Elke niet-wonderrol in de carrière van Tom Holland

Inhoudsopgave:

Elke niet-wonderrol in de carrière van Tom Holland
Elke niet-wonderrol in de carrière van Tom Holland
Anonim

Tom Holland kwam ongeveer tien jaar geleden bij Hollywood. Zijn eerste rol was niet genoemd, maar zijn tweede keer dat hij werd gecast, was als een hoofdrolspeler. Regisseurs realiseerden zich al snel dat Holland, zelfs op 14-jarige leeftijd, iets speciaals had.

Veel mensen hebben waarschijnlijk kennis gemaakt met Tom Holland door zijn vertolking van de nieuwste Spider-Man. Van zijn debuut in Captain America: Civil War tot zijn eigen individuele superheldenfilms tot de Avengers-films, hij is diep ondergedompeld in het Marvel Cinematic Universe

Hoewel die films zijn populariteit zeker hebben vergroot, speelde hij ook in verschillende films buiten het MCU. Tom is misschien een overtuigende superheld, maar hij omarmt ook genres als misdaad, drama, komedie, animatie, thrillers en fantasie. Hier zijn tien van Tom Holland's niet-Marvel hoofdrollen.

10 Tom Hollands eerste hoofdrol was in 'The Impossible'

De tweede rol die Tom Holland kreeg sinds hij acteur werd, was in het avonturendrama The Impossible uit 2012. Dit personage was zijn eerste gecrediteerde baan, wat het nog indrukwekkender maakt dat hij centraal stond. The Impossible is gebaseerd op de ware gebeurtenis van de tsunami in de Indische Oceaan in 2004, die leidde tot meer dan 200.000 doden in Indonesië.

9 Tom Holland in het actiedrama 'Hoe ik nu leef'

Een jaar nadat zijn eerste grote film, How I Live Now, in de bioscoop verscheen. Deze film is een actie/avontuurdrama dat draait om een meisje dat over de hele wereld reist en kennismaakt met het personage van Tom Holland terwijl ze probeert te navigeren door het leven met oorlog om haar heen. Tom speelt "Isaac" in deze intense film, een jongen die laat zien dat "liefde je naar huis zal leiden.”

8 Tom Holland In 'Edge Of Winter'

Na de release van Captain America: Civil War, het debuut van Tom Holland in het Marvel Cinematic Universe, was Toms volgende filmoptreden in Edge of Winter. Deze dramatische thriller portretteert onze hoofdpersoon als een van de twee broers die gestrand zijn door een intense winterstorm en moeten uitzoeken hoe ze zichzelf kunnen beschermen tegen een onvoorspelbare vader die ze nauwelijks kennen.

7 'Pilgrimage' was de grootste op geschiedenis gebaseerde film van Tom Holland

Een jaar nadat de vorige film debuteerde, werd de volgende op geschiedenis gebaseerde film van Tom Holland uitgebracht. Bedevaart kwam in 2017 in de theaters en liet hem zich hullen in de 13e-eeuwse Ierse cultuur. Tom kreeg de hoofdrol in deze film, waarin hij een monnik belichaamde die de taak had zijn broers te helpen een heilig relikwie te vervoeren. Ze worden geconfronteerd met uitdagingen en gevaar in dit drama en verleiden het publiek om op het puntje van hun stoel te gaan zitten.

6 Tom Holland in de animatiefilm 'Spies In Disguise' met Will Smith

Tom Holland speelde een paar jaar alleen in Marvel-films (de eerste twee Spider-Man-films en de laatste twee Avengers-films, samen met verschillende MCU-shorts). In 2019 voegde hij zich bij Will Smith in de geanimeerde avonturenfilm Spies in Disguise. Toms karakter is de sukkelige techneut die Lance (Will Smith) moet helpen nadat hij van de beste spion ter wereld is veranderd in… een duif.

5 Tom Holland en Chris Pratt herenigd voor de Disney-geanimeerde 'Onward'

Onward is een Disney Pixar-film met in de hoofdrollen Tom Holland, Chris Pratt en Julia Louis-Dreyfus. Tom en Chris zijn elvenbroers die hun vader hebben verloren en nadat ze een schokkend familiegeheim hebben ontdekt, gaan ze samen op zoektocht in de hoop hun vader voor één dag terug te kunnen brengen. Dit komische fantasie-avontuur is een verhaal over zelfontdekking en het belang van familie.

4 Tom Holland speelde de hoofdrol in 'The Devil All The Time'

De 2020-film The Devil All the Time is een spannend misdaaddrama waarin Tom Holland samenwerkte met Bill Skarsgard als hoofdrolspeler. Deze film plaatst Toms rol als "Arvin" in gevaar en duisternis terwijl hij vecht om zijn gezin veilig te houden in een klein stadje dat gevuld is met intensiteit en wreedheid.

3 Tom Holland werd vergezeld door Daisy Ridley voor de fantasyfilm 'Chaos Walking'

Tom Holland mocht zijn fantasiekant omarmen terwijl hij speelde in Chaos Walking naast de beroemde Star Wars actrice Daisy Ridley. Deze film zit boordevol avontuur en actie, aangezien deze twee hoofdrollen onwaarschijnlijke vrienden worden en samen een voorheen onontgonnen planeet verkennen als een ontsnapping naar hun eigen gevaarlijke en schokkende levensstaat.

2 The Russo Brothers werken opnieuw samen met Tom Holland voor 'Cherry'

In hetzelfde jaar als de vorige film (2021) speelde Tom in een crimineel drama getiteld Cherry. Holland werd gecast als het titulaire personage, dat de echte strijd van veel militaire veteranen uitbeeldt nadat ze zijn ontslagen of terugkeren uit de oorlog. Deze intense film werd geregisseerd door de Russo-broers, die eerder met Tom in de MCU samenwerkten.

1 Tom Holland's meest recente hoofdrol is in 'Uncharted'

Uncharted is een actie-/avonturenfilm die in februari van dit jaar wordt uitgebracht. Tom Holland en Mark Wahlberg werden respectievelijk gecast als Nathan Drake en Victor Sullivan. Deze film is gebaseerd op de videogameserie van Sony en is een voorloper om te laten zien hoe de twee hoofdpersonages vrienden werden en de avonturen die ze in de begintijd hebben meegemaakt.

Aanbevolen: