Selling Sunset': 10 onverwachte levenslessen van Christine Quinn

Inhoudsopgave:

Selling Sunset': 10 onverwachte levenslessen van Christine Quinn
Selling Sunset': 10 onverwachte levenslessen van Christine Quinn
Anonim

Christine Quinn is misschien wel de zelfbenoemde schurk van de Netflix-hit Selling Sunset. Maar laten we het toegeven, ze is een stijlvolle en inspirerende meidenbaas. We zijn er zeker van dat de meeste van haar haters dromen van haar fantastische baan en haar jetset-levensstijl. Dus probeer voor nu haar intense vete met Chrishell Stause opzij te zetten. Neem de tijd om deze lijst met onverwachte (gekke) levenslessen te waarderen die we allemaal van Quinn kunnen leren.

10 Christine Quinn is niet bang om buiten de gebaande paden te denken

Het is niet elke keer dat je botox en hamburgers krijgt bij een open huis. Maar nogmaals, het is in een luxe huis in Los Angeles. Het klinkt belachelijk, dus Quinn moest een beetje vechten voor het idee. Maar ze stond erop het te doen, uiteindelijk "overtrof" ze zichzelf en had een grote opkomst bij het evenement. Iedereen had een goede tijd. Zelfs haar bazen waren verrast door de impact ervan. De andere meiden hadden zoiets niet kunnen gooien. Alleen Quinn-dingen (bedoelde woordspeling).

9 Christine Quinn werkte haar weg naar dat opvallende vertrouwen

In seizoen 1 beschreef het toen nieuwe meisje Stause Quinn als deze intimiderende 7 meter lange blondine. Deze glamazon mag je gewoon niet missen. Afgezien van haar highlighter-heldere outfits, schreeuwt haar aura gewoon: er kan niet mee worden geknoeid en weet precies wat ze doet. Maar volgens de inwoner van Texas was ze niet altijd zo. "Vertrouwen is iets waarmee ik ben geboren", vertelde Quinn aan Vogue. "Maar het is ook iets dat ik ben gaan belichamen omdat het leven obstakels op mijn pad heeft gegooid. Veel mensen zeiden in de loop der jaren 'nee', dus dat gaf me innerlijke kracht, die uitgroeide tot deze grote persoonlijkheid die, denk ik, mensen vielen verliefd op."

8 Christine Quinn is trots op plastische chirurgie

Er is niets mis met het krijgen van plastische chirurgie. Je hoeft het ook niet te verbergen. Quinn zelf is altijd open geweest over onder het mes gaan. "Ik ben helemaal voor waarheidsdragende plastische chirurgie. Het is belangrijk in een wereld waar deze façade van sociale media ervoor zorgt dat mensen lichaamsdysmorfie hebben", deelde ze. "Mensen denken dat [dingen] echt zijn, en dat is het niet. Ik vertel mensen de hele tijd: ik heb mijn borsten laten doen, ik laat mijn lippen doen, tonnen Botox, tonnen make-up." De realityster bekende ook dat haar glamour in totaal $ 1000 per dag kost. "Het is duur om er zo goedkoop uit te zien", grapte ze.

7 Toen Christine Quinn haar vriendin Davina Potratz verdedigde tegen een lastige klant

Een ding om van Quinn te houden, is dat ze niemand met haar of haar vrienden laat rotzooien. Dus in seizoen 3, toen Potratz' $ 75 miljoen listing-client op haar afging, aarzelde Quinn niet om haar te verdedigen. De moeilijke klant kalmeerde uiteindelijk en werd dankbaarder voor de inspanningen van Potratz om zijn te dure huis te verkopen (het is tot op de dag van vandaag nog steeds niet verkocht). Hoe dan ook, het deed de cliënt tenminste beseffen dat zijn agent hard werkte. Dat is de kracht van Quinn's "echt stoer, echt balen in het bedrijfsleven"-houding.

6 Christine Quinn was al een selfmade miljonair voordat ze rijk trouwde

Quinn was altijd eerlijk geweest over rijk willen trouwen. Ze wist wat ze wilde, dus ging ze door en kreeg het. Maar laat je niet misleiden, de makelaar was als alleenstaande al financieel onafhankelijk. "Wacht niet op een ridder in glanzend harnas, bouw je eigen kasteel", zei ze. "Ik wist dat ik een rijke echtgenoot wilde ontmoeten, maar eerst wilde ik mijn eigen rijke echtgenoot zijn. Ik wilde hard werken, onafhankelijk rijk zijn en een selfmade miljonair zijn - wat ik deed." Tal van citaten van daar om op een t-shirt te zetten. Quinn is nogal een oplichter. Ze begon op 23-jarige leeftijd te beleggen in de aandelenmarkt, wat haar hielp om haar eerste miljoen te verdienen, samen met investeringen in onroerend goed, acteren en wat modellenwerk.

5 Toen Christine Quinn bleef werken omdat 'ze zwanger is en niet sterft'

In de eerste aflevering van seizoen 4 versloeg een 9 maanden zwangere Quinn haar entree in een strakke zwarte jurk, pronkend met haar babybuil en een handtasje. Ook droeg ze overdag gewaagde rode lippenstift en vertelde ze haar baas Jason Oppenheim dat ze geen lang zwangerschapsverlof zou nemen na haar bevalling. 'Ik ben zwanger. Ik ga niet dood zijn,' zei ze. "Ik wil nog steeds aan het werk… Zaken zijn zaken, maar weet dat ik terugkom." Hoewel het belangrijk is om een goede balans tussen werk en privé te hebben, juichen we haar toe omdat ze de geest van haar oplichter op peil houdt, zelfs na haar "traumatische" bevalling via de keizersnede.

4 Christine Quinn helpt graag mensen

In tegenstelling tot haar afbeelding op de show, is Quinn in het echte leven eigenlijk een stuk zoeter. Ja, ze is niet zomaar een egocentrisch bougiemeisje dat haar uitbundige vakanties op sociale media uitspuugt. Ze had niet eens Instagram tot ze 30 was en besefte dat het een goede manier was om mensen te inspireren."Ik was 30 jaar en had geen Instagram", aldus de influencer. "Ik ben heel spiritueel, ik leef in het moment, ik ben graag aanwezig in alles wat ik doe, dus ik heb nooit sociale media gehad en mijn leven was geweldig. Ik wist dat ik het moest hebben voor de show en ik wilde geef mezelf de kans om mensen te inspireren en te verbinden." Ze zei dat ze het platform op een positieve manier gebruikt door haar fans advies te geven "of het nu gaat om onroerend goed of vertrouwenstips of zelfs relatieadvies." Ze zei zelfs dat ze alleen voor haar werk komt vanwege haar fans, niet voor haar co-sterren.

3 Christine Quinn weigert de 'Selling Sunset' Kool-Aid te drinken

Omarm je uniekheid en weet dat je er niet bij hoeft te "passen" om gewoon goed te doen in je werk. Dat is hoe Quinn het vermoordt in onroerend goed. "Als mensen zeggen: 'Waarom hang je niet rond met de groep?' Omdat ik de Kool-Aid niet drink," zei ze. "Ik heb echte vrienden. Ik hoef niet te bewijzen dat ik met deze mensen omga. Ik wil gewoon naar huis en mijn baby zien nadat we klaar zijn met filmen.' Dat is ook de reden waarom ze zich niet druk maakte over de haters. Ze voegde eraan toe dat de show is gemonteerd om haar met opzet het gemene meisje te maken.

2 Christine Quinn dacht altijd dat ze sterker was dan haar ruwe ervaringen

Quinns leven was niet gemakkelijk toen hij opgroeide. "Ik kreeg niet de beste kaarten toen ik opgroeide en ik moest heel snel volwassen worden", vertelde de How to be a Boss Btch-auteur. "Ik verliet het huis van mijn ouders toen ik 17 was, ik zat in de gevangenis op mijn 17e verjaardag voor het bezit van marihuana … het is gemakkelijk voor mij om sterk te zijn in zaken en sterk te zijn voor mensen, maar dat is echt door de ervaringen die ik heb meegemaakt, die heeft me hier vandaag gebracht, en ik zou het voor niets willen veranderen." Ze is een sterke onafhankelijke vrouw sinds 17. Ik kan haar daarom niet haten.

1 Christine Quinn is nooit bang om haar mening te uiten

Natuurlijk, dit kan de meeste intense drama's in de show hebben veroorzaakt. Het is echter ook waarom Quinn niet bang is om te eisen wat ze verdient. "Ik ben moe van slt-shaming, van vrouwen die als bitchy worden bestempeld als ze zelfverzekerd zijn en hun mening kunnen uiten", zei Quinn over haar directheid. "Als ik een man was en precies hetzelfde deed, zouden mensen het niet in twijfel trekken. Als mensen me een btch noemen, antwoord ik gewoon: 'Dank je'. Als een btch betekent dat je je mening uitspreekt en trouw bent aan wie je bent, dan is het geen slechte zaak om een btch te zijn. Als iemand me een btch noemt, betekent dit dat ik iets goed doe.' Ook heeft de show de neiging om haar openhartigheid soms te overdrijven. We zijn er zeker van dat ze niet zomaar een hatelijk persoon is.

Aanbevolen: