De echte reden voor de slanke transformatie van Celine Dion

Inhoudsopgave:

De echte reden voor de slanke transformatie van Celine Dion
De echte reden voor de slanke transformatie van Celine Dion
Anonim

Celine Dion's krachtige stem heeft het publiek al tientallen jaren versteld doen staan. Bekend van hits als "My Heart Will Go On" en "Think Twice", heeft de Canadese popster vijf Grammy's gewonnen. Dion heeft altijd een strak figuur en een hypermoderne stijl gehad, maar sinds de dood van haar man in 2016 hebben haar fans hun zorgen geuit over haar dramatische gewichtsverlies.

Dion is altijd bekritiseerd vanwege zijn gewicht. Ze werd gepest op school en werd "Vampier" genoemd omdat ze geen tanden had en een mager lichaam had. Lokale roddelbladen noemden haar zelfs "Canine Dion" in de eerste jaren van haar carrière.

De zangeres van "Ashes" hield in het verleden echter vol dat genetica een grote rol speelt in haar uiterlijk. Ze vertelde eerder aan The Guardian: "Ik ben mijn hele leven mager geweest. Niemand in mijn familie heeft overgewicht."

Dion ballet vier keer per week

Nadat Dion op de Paris Fashion Week 2019 verscheen, gingen geruchten de ronde dat ze aan een eetstoornis leed. Dion vertelde ABC News in 2019: "Het is waar dat ik een beetje dunner ben. Alles is in orde, niets is mis. Ik doe dit voor mezelf. Ik wil me sterk, mooi, vrouwelijk en sexy voelen. Ik voel me sterker, meer mooi, meer geaard. Er is deze kracht en deze kracht die hoort bij die volwassenheid." Ze onthulde ook dat ze was gaan dansen om in vorm te blijven. "Ik doe vier keer per week [ballet]", vertelde Dion vorig jaar aan People.

Dion Slams Body Shamers

Dion werd echter al snel moe van het constant in twijfel trekken van haar uiterlijk. In een interview met The Sun zei de zangeres van “The Power Of Love” uitdagend: “Als ik het leuk vind, wil ik er niet over praten. Doe geen moeite. Maak geen foto. Als je het leuk vindt, ben ik erbij. Als je dat niet doet, laat me dan met rust', zei ze.

Ze leed het verlies van haar man

In januari bracht Dion een ontroerend eerbetoon aan haar overleden echtgenoot, René Angelil, op de vijfde verjaardag van zijn t ragische dood. Angélil vocht jarenlang tegen kanker voordat hij in januari 2016 bezweek aan een hartaanval in hun huis in Las Vegas. hem schreef ze in het Frans en Engels, Celine zei: René, het is al 5 jaar geleden… Er is geen dag dat we niet aan je denken. We nemen nu meer dan ooit contact met je op, om ons te leiden, te beschermen ons, en blijf over ons waken.

"En we bidden dat je je liefde op de hele wereld zult laten schijnen, voor iedereen die op dit moment ongelooflijk moeilijke tijden doormaakt. Je bent voor altijd in ons hart en in ons leven. We houden van je, Celine, René-Charles, Nelson en Eddy xx…"

Dion ontmoette haar man toen ze 12 was

Dion ontmoette René Angélil, haar toekomstige echtgenoot en manager, voor het eerst in 1980, toen ze 12 was en hij 38.

Dion schreef in haar autobiografie uit 2000 "My Story, My Dream" dat ze een foto van Angélil onder haar kussen bewaarde en schreef: "Voordat ik in slaap viel, schoof ik het onder het kussen, uit angst dat mijn moeder, die altijd een kamer met mij deelde, zou het vinden." Hun professionele relatie werd uiteindelijk romantisch na de overwinning van Dion op het Eurovisie Songfestival in Dublin in 1988.

Angélil was eerder twee keer getrouwd geweest voordat ze een relatie met Dion begon. Hij was zes jaar getrouwd met zijn eerste vrouw Denyse Duquette en had een zoon. Hij had twee kinderen met zijn tweede vrouw, zangeres Anne Reneé, met wie hij bijna tien jaar getrouwd was voordat hij in 1986 uit elkaar ging.

Dion heeft Angélil eerder beschreven als de liefde van haar leven. De artiest "I Drove All Night" zegt dat de muziekmanager de eerste en enige man was die ze ooit heeft gezien en de enige man van wie ze ooit heeft gehouden of gekust.

Dion en Angélil verloofden zich in 1993, op Dion's 25e verjaardag.

Het koppel maakte hun relatie openbaar in de liner notes van haar album 'The Color of My Love' uit 1993. Dion en Angélil trouwden op 17 december 1994 in hun woonplaats Canada. Ze wisselden geloften uit in de Notre-Dame Basilica in Montreal, Quebec.

Hun eerste zoon, René-Charles Angélil, werd geboren op 25 januari 2001. Dion kreeg in 2009 tragisch een miskraam. In mei 2010 maakte Angélil bekend dat ze 14 weken zwanger was van een tweeling. In oktober 2010 gaf Dion de tweeling genaamd Eddy, naar Dion's favoriete Franse songwriter, Eddy Marnay, die ook haar eerste vijf albums had geproduceerd, en Nelson, naar de voormalige Zuid-Afrikaanse president Nelson Mandela.

Aanbevolen: