Waarom draagt Harry Styles zoveel ringen?

Inhoudsopgave:

Waarom draagt Harry Styles zoveel ringen?
Waarom draagt Harry Styles zoveel ringen?
Anonim

Waarom draagt Harry Styles zoveel ringen? Het is een simpele vraag die een simpel antwoord zou moeten hebben. Maar doet het? Zit er een diepere betekenis achter de charmes die hij om zijn vingers houdt, of zijn het slechts uitingen van zijn begaafde accessoires? Zijn ze een fashion statement, of zijn ze gewoon om hem er cool uit te laten zien?

Er zijn eigenlijk meerdere antwoorden op wat zo'n simpele vraag lijkt. Om te beginnen is Harry Styles modieus en houdt van accessoires. Maar sommigen geloven ook dat hij een merkambassadeur is voor Gucci en daarom de verplichting heeft om hun producten te dragen (hij wordt zelden gezien zonder één Gucci-product aan). Hij overstijgt ook trots de gendernormen en is niet bang om dingen te dragen die taboe zijn voor cis-mannen om te dragen, vooral als dit betekent dat haters, zoals Candace Owens, of andere conservatieve experts die het idee niet kunnen bevatten dat een jongen een kleden en nog steeds als ongelooflijk wenselijk worden beschouwd voor vrouwen.

Dus, waarom draagt Harry Styles zoveel ringen? Laten we het uitzoeken.

7 Harry Styles is beroemd modieus

Harry Styles, die de cover van Vogue van november 2020 sierde, veroorzaakte een golf van reactie van conservatieve experts die hem verafschuwden omdat hij traditionele genderrollen verwierp. Harry Styles staat bekend om zijn gevoel voor mode dat de scheidslijnen tussen geslachten doorbreekt. Hoewel sommigen misschien denken dat het tegenwoordig "niet mannelijk" is om een ring te dragen, heeft Harry Styles zich nooit beziggehouden met wat mannelijk of onmannelijk is, maar alleen met wat er goed uitziet. Laten we eerlijk zijn, het is moeilijk om een hedendaagse mannelijke zanger te vinden die zo modieus is als Styles.

6 Harry Styles’ gevoel voor mode gaat over rauwe zelfexpressie

Waarom draagt Harry Styles zoveel ringen? Waarom droeg hij een jurk op de cover van Vogue? Waarom draagt hij blouses naar zijn concerten of rokken naar de Met Gala's?

Simpel gezegd, het is omdat modieus zijn niet alleen gaat over het dragen van wat trendy is, het gaat over het zetten van trends. Mode-iconen zoals Harry Styles zetten trends door zich luid, trots en onbeschaamd te kleden zoals ze zich willen kleden. Geen mode-icoon overschreed grenzen zonder zich ook te uiten. Styles ondersteunt totale en radicale vormen van zelfexpressie en zijn gewaagde modekeuzes tonen dat aan.

5 Harry Styles maakt het niet uit wat haters denken

Zoals eerder vermeld, worden ringen tegenwoordig door sommige mensen als 'onmannelijk' beschouwd, hoewel veel 'macho'-mannen, zoals sportkampioenen en afgestudeerden, ringen dragen ter ere van hun teams of hun eindexamenklassen. Maar nogmaals, dit zijn mannelijke, meer traditionele redenen om een ring te dragen, en Harry Styles is verre van een traditionalist. Harry Styles ontving een intense hoeveelheid haat van mensen zoals Candace Owens en Fox News-presentator Tucker Carlson alleen omdat hij een jurk droeg, dus een paar blikken op zijn accessoires zijn niets voor hem.

4 Sommige ringen van Harry Styles zijn sentimenteel

Het gaat niet alleen om mode en uiterlijk, sommige sieradenkeuzes van Style hebben een sentimentele waarde voor hen. Eén ring, een vierkant portret van een vogel, draagt Harry Styles om zijn liefde voor de natuur te eren. Hij is ook vaak te zien met ringen met zijn initialen, waarvan exemplaren direct verkrijgbaar zijn in Etsy-winkels.

3 Harry Styles is een merkambassadeur voor Gucci, misschien

Harry Styles draagt ook ringen om zijn favoriete merken te vertegenwoordigen, aangezien hij het vaakst wordt gezien als sportieve Gucci. Hoewel het niet is bevestigd, geloven sommigen dat Harry Styles een merkambassadeur is voor Gucci, in ieder geval heeft hij voor hen gemodelleerd. Onder zijn vele ringen wordt Styles zelden gezien zonder ten minste één van zijn Gucci-stukken aan zijn vinger. Leuk weetje: Harry Styles heeft een bijpassende Gucci-ring met mede-popster Miley Cyrus.

2 Harry Styles doorbreekt graag taboes over gender en mode

Het kan niet genoeg benadrukt worden hoe vooruitstrevend Harry Styles is als het op mode aankomt. Hij droeg de jurk die in 2020 het internet brak en hij wordt de hele tijd gespot met rokken en blouses. En als je erover nadenkt, is er echt niets mannelijks of onmannelijks aan het dragen van een ring, het zijn gewoon ringen. Harry Styles kleedt zich zoals hij doet om ons eraan te herinneren dat kleding en sieraden geen geslacht hebben, dat het feit dat een paar kleingeestige mensen mensen in hokjes moeten stoppen, niet betekent dat je in het hokje moet blijven dat ze voor je uitkiezen.

1 Hij is niemand een verklaring schuldig

Ten slotte is Harry Styles niemand een verklaring verschuldigd waarom hij ringen draagt, of waarom hij wat dan ook draagt. Harry Styles kiest ervoor om deel uit te maken van de modewereld, dat is waar, en dat betekent dat mensen kritischer kijken naar wat hij draagt dan anderen. Niemand zou echter aan iemand moeten uitleggen waarom ze zich kleden zoals ze doen. Harry Styles kan ringen dragen, jurken aandoen of rondlopen in een pyjamabroek en een sweatshirt als hij dat wil. Wat mensen dragen en waarom is echt niemand anders dan hun eigen zaak.

Aanbevolen: