De verrassende verbeteringsoperatie die The Rock onderging

Inhoudsopgave:

De verrassende verbeteringsoperatie die The Rock onderging
De verrassende verbeteringsoperatie die The Rock onderging
Anonim

In het land van de rijken en beroemdheden hebben we dit zeker een paar keer gezien, in feite meerdere keren.

Laten we als voorbeeld Nicole Kidman nemen, die de fans tegenwoordig laat praten over haar verschillende gelaatstrekken. Talloze celebs voelen de behoefte om onder het mes te gaan en bepaalde veranderingen in hun fysieke verschijning aan te brengen. Heck, Zac Efron v alt ook onder die categorie.

Voor Dwayne Johnson onderging hij echter een operatie die echt niet de norm is in Hollywood, hoewel chirurgen hebben toegegeven dat de trend bij mannen aantrekt. We zullen bekijken wat die operatie was en waarom The Rock besloot ervoor te gaan.

Daarnaast bekijken we de vele andere operaties die hij in het verleden heeft ondergaan. Laten we zeggen dat het niet de eerste keer was dat The Rock onder het mes ging.

Gezien hoeveel nadruk hij legt op zijn uiterlijk en training, kunnen we begrijpen waarom hij een paar jaar geleden besloot voor de operatie te gaan. Laten we erin duiken en een kijkje nemen naar wat het was en waarom hij het deed.

Gymfreak van jongs af aan

Op 12-jarige leeftijd ging Dwayne al naar de sportschool. Een groot deel van zijn passie voor het ijzer was zijn overleden vader, Rocky Johnson. In het begin volgde Dwayne zijn vader en observeerde hij zijn routines in de sportschool.

"Mijn vader was een trainingsbeest en een dier en hij was gebouwd als een bakstenen huis", vertelt hij. "Ik ging altijd met mijn vader naar de sportschool en keek naar hem in het weekend, maar mocht niet sporten. Dus ik keek gewoon naar hem en al zijn OG-maatjes in de sportschool, hard aan het trainen en kletteren en knallen, die ouderwetse jongens. Toen ik 12 jaar oud was in Hawaï, zei mijn vader eindelijk: 'Oké, je kunt met me mee naar de sportschool', " vertelt hij.

Al snel liep DJ in de voetsporen van zijn vader en ging hij religieus naar de sportschool. Het was zijn ontsnapping en uiteindelijk de plek die zijn zelfvertrouwen een enorme boost gaf.

Het kan echter ook enkele complicaties hebben veroorzaakt. DJ zou gyno ontwikkelen, wat kan worden veroorzaakt door een verlaagd testosteron, omdat hij te hard naar de sportschool gaat, of misschien door zijn familiegenetica. Door deze aandoening ging DJ onder het mes.

Onder het mes gaan voor gynaecomastie

Het is een probleem waar veel mannen mee te maken hebben en volgens chirurgen neemt de trend om dit probleem op te lossen toe. Jaren geleden onderging DJ de operatie en verwijderde hij zijn gynoprobleem. Kijk eens terug naar zijn borst in de jaren '90 en vroege jaren 2000 en het wordt vrij snel duidelijk dat er onderweg een bepaalde procedure heeft plaatsgevonden.

Kortom, veel vet werd uit zijn borstgedeelte gezogen, waardoor het plat werd. Het probleem kan een opbouw van oestrogeen zijn geweest, die genetisch kan zijn en niet vanwege het gebruik van verbeteringen. Hoewel verbeteringen de oorzaak natuurlijk niet helpen.

DJ heeft in het verleden veel andere operaties ondergaan, maar dat is in alle opzichten de enige die hij deed vanwege zijn esthetische uiterlijk.

Hij heeft in het verleden meerdere operaties gehad

DJ liet op Instagram weten dat het belangrijk is om goed te herstellen. Ja, sporten is geweldig, hoewel er een periode van respijt nodig is om het lichaam goed te laten herstellen. Voor DJ, die jarenlang als sportentertainer heeft gewerkt, laten we zeggen dat zijn lichaam een groter risico liep dan anderen.

Hij onthulde enkele van zijn verwondingen op IG.

"4 knieoperaties, quadriceps afgescheurd van mijn bekken, adductor afgescheurd van mijn bekken, drievoudige hernia-operatie, gescheurde achillespees, volledige schouderreconstructie, 3 lage rughernia's, 2 lage rugschijfrupturen, "de 48 -jarige acteur vermeld, toevoegend: "Het is de dagelijkse herinnering dat we maar één lichaam hebben en we moeten ervoor zorgen…"

Alsof dat nog niet zwaar genoeg was, liep DJ ook verwondingen op in de sportschool! Wie kan het vergeten wanneer hij tijdens zijn training die ketting in zijn gezicht nam, wat resulteerde in veel bloed in het kostbare geld verdienende gezicht!

Natuurlijk zag DJ er niet in het minst overweldigd uit en gebruikte hij het zelfs als brandstof. Heck, hij stopte niet eens met de training en ging door alsof er niets aan de hand was.

Aanbevolen: