Waar is Hannah Simone geweest sinds 'New Girl' eindigde?

Inhoudsopgave:

Waar is Hannah Simone geweest sinds 'New Girl' eindigde?
Waar is Hannah Simone geweest sinds 'New Girl' eindigde?
Anonim

Hannah Simone heeft een vrij onopvallend profiel gehouden sinds New Girl eindigde op FOX in 2018. Degenen die haar volgen op Instagram, zullen misschien zelfs verbaasd zijn te weten dat ze nu een moeder is. Ze houdt haar leven behoorlijk privé en plaatst meestal alleen berichten op sociale media over de liefde die ze heeft voor haar vele katten.

Naast het feit dat ze een moeder is, is Simone ook begonnen met het opnieuw bekijken van een podcast over New Girl met haar voormalige co-sterren, Zooey Deschanel en Lamorne Morris. Ze heeft ook heel veel voice-overwerk gedaan, wat bij haar past omdat ze volgens haar Instagram-feed een introverte huisgenoot is. Vóór de pandemie speelde Simone een gastrol in een aantal televisieshows en werd ze gecast in de pilot voor de reboot van The Greatest American Hero, die uiteindelijk niet werd opgenomen in de serie.

7 Hannah Simone is een vrouw

Simone trouwde in 2016 met haar man, fotograaf Jesse Giddings, na vier jaar daten. Zowel zij als Giddings komen uit British Columbia. De twee stapten in het huwelijksbootje tijdens een kleine ceremonie in juli 2016, volgens Us Weekly. In feite werd het publiek volledig in het ongewisse gelaten over hun huwelijk totdat Simone in april 2017 haar zwangerschap aankondigde. De twee hebben hier en daar zeker een paar hints achtergelaten dat ze aan het daten waren op hun Instagram-feeds, maar over het algemeen zijn ze allebei vrij privé over hun persoonlijke leven. Een leuk weetje over hun relatie is dat Simone eigenlijk meer dan vier jaar ouder is dan Giddings.

6 Hannah Simone is een moeder

Simone is in augustus 2017 bevallen van haar zoon, wiens naam publiekelijk onbekend is. Ze was erg privé over haar zwangerschap en postte er helemaal niets over op haar Instagram. Paparazzi betrapte haar op een dag met haar man en nam foto's van haar en haar babybuil, waarmee ze de wereld bewees dat Simone in feite een baby verwachtte. Hoewel Simone vrij privé is geweest over haar gezinsleven, deelde ze met People wel hoe ze de kinderkamer van haar zoon had ingericht. De kinderkamer was geïnspireerd op de vele reizen van de actrice gedurende haar leven en was gevuld met items van Pottery Barn Kids.

5 Hannah Simone doet voice-overwerk

Gedurende de pandemie heeft de introverte Simone er ongetwijfeld van genoten om veel van haar tijd thuis door te brengen, in het zweet op de bank geknuffeld met haar zoon en haar katten. Ze heeft echter ook behoorlijk wat voice-overwerk gedaan voor verschillende geanimeerde tv-shows, waaronder Hoops, Loafy, Where's Waldo? en geen activiteit.

4 Hannah Simone presenteerde een reality-competitieserie

In 2017 presenteerde Simone een reality-competitieserie genaamd Kicking and Screaming, die één seizoen op FOX werd uitgezonden. De serie bevatte "tien deskundige survivalisten met verwende partners om de zwaarste uitdagingen van hun leven aan te gaan", aldus de seriebeschrijving. De show gefilmd op locatie in Fiji. De serie duurde een uur en liep van 9 maart tot 27 april. Volgens Entertainment Weekly viel de serie, "onwaarschijnlijke duo's in een tropische jungle, waar ze gevaarlijke dieren, woeste rivieren, honger en extreem weer moeten overwinnen. Om te winnen de wedstrijd en het is een prijs van $ 500.000, de experts zullen hun partners - die denken dat 'glamping' het moeilijk maakt - 'schoppend en schreeuwend' naar de finish moeten slepen."

3 Hannah Simone kreeg een paar rollen op het scherm voor de pandemie

Kort nadat New Girl was afgelopen, verscheen Simone regelmatig in drie afleveringen van Single Parents op ABC. Ze werd ook gecast in ABC's reboot van The Greatest American Hero, maar het netwerk besloot de reboot te schrappen, waardoor Simone weer zonder werk zat. Ze verscheen in een aflevering van Weird City in 2019 en verscheen datzelfde jaar in een film met de titel The Unauthorized Bash Brothers Experience.

2 Hannah Simone brengt veel tijd thuis door met haar katten

Voor degenen die Simone volgen op Instagram, ze weten dat ze een kattenliefhebber is en dat haar katten de liefdes van haar leven zijn. Ze heeft zelfs een apart Instagram-account voor hen genaamd "havecatzwilltravel". Ze heeft momenteel vier katten: Jake, Frank, Alfie en Zeke. Ze is geen onbekende in het redden van haar "pelsbaby's" en het verzorgen van katten met speciale behoeften. Haar kat Frank is bijvoorbeeld blind en heeft astma. Ze verwijst ook constant naar Frank als haar vriendje.

1 Hannah Simone is begonnen met een podcast met haar nieuwe mede-sterren

Simone heeft onlangs aangekondigd dat ze een podcast voor het opnieuw bekijken van New Girl begint met haar voormalige co-sterren, Zooey Deschanel en Lamorne Morris, die respectvol de personages Jess en Winston speelden. De podcast is getiteld Welcome to Our Show en bevat de cast die elke afzonderlijke aflevering van New Girl opnieuw bekijkt, vragen van fans beantwoordt en details achter de schermen geeft die fans nog nooit eerder hebben geweten. Volgens Variety zullen de drie voormalige co-sterren in elke aflevering van de podcast ook een unieke versie van "True American" spelen, het populaire spel uit de show. De podcast bevat ook optredens van andere sterren van de show, schrijvers en meer.

Aanbevolen: