis. Als gevolg daarvan was er veel opwinding toen de pers te horen kreeg dat Spears plannen zou aankondigen voor een nieuwe residentie. Helaas werden de plannen voor Spears’ Vegas-terugkeer later echter opgegeven. Nadat de FreeBritney-beweging een sensatie werd, begonnen fans echter te geloven dat Spears in de eerste plaats gedwongen was in te stemmen met de residentie. Als gevolg hiervan was de annulering niet de schuld van Spears.

In 2017 stroomden fans van countrymuziek naar Las Vegas om het countrymuziekfestival Route 91 Harvest bij te wonen. Tragisch genoeg bevonden de aanwezigen bij het anders feestelijke evenement zich plotseling in levensgevaar toen iemand schoten begon te lossen vanuit een hotelkamerraam erboven. Uiteindelijk verloren 59 mensen het leven en raakten 527 mensen gewond.

In de nasleep van de schokkende gebeurtenissen die plaatsvonden op het Country-muziekfestival Route 91 Harvest 2017, waren veel mensen die er die avond niet waren, diep getroffen. Om die reden was het niet verrassend toen Jennifer Lopez aankondigde dat haar residentie in Las Vegas een paar dagen zou sluiten omdat de artiest "zich zo gebroken voelde". Bovendien, nadat een concert het toneel werd van dergelijk geweld, is het logisch dat artiesten terughoudend zijn om meteen daarna het podium in dezelfde stad te betreden. Het maakt niet uit of bezorgdheid over de veiligheid een rol heeft gespeeld bij haar beslissing, het feit blijft dat de residentie van Lopez werd opgeschort vanwege de tragedie.

Aanbevolen: