Deze 'moderne familie'-ster onderging acht plastische operaties

Inhoudsopgave:

Deze 'moderne familie'-ster onderging acht plastische operaties
Deze 'moderne familie'-ster onderging acht plastische operaties
Anonim

Een stressvol onderdeel van Hollywood-beroemdheden is dat ze er altijd op een bepaalde manier uit moeten zien. Dit kan omslaan in obsessief gedrag. Bhad Bhabie, die nog maar in haar tienerjaren is, begint al regelmatig behandelingen te ondergaan.

Ze moet echter voorzichtig zijn, aangezien oudere sterren zoals Courteney Cox spijt hebben als ze aan hun vroegere werk denken en hun uiterlijk veranderen.

Heck, zelfs fans gaan tot het uiterste om op hun favoriete sterren te lijken, een tiener probeerde de look van Angelina Jolie te repliceren…

Zelfs in de wereld van een luchtige sitcom als 'Modern Family' worstelde een bepaalde acteur achter de schermen met zijn identiteit. Het zou tot acht operaties leiden en terugkijkend heeft hij alleen maar spijt dat hij zoveel behandelingen heeft ondergaan.

Reid Ewing vond het geweldig om te werken aan 'Modern Family'

Reid Ewing had een lange run op ' Modern Family ', die in elk seizoen sporadisch verscheen. Bekend als Dylan in de show, werd hij een favoriet bij de fans vanwege zijn vertolking van het personage.

Gezien zijn interview naast Instinct Magazine, had de acteur een geweldige tijd in de rol.

"Het eigenlijke proces was buitengewoon leuk. Soms was het moeilijk, zoals wanneer ik moest huilen. Maar andere keren was het helemaal leuk. Ik hou van het personage dat ze voor mij hebben gemaakt. De baby's die ik in de show waar ik van hield. Het was rustgevend om bij hen te zijn. Ik had geen idee dat ik [de hele tijd] in de show zou zijn. Als ik wist dat ik de afgelopen twee seizoenen een hoofdpersonage zou zijn, zou ik heb er meer op voorbereid."

Tegenwoordig is de 33-jarige nog steeds bezig in de industrie, hoewel hij wel toegeeft wat kieskeuriger te zijn met zijn audities, vooral na het einde van 'Modern Family'. Zijn meest recente werk verscheen in 2021 in een short getiteld 'Always Come in Second'.

We wisten niet dat Reid tijdens zijn tijd op 'Modern Family' achter de schermen worstelde.

Achter de schermen Reid Ewing worstelde met lichaamsdysformie, wat zou leiden tot acht operaties

In 2008, toen Reid nog maar 19 was, kreeg hij zijn eerste gezichtsbehandeling. Volgens zijn woorden dacht hij dat hij plotseling op Brad Pitt zou lijken. Gezien zijn jonge leeftijd zou je denken dat de acteur door artsen zou worden uitgepraat, maar in plaats daarvan was het precies het tegenovergestelde, ze stemden toe en bovendien zouden ze onderweg andere "problemen" tegenkomen.

"Ik vertelde de dokter waarom ik vond dat mijn gezicht cosmetische chirurgie nodig had en vertelde hem dat ik acteur was. Hij was het ermee eens dat het voor mijn carrière nodig zou zijn om cosmetische chirurgie te ondergaan."

"Hij sprak met me voordat ik ten onder ging, maar hij was niet dezelfde empathische persoon die ik ontmoette tijdens het consult. Hij was kortaf en niet geïnteresseerd in mijn zorgen, en maakte een praatje met zijn personeel toen ik het bewustzijn verloor."

Dat was nog maar het begin, want de acteur zou zeven andere operaties ondergaan bij verschillende artsen. In werkelijkheid leed Reid aan zowel depressie als lichaamsdysmorfie, wat op zijn beurt leidde tot de oh zo vele operaties.

"Mensen met een lichamelijke dysmorfe stoornis raken vaak verslaafd aan cosmetische chirurgie. Gokken met je uiterlijk, gecombineerd met alle pijnmedicatie die artsen je voorschotelen, maken het een zeer verslavende ervaring."

Terugkijkend was Reid in staat zijn demonen voor eens en voor altijd te verslaan, terwijl hij uiteindelijk de behandelingen stopte.

Reid Ewing heeft spijt van alle operaties vandaag

Erover praten heeft de zaken enorm geholpen. De acteur onthult dat hij soms meer gefocust was op het bekendmaken van de boodschap en het helpen van anderen, dan daadwerkelijk te acteren in 'Modern Family'.

"In plaats daarvan schreef ik artikelen over plastische chirurgie. Op dat moment, [tussen seizoenen], dacht ik niet dat ik zou doorgaan met acteren. Ik dacht dat als ik over [body dysmorphic disorder] zou schrijven, ik misschien wat mensen zou kunnen helpen. [Ik denk van wel], sommige mensen zeiden dat het hen hielp."

De ster van 'Modern Familie' is dankbaar dat hij uit de schadelijke routine kon komen. Hij onthulde dat hij niet tegen plastische chirurgie is, maar terugkijkend heeft de acteur spijt dat hij onder het mes is gegaan.

"Het is een vreselijke hobby, en het zal je aanvreten totdat je alle zelfrespect en vreugde hebt verloren. Ik wou dat ik terug kon gaan en alle operaties ongedaan kon maken. Nu kan ik zien dat ik in orde was, om mee te beginnen, en hadden de operaties toch niet nodig."

Reid doet op zijn minst zijn best om ervoor te zorgen dat hetzelfde probleem zich niet voordoet voor andere jonge acteurs die het proberen te maken in het bedrijf.

Aanbevolen: