Love Is Blind'-ster Giannina Gibelli en 'Bachelor Nation' Blake Horstmann's relatie, uitgelegd

Inhoudsopgave:

Love Is Blind'-ster Giannina Gibelli en 'Bachelor Nation' Blake Horstmann's relatie, uitgelegd
Love Is Blind'-ster Giannina Gibelli en 'Bachelor Nation' Blake Horstmann's relatie, uitgelegd
Anonim

Love Is Blind Star Giannina Gibelli en Blake Horstmann van B achelor Nation zouden aan het daten zijn, en dit nieuws brak bijna het internet! Deze cross-over datingsituatie bracht fans ver overrompeld, en het is absoluut het meest opwindende nieuws dat tot nu toe uit 2022 is gekomen. Het feit dat ze allebei reality-tv-sterren zijn die liefde vonden in totaal verschillende shows, geeft fans alle gevoelens, en ze kunnen niet wachten om alle sappige details in handen te krijgen en te leren over de nieuwe gevoelens die tussen hen zijn ontstaan.

Giannina en Blake zijn momenteel de hot item om naar uit te kijken, en alle ogen zijn gericht op hun sociale media-accounts om te zien of ze besluiten fans te betrekken met meer informatie over hun nieuwe romance.

10 De belangrijkste tips van Giannina Gibelli en Blake Horstmann

Blake en Giannina prikkelen fans met een reeks hints en aanwijzingen die erop wijzen dat ze samen zijn. Giannina maakte zelfs een foto waarop ze in Blake's bed leek te liggen. Sociale media barstten onmiddellijk los en het plagen heeft fans super enthousiast om meer te leren. De prikkelende games begonnen allemaal toen zowel Blake als Giannina afbeeldingen van zichzelf voor vaten plaatsten met opwindende, optimistische berichten in het bijschrift, en sindsdien kunnen fans er gewoon geen genoeg van krijgen.

9 Blake en Giannina zijn nog niet officieel Instagram

Zowel Blake Horstmann als Giannina Gibelli zijn gewend om hun leven in de openbaarheid te brengen, en geen van beiden is vreemd om hun intieme details met fans te delen. Maar als het op hun relatie aankomt, zijn ze terughoudend en zijn ze nog niet officieel Instagram geworden. Tot dusverre heeft de omvang van hun publieke profiel als koppel suggestieve berichten met zich meegebracht die impliceren dat ze aan het daten zijn en dat fans wat werk moeten verzetten om de punten met elkaar te verbinden.

8 Blake Horstmann en Giannina Gibelli's oudejaarsavond samen

Ze moeten elkaar serieus nemen, want bronnen hebben onthuld dat Blake en Giannina ervoor hebben gekozen om samen het nieuwe jaar in te luiden. Ze lieten de rest van hun familie, vrienden en geliefden achter en gingen gezellig met elkaar om om ervoor te zorgen dat 2022 begon zoals ze wilden dat het zou eindigen - met hen verenigd en tijd met elkaar doorbrengend. Blake maakte bekend dat hij bij Mile High Spirits in zijn geboorteplaats Colorado was, terwijl Giannina hintte over de regio waar ze zich bevond, wat leek te suggereren dat zij daar ook was.

7 Ze houden hun relatie erg privé

Dit is vreemd genoeg de meest persoonlijke en vertrouwelijke versie van Blake en Giannina die fans ooit hebben gezien. Ze hebben allebei een zeer openbaar leven en zijn gewend om te delen - en soms te veel te delen op sociale media. Toch hebben ze nog steeds niet eens een snelle foto van zichzelf gemaakt. Ze houden hun relatie privé en maken fans zenuwachtig in afwachting van hun grote, officiële, sociale media-onthulling.

6 Bronnen zeggen dat ze het rustig aan doen

Degenen die het dichtst bij de sterren staan, hebben opgemerkt dat ze zich maar al te goed bewust zijn van hoeveel aandacht er zal worden besteed aan hun verbintenis, en op dit moment doen ze het rustig aan. Ze genieten ervan om in elkaars gezelschap te zijn en verkennen hun nieuwe relatie in hun eigen tempo.

"Ze doen het rustig aan, maar ze lijken erg gelukkig samen", is de mate waarin de mensen die het dichtst bij hen staan, voorlopig bereid zijn om Blake en Giannina's romance te beschrijven, maar de meeste mensen vermoeden dat ze' zullen binnenkort in het openbaar met hun genegenheid voor elkaar pronken.

5 Was Giannina Gibelli in het huis van Blake Horstmann?

Fans lijken te denken dat de achtergrond van een foto die op Blake's Instagram is gepost, in vergelijking met de achtergrond in de berichten van Giannina hetzelfde is. Fans van sociale media met arendsogen waren er snel bij om de connectie te maken en hebben de twee op 28 december 2021 samen in Blake's huis geplaatst. Het gerucht gaat dat het paar de hele vakantieperiode samen heeft doorgebracht en het grootste deel van de tijd om de camera's en vragen te vermijden.

4 Blake vindt Giannina 'leuk' en 'Down To Earth'

Degenen die het dichtst bij Blake staan, vinden het geweldig om hem zo gelukkig te zien, en ze letten op alle aanwijzingen die hij heeft laten vallen over zijn nieuwe hoofdprobleem. Hij lijkt verliefd te zijn op Giannina en heeft verklaard dat hij denkt dat ze echt 'leuk' en erg 'nuchter' is. Deze nieuwe fase van hun relatie heeft de nadruk gelegd op het feit dat ze meer over elkaar beginnen te leren. Ze synchroniseren vooruitlopend op de media-rommel die hen zeker zal volgen en deze huidige staat van sereniteit die ze hebben gevonden afleiden.

3 Ze lijken zich te hechten aan hun reality-tv-ervaringen

Het feit dat zowel Blake Horstmann als Giannina Gibelli beide reality-tv-sterren zijn en goed thuis zijn in het soort levensstijl dat leidt tot, is meer dan een beetje interessant voor fans. Ze kunnen op dit niveau met elkaar omgaan en begrijpen elkaars problemen als het gaat om slopende schema's en mediadruk. Dit heeft als bijkomend voordeel dat ze uit twee totaal verschillende shows komen, zodat ze geen verzadigde hoeveelheden tijd samen hoeven door te brengen of zich bezig te houden met het vermengen van hun relatie met hun werk op de set.

2 Hoe Giannina Gibelli en Blake Horstmann elkaar ontmoetten

Blake en Giannina hebben elkaar ontmoet op de set van een andere realityshow, los van Love is Blind en elke Bachelor Nation-show. Het nieuwe duo "ontmoet bij het filmen van een wedstrijdserie voor Paramount+ met realitysterren van over de hele wereld in shows als The Bachelorette, Jersey Shore, Love Is Blind [en] RuPaul's Drag Race", vertelt een bron exclusief aan PEOPLE."In de serie zullen ze strijden om een geldprijs."

Volgens de bron wordt de nieuwe show later in 2022 uitgezonden.

1 Blake Horstmann en Giannina Gibelli's cryptische nieuwjaarsresoluties

Op 31 december, toen Blake Horstmann druk bezig was met het plaatsen van afbeeldingen van zichzelf bij de vaten, die griezelig veel leken op Giannina's afbeeldingen tegen de achtergrond van vaten, lieten ze een andere hint glippen. Ze schreven allebei hun foto's en suggereerden dat 2022 "het beste" jaar zou worden dat ze ooit hadden. Blake schreef; "2022 wordt het beste jaar in tijden?" terwijl Giannina's bijschrift las; "Herhaal na mij: ik sta op het punt om het beste jaar van mijn leven in te gaan."

Aanbevolen: