De echte reden voor de slanke transformatie van Tara Reid

Inhoudsopgave:

De echte reden voor de slanke transformatie van Tara Reid
De echte reden voor de slanke transformatie van Tara Reid
Anonim

Hollywood-transformaties worden meestal door de media onder een microscoop gelegd. Natuurlijk zijn er twee soorten transformaties. Sommige acteurs doen er alles aan om een rol te spelen, zoals Christian Bale die zijn lichaam gaandeweg door een hel heeft laten gaan.

Anderen doen het echter voor hun welzijn en krijgen er nog steeds kritiek op. Adele kreeg met zoveel sceptici te maken, zo erg zelfs dat fans zelfs suggereerden dat haar stem veranderde…

Legende Celine Dion heeft de afgelopen jaren dezelfde beproeving doorgemaakt, gezien haar magere uiterlijk.

Tara Reid v alt ook onder deze categorie. De actrice kreeg de afgelopen jaren zoveel kritiek te verduren vanwege haar dunne uiterlijk. We zullen kijken hoe de body-shaming begon en hoe Reid zelf over de look denkt.

Tara Reid is nog steeds extreem druk in de wereld van Hollywood

Op 46-jarige leeftijd vertoont Tara Reid nog steeds geen tekenen van vertraging. Natuurlijk verschijnt ze niet meer in grote blockbuster-films, maar haar cv staat nog steeds vol met rollen.

Volgens IMDb heeft ze onlangs drie projecten voltooid, terwijl ze momenteel 'Dogmen' aan het filmen is. Niet alleen dat, ze heeft nog 13 optredens in het verschiet, die zich nog in de pre-productiefase bevinden. Dit omvat 'Room Ten', 'SuperSonic' en zoveel anderen.

Tijdens een gesprek met Interview Magazine besprak Reid dat ze trots was op haar filmcarrière. Ze verklaarde ook dat haar levensoffset geen enkele invloed zou moeten hebben op wat ze in films zou kunnen doen.

"Als je hard werkt, kun je hard spelen. Op je vrije dagen zou je moeten kunnen doen wat je wilt. Het zijn niemands zaken - je mag niet worden beoordeeld en verhinderd worden om rollen in films te krijgen omdat ervan."

Qua beoordelingsvermogen is dit helaas een constante geweest in de carrière van Tara Reid.

Een groot deel van de jurering begon in 2018, nadat de ster een foto van een badpak had geplaatst, waarop haar andere, dunnere afbeelding te zien was.

In 2018 kreeg Tara Reid te maken met verschillende body-shammers na een badpakpost

Het begon met een simpele post van Tara Reid die wat tijd buiten genoot met haar vrienden: "De beste tijd hebben met mijn meisjes in Casa de Campo, Dominicaanse Republiek happymemorialday.".

Maar al snel veranderde het onderwerp volledig. Haar doel met die post was om fans te laten zien dat ze eindelijk van vrije tijd kon genieten, maar het begon een hele discussie over hoe mager ze eruit zag op de foto.

Ondanks alle reacties en opmerkingen, maakte Reid de situatie volledig diffuus en verklaarde: "Ondanks de haat die sommige roddelsites ontvangen, ben ik blij te zien dat sommige sites gericht zijn op de bedoeling. Ontspannen met mijn vrienden tijdens het vakantieweekend."

Reid zou naast Page Six verder verklaren dat alle haat eigenlijk niets nieuws voor haar was. "Ik heb het al zoveel jaren meegemaakt dat, weet je, soms heb ik medelijden met ze, want als ze zo ellendig zijn om thuis dingen te schrijven, wat doen ze dan?" ze zei. “Dat is negatief. Weet je, het is pijnlijk.'

"Liefde zal altijd haat verslaan", voegde Reid eraan toe. "Het is gewoon zo moeilijk om liefde te vinden, omdat je het eerst in jezelf moet vinden."

Reid vindt haar uiterlijk meer dan oké en bovendien heeft ze een reden voor haar dramatische gewichtsverlies en dunne uiterlijk.

Tara Reid noemt haar slanke figuur natuurlijk en vanwege een snel metabolisme

Wat Tara betreft, is haar gewicht volkomen normaal en hongert ze zichzelf niet uit. Reid maakte duidelijk dat ze niet probeert af te vallen of met opzet dun te zijn, in plaats daarvan onthulde de actrice dat veel ervan te maken heeft met haar snelle metabolisme.

"Aan iedereen die geweldige opmerkingen maakte en hun haat toonde voor mijn kunstzinnige foto die ik gisteren plaatste, het was de hoek. Hier is nog een foto van gisteren om je te laten zien dat ik niet te mager ben, ik heb een hoog metabolisme."

"Iedereen met een hoog metabolisme begrijpt dat het onmogelijk is om aan te komen. Het enige wat ik doe is eten. Aan iedereen die iets aardigs heeft geschreven en voor me opkwam, ik hou van je! En blijf die liefde verspreiden, het is de enige ding dat deze wereld zal redden."

De post is onlangs geplaatst eind oktober 2021, wat betekent dat ze nog steeds veel haat online bestrijdt.

Zelfs in de commentarensectie van diezelfde post, waren fans nog steeds bezig met haar zaak en beweerden dat slechte voeding de reden is waarom ze een beetje sneller ouder werd… yikes.

Voor alle duidelijkheid, als Reid blij is met haar uiterlijk, dan zouden alle anderen dat ook moeten zijn.

Aanbevolen: