Wat fans zeggen over de waanzinnige transformatie van Christian Bale voor 'Thor: Love And Thunder

Inhoudsopgave:

Wat fans zeggen over de waanzinnige transformatie van Christian Bale voor 'Thor: Love And Thunder
Wat fans zeggen over de waanzinnige transformatie van Christian Bale voor 'Thor: Love And Thunder
Anonim

De MCU blaast al meer dan tien jaar de geesten en tilt het superheldengenre naar een hoger niveau, en de franchise heeft nog genoeg in de tank. Na drie succesvolle fasen is de franchise in onbekende wateren terechtgekomen en wordt het scherp gepresenteerd aan de vreemde en prachtige kant van het bronmateriaal.

De eerste previews voor de komende Thor: Love and Thunder nemen het internet over, en fans hebben de kans gehad om Christian Bale's MCU-debuut te zien als de gemene Gorr the God Butcher.

Bale's karakter ziet er intens uit, maar laten we eens luisteren naar wat fans te zeggen hebben over hun eerste glimp van de schurk.

MCU Fase Vier verandert alles

Marvel's Phase Four heeft de onmogelijke taak om de Infinity Saga te overtreffen, maar op basis van wat we tot nu toe hebben gezien, verandert de franchise het spel ten goede.

Het Multiversum is een belangrijk onderdeel van waar de franchise zich op richt, en hiermee krijgen we wilde verhalen en onmogelijke realiteit-verpletterende momenten die fans op het puntje van hun stoel hebben gehouden. Alternatieve universums, varianten en dergelijke hebben een grote indruk gemaakt op fans, en het vormt de basis voor gekkere evenementen die zich in toekomstige projecten zullen ontvouwen.

Nu we 18 maanden en talloze projecten in fase vier zijn, kunnen we niet anders dan vooruit kijken. Er zijn dit jaar verschillende films en shows op de tap, waarvan sommige nieuwe personages introduceren om de banner voor de franchise te dragen.

Toen hij sprak over Phase Four, verklaarde Marvel-meesterbrein, Kevin Feige: "Eerlijk gezegd ging Phase Four altijd over doorgaan op nieuwe manieren en een nieuw begin. Zelfs met films die schijnbaar verhaallijnen afsluiten, is er een nieuw begin in hen."

De franchise blijft de inzet verhogen, en fans weten dat de aanstaande Thor: Love and Thunder de boel gaat opschudden.

'Thor: Love And Thunder' ziet eruit als een schot in de roos

In juli zal de vierde Thor-film in de bioscoop verschijnen en de eerste previews hebben een wereldwijd publiek verrast. Fans twijfelden er niet aan dat meesterbrein Taika Waititi opnieuw goud zou halen, maar de previews slagen erin om de verwachtingen van de mensen te overtreffen.

Tot nu toe hebben fans een nieuwe Thor gezien, een nieuwe en verbeterde Valkyrie, en dit is niet eens inclusief een korte glimp van de Guardians of the Galaxy. Alsof dat nog niet verbazingwekkend genoeg was, hebben we ook de kans gehad om naar Lady Thor van Natalie Portman te kijken.

Portman pakte de spieren voor het personage en in een interview sprak ze over de weg naar het krijgen van buff.

"Het was echt leuk. Ik werkte met een trainer, Naomi Pendergast, vier maanden voor de opnames, denk ik, en daarna natuurlijk helemaal tijdens het filmen. We hebben veel krachttraining gedaan en veel eiwitshakes - zwaargewichttraining die ik nog nooit eerder heb gedaan. Natuurlijk heb ik nooit echt de bedoeling gehad om omvangrijk te worden. Het was erg fysiek, dus het was veel behendigheidswerk en ook krachtwerk, "zei Portman.

Fans hebben genoten van hun eerste blik op veel van de elementen van de film, en de laatste tijd hebben ze zich uitgesproken over de schurk van de film.

Wat fans zeggen over Gorr The God Butcher van Christian Bale

Eindelijk is de Gorr the God Butcher van Christian Bale onthuld! In plaats van de CGI-route te volgen, kozen Taiki en Co. ervoor om Bale in make-up te krijgen, wat ongetwijfeld zijn prestaties in de film zou moeten maximaliseren.

Bale's Gorr ziet er huiveringwekkend uit in de trailer en hij verkondigde stoutmoedig zijn doel: alle goden doden. Terwijl hij dat deed, zag hij er angstaanjagend uit en fans hadden genoeg te zeggen.

"Ik hou van het uiterlijk van Gorr, ik hoop alleen dat ze het personage recht doen, want de strips waar hij vandaan komt zijn ongelooflijk!" een Reddit-gebruiker schreef.

Een andere fan was erg opgewonden over de onthulling van het personage.

"KIJK NAAR MIJN JONGEN GORR. Holy f, ik heb zo lang gewacht op live-action Gorr. Goddess of Thunder ziet er ook geweldig uit, en die beweging waarbij ze scherven van Mjolnir spoot was geweldig. Kijk kijk er naar uit om deze te zien, " schreven ze.

Natuurlijk konden mensen het niet helpen om wat method-acting grappen te maken, aangezien Bale erom bekend staat dat hij tot het uiterste gaat om een geweldige prestatie neer te zetten.

"Ik kan niet geloven dat Bale drie jaar lang uit de buurt van de zon bleef om die authentieke krijtwitte huid te krijgen. Kerel doet alles voor film!" zei een fan.

Thor: Liefde en Donder is om de hoek, en we kunnen niet wachten om het volgende hoofdstuk voor de God van de Donder te zien.

Aanbevolen: