Dit is wat machinegeweer Kelly en Megan Fox al hebben gepland voor hun bruiloft

Inhoudsopgave:

Dit is wat machinegeweer Kelly en Megan Fox al hebben gepland voor hun bruiloft
Dit is wat machinegeweer Kelly en Megan Fox al hebben gepland voor hun bruiloft
Anonim

Fans kunnen maar geen genoeg krijgen van Machine Gun Kelly en Megan Fox's bizarre hyper-obsessieve gothic romance. Als de dingen eerder niet intens genoeg waren, besloot MGK onlangs om de zaken naar een hoger niveau te tillen met hun relatie en maakte Megan zijn verloofde - spetterend op een zeer dure diamanten en smaragdgroene verlovingsring die zogenaamd met doornen is ingelegd - en verklaarde zijn liefde naar de wereld. Het paar zou hun aanstaande huwelijk al aan het plannen zijn en zelfs enkele details van het evenement hebben gedeeld - hun visie voor de perfecte dag besprekend. Afgaande op hun smaak voor het bizarre, zal hun bruiloft zeker wat extravaganter zijn dan de typische bruiloftsbash.

Dus het stel heeft al solide trouwplannen? Wat zijn hun ideeën tot nu toe?

6 MGK heeft besloten over een trouwring

Als het gaat om de muziek voor hun grote dag, heeft MGK zeker sterke ideeën over wie hij zou willen optreden. De zanger heeft al gezegd wie zijn droomhuwelijksact zou zijn en deelde zijn gedachten met James Corden toen hij optrad in The Late Late Show.

‘Van welke boyband ga ik de meeste nummers kennen? Zeker, NSYNC.' grapte hij. Maar realistisch gezien had hij een andere optie in gedachten.

‘Maar van welke boyband ken ik al deze feiten verrassend genoeg? BTS. Ik ontmoette ze bij de Billboard Awards en ze waren enthousiast om mij te ontmoeten. Ik denk dat ik een betere kans heb om BTS te krijgen.'

5 MGK had ook ideeën over de locatie

Huwelijkshuis bruiloft? Kerk? Misschien een wijngaard? Zoals je zou verwachten, zei MGK dat het paar iets ongewoons in gedachten had.

Terwijl hij zijn plannen uitwerkte tijdens het gesprek met James Corden, zei hij: ‘De locatie is moeilijk.’

Maar hij had een soort visie voor het uiterlijk van de plek en wilde een uitgebreid decorontwerp voor het evenement. "Als ze me een rode rivier met gothic kunnen bouwen…" en zichzelf afsnijden voordat ze verder gaan: "De locatie is moeilijk, ik probeer een plek te vinden die past bij mijn artistieke [visie]."

4 Machinegeweer Kelly en Megan Fox willen zo snel mogelijk aan de slag

Het paar heeft echt haast om meneer en mevrouw Baker te worden. Ze verloofden zich na slechts een jaar daten, en er wordt gezegd dat ze wanhopig zijn om de bruiloft snel te laten plaatsvinden, ondanks hun zeer drukke schema's.

"MGK en Megan zijn dolgelukkig en meer verliefd op elkaar dan ooit tevoren", vertelde een bron aan ET. "Ze zijn opgetogen om dit nieuwe hoofdstuk te beginnen, samen met hun betrokkenheid, maar ook met hun families. De kinderen genieten echt van elkaar en hun families zijn naadloos met elkaar geïntegreerd."

Megan zou trouwplannen delen met goede vriend Kourtney Kardashian, die verloofd is met Travis Barker. Zou een dubbele bruiloft in het verschiet liggen? Misschien niet, maar de meiden zullen zeker ideeën delen.

3 Machinegeweer Kelly en Megan Fox willen dat hun huwelijk perfect is

Eén ding is zeker, dit paar is hopeloos verliefd. Vooral MGK zou dol zijn op zijn aanstaande vrouw en is vastbesloten dat hun dag absoluut perfect zal zijn en iets dat volledig onvergetelijk zal zijn - voor zowel de bruid en bruidegom als hun vele gasten. MGK zou graag binnenkort in het huwelijksbootje stappen.

Een bron deelde onlangs details over de trouwplannen van het paar en zei: 'Ze hebben gesproken over trouwplannen en willen iets heel donkers en toch romantisch, dat pronkt met hun luxe en sexy kanten, met zwarte en rode kleuren, kant. '

‘Megan en Machine Gun Kelly weten dat ze elkaars soulmates zijn, dus ze willen vroeg of laat trouwen.’

2 Zou het romantischer en intenser kunnen zijn dan het voorstel van MGK?

Het kon niet veel intenser worden voor deze twee. Ze leggen de lat al belachelijk hoog met het megaromantische voorstel van MGK. In een instagramvideo ging Kelly op één knie zitten om Megan een prachtige ring te geven, en Megan onderschreef de video met deze oprechte boodschap:

“We vroegen om magie. We waren ons niet bewust van de pijn die we in zo'n korte, hectische tijd samen zouden ondergaan. Onbewust van het werk en de offers die de relatie van ons zou eisen, maar dronken van de liefde. En het karma, 'schreef de actrice.

“Op de een of andere manier, anderhalf jaar later, nadat hij samen door de hel was gelopen en meer had gelachen dan ik ooit voor mogelijk had gehouden, vroeg hij me om met hem te trouwen,” vervolgde ze. “En net als in elk leven voor dit, en zoals in elk leven dat erop zal volgen, zei ik ja … en toen dronken we elkaars bloed. 1.11.22.”

1 Zou het stel al getrouwd kunnen zijn?

Het had gewoon een verspreking kunnen zijn waar fans veel te veel in lezen, maar tijdens de recente verschijning van MGK op Ellen verwees hij merkwaardig genoeg naar Megan als zijn 'vrouw'. Terwijl hij een ongemakkelijk verhaal deelde waarin hij zijn therapeut smeekte om stiller te zijn over zijn gezondheid, beweerde hij te hebben gezegd: "Mijn vrouw is daar! Nee nee nee." Is het stel al stiekem in het huwelijksbootje gestapt? Nou, het is waarschijnlijk meer wishful thinking van MGK.

Aanbevolen: