Sam Asghari onthult waarom Britney Spears een verlovingsring aan de rechterhand draagt

Inhoudsopgave:

Sam Asghari onthult waarom Britney Spears een verlovingsring aan de rechterhand draagt
Sam Asghari onthult waarom Britney Spears een verlovingsring aan de rechterhand draagt
Anonim

Britney Spears en Sam Asghari zijn naar een tropische bestemming gevlogen, waardoor fans een glimp kunnen opvangen van haar prachtige verlovingsring, die ze aan haar rechterhand draagt.

Nadat de popprinses een mooi eerbetoon had gebracht aan haar personal trainer en acteur-verloofde op zijn verjaardagsweek, merkte hij op en legde uit waarom Spears haar rots aan de rechterkant draagt.

Britney Spears flitst verlovingsring van Sam Asghari

Spears heeft een lief bericht gedeeld ter gelegenheid van Asghari's 28e verjaardag, inclusief een video van Asghari die haar rechterhand kust, versierd met een enorme diamanten verlovingsring.

"Mogen de verjaardagsvieringen beginnen voor mijn geweldige verloofde… ik hou zoveel van hem", schreef Spears in het bijschrift.

"Mijn held … mijn mentor … mijn rots … mijn gelukzaligheid … mijn liefde [hartemoji] !!! Ik hoop dat je alles en meer krijgt voor je verjaardag ", voegde ze eraan toe.

In het commentaargedeelte verduidelijkte Asghari waarom Spears de ring aan de rechterhand draagt, terwijl het traditie is om hem aan de linkerhand te dragen. De uitleg klinkt heel toepasselijk voor iemand die zo onconventioneel is als Spears.

"Het is aan de rechterkant omdat we ons niet aan regels houden!" Asghari schreef en voegde een hartemoji toe.

De acteur, die hierna samen met Mel Gibson te zien zal zijn in de actiefilm 'Hot Seat', onthulde ook dat hij gewend is om zuinig te vliegen.

"Gebruik deze bougie-kontkoffie ook niet [koffiekop-emoji] Ik vind de economy-stoelen veel beter ", schreef hij.

Later deelde Asghari een video op zijn eigen Instagram zodra hij en Spears hun niet nader genoemde bestemming hadden bereikt.

"Island love [eiland-emoji] met de leeuwin", schreef hij bij de clip waarin ze elkaar knuffelen en kussen in een met palmbomen omzoomd zwembad.

Britney Spears en Sam Asghari zijn vorig jaar verloofd, twee maanden voor het einde van haar conservatoriumtijd

Spears en Asghari verloofden zich afgelopen september en maakten het nieuws bekend op hun sociale media.

Asghari plaatste een foto van hem en Britney die zoenen terwijl ze pronkt met de ring (weer gedragen, rechts). Spears grapte van haar kant dat de verloving "veel te laat" was. Op dat moment was het stel vijf jaar samen nadat ze elkaar hadden ontmoet op de set van haar videoclip 'Slumber Party'.

"Woorden kunnen niet eens zeggen hoe geschokt ik ben…", schreef Spears in haar bijschrift en voegde eraan toe: "Jeetje, hoewel de klootzak veel te laat was!!!"

“Ja wereld … die mooie verdomde man op die foto is van MIJ!!! Ik ben zo gezegend dat het krankzinnig is!!!!” ging ze verder.

Aanbevolen: