Amanda Bynes acteert niet meer: 18 foto's van de ups en downs van haar carrière

Inhoudsopgave:

Amanda Bynes acteert niet meer: 18 foto's van de ups en downs van haar carrière
Amanda Bynes acteert niet meer: 18 foto's van de ups en downs van haar carrière
Anonim

Amanda Bynes is in veel van onze kinderjaren een vaste waarde geworden! Ze acteert niet alleen in de loop van drie decennia, maar ze speelde ook in een reeks films en tv-shows die velen van ons altijd dierbaar zullen zijn.

Amanda brak voor het eerst uit in de late jaren 90 toen ze verscheen in haar eigen sketchcomedyshow 'The Amanda Show', op Nickelodeon. Ze zou later de hoofdrol spelen in klassieke films zoals 'What A Girl Wants', 'She's The Man' en 'Hairspray'. De dingen waren echter niet altijd zo perfect voor de ster.

Kom 2012, Amanda bevond zich in veel juridische problemen, die later in een neerwaartse spiraal veranderden. Bynes onthulde onlangs dat ze problemen had met middelenmisbruik en haar geestelijke gezondheid, waar niemand in die tijd om gaf. Gelukkig lijkt het erop dat de ster veel gezonder is en weer op het goede spoor zit. Hier zijn 18 shots van Amanda Bynes' ups en downs van haar carrière.

18 Child Star Sensation - 1999

Amanda Bynes heeft een carrière als geen ander gehad! De actrice begon voor het eerst op televisie te spelen toen ze nog heel jong was, maar hij speelde een doorbraak in haar eigen Nickelodeon-show, 'The Amanda Show'. De show werd uitgezonden van 1999 tot 2002 en was een enorm succes onder jongere doelgroepen.

17 Big Fat Liar - 2002

Hoewel Amanda Bynes succes had op televisie, werd het tijd voor haar om een rol te spelen in een film, en dat is precies wat er in 2002 gebeurde. Bynes speelde naast Franke Muniz van 'Malcolm In The Middle' in hun eigen film 'Big Fat Liar' met Paul Giamatti.

16 Wat een meisje wil - 2003

Op dit punt in Amanda Byne's carrière was het heel duidelijk dat ze zowel televisie als film moeiteloos kon doen. Haar tweede poging tot een grote film was met 'What A Girl Wants', waar we echt allemaal opnieuw verliefd op haar werden. Hoewel het misschien haar reis naar Londen was, was er iets heel speciaals aan deze film uit 2003.

15 Kid's Choice Awards - 2003

Met een paar films en haar eigen Nickelodeon-show was Amanda Bynes nu op het hoogtepunt van haar carrière. De actrice verscheen overal en overal, dus het was alleen maar passend voor haar om vier opeenvolgende jaren op rij een Kid's Choice Award te winnen! Dat zou je moeten vertellen hoe groot een ster ze destijds was.

14 Love Wrecked - 2005

Romantische komedies waren het ding van Amanda Bynes, en als het niet kapot is, repareer het dan niet! Dat is precies de route die Amanda insloeg toen ze verscheen in de film 'Love Wrecked' uit 2005. Bynes was in staat om haar flirterige maar komische acteervaardigheden te laten zien in deze tropische eilandfilm vol drama over een popzangeres.

13 Wat ik leuk vind aan jou - 2006

Amanda Bynes had in het begin van de jaren 2000 geen televisie gemaakt toen ze film na film aan het filmen was, maar in 2006 was Amanda elke week terug op onze televisies. Bynes speelde de hoofdrol in de Warner Brothers-show, 'What I Like About You', naast Jennie Garth! De show was een groot succes en was 4 jaar in de lucht.

12 Zij is de man - 2006

Als het nog niet duidelijk was, was Amanda Bynes zonder twijfel het "it"-meisje in de jaren 2000. Ze verscheen niet alleen in film na film, maar ze kreeg ook een compleet nieuwe rol toen ze werd gecast als zowel Viola als Sebastian Hastings in 'She's The Man'. Ja dat klopt! Amanda speelde zowel zichzelf als haar broer in dezelfde film, praat over vaardigheden!

11 Sydney Wit - 2007

Het publiek was halsoverkop verliefd op Amanda Bynes, en het zag er niet naar uit dat we snel iets zouden veranderen. In 2007 speelde Bynes in een broederschapsversie van Disney's 'Sneeuwwitje' genaamd 'Sydney White'. De film was helemaal haar ding, en je kunt er zeker van zijn dat ze het verpletterde zoals ze doet met al haar andere projecten.

10 Haarlak - 2007

Ondanks dat Amanda Bynes haar hele leven in romantische komedies te zien was, was het tijd voor een overstap! In 2007 werd Bynes gecast als Penny Pingleton in de film 'Hairspray'. De film had niet alleen een uitstekende cast, waaronder Zac Efron, Queen Latifah, John Travolta, James Marsden en Michelle Pfeiffer, maar we hebben Amanda voor de eerste keer ooit zien zingen! De film was een groot succes en we kunnen helemaal begrijpen waarom.

9 Gemakkelijk A - 2010

Amanda Bynes had op dit punt in haar carrière naam gemaakt en was een kracht om rekening mee te houden, maar fans waren bedroefd toen ze zich realiseerden dat haar rol in de film 'Easy A' uit 2010 haar zou zijn laatste ooit zonder het te weten. Het was na deze film, waarin ook Emma Stone en Penn Badgley speelden, dat Amanda al snel uit de hand zou lopen.

8 De ondergang begint - 2012

In 2012 was Amanda Bynes gearresteerd voor haar eerste van een paar DUI's. Dit was behoorlijk schokkend voor haar fans, omdat de ster tot nu toe elk groot schandaal tijdens haar hele carrière had vermeden. Hoewel de aanklacht een schok was, was het haar uiterlijk dat het publiek echt aan het praten kreeg, aangezien Amanda haar uiterlijk volledig had veranderd.

7 Vreemde selfies verschijnen - 2013

Tegen 2013 was Amanda Bynes onherkenbaar. Hoewel we nu weten dat geestelijke gezondheid en middelenmisbruik destijds de katalysator waren voor haar neerwaartse spiraal, werd ze helaas bespot en was ze meteen het lachertje van Hollywood. De actrice had wangpiercings gekregen en droeg alleen pruiken terwijl ze de ervaring documenteerde door middel van selfies.

6 Gevangenisstraf - 2014

Het werd alleen maar erger naarmate de tijd vorderde. Amanda Bynes was beschuldigd van een reeks hits en runs en DUI's maken gevangenisstraf een mogelijkheid. Tijdens haar rechtszaak toonde Amanda een erg rommelige pruik en slechts één roze opdruknagel. Dit was een historisch dieptepunt voor de actrice, en toch hebben we er niet lang over nagedacht.

5 Paparazzi Frenzy - 2014

Door haar neerwaartse spiraal werd Amanda Bynes de meest gezochte beroemdheid van de paparazzi om te fotograferen. Ze werd overal gebombardeerd door paparazzi, waardoor haar situatie nog erger werd. Om zout aan de wond toe te voegen, zou haar uiterlijk al snel veranderen in Halloween-kostuums en eindeloze inhoud voor roddelblogs die haar aan flarden zouden scheuren.

4 Een schreeuw om hulp - 2014

Het was duidelijk dat de samenleving niet besefte wat er werkelijk met Amanda Bynes gebeurde, en pas rond 2014 veranderde het verhaal van "gekke actrice verliest controle" in "ze heeft hulp nodig". Fans zouden mensen smeken om te stoppen haar aan te vallen en haar te behandelen zoals de media Britney Spears in 2007 aandeden.

3 Uitsplitsing naar comeback - 2017

Gelukkig keren dingen altijd om. Amanda Bynes ging later naar een revalidatiecentrum en hield van 2014 tot 2017 stil. Na haar pittige Tweet aan Drake, drastische verandering in uiterlijk en gedrag, maakte het publiek kennis met een subtielere en genezen versie van Bynes, die er veel gezonder uitzag.

2 Papieren tijdschriftomslag - 2018

Naarmate de tijd vorderde, nam ook de geestelijke gezondheid van Amanda Bynes toe. De actrice was weer in de schijnwerpers gestapt en had de lucht geklaard over alles wat een paar jaar eerder was gebeurd. Fans waren meer dan blij om Bynes terug te zien op een betere plek en om haar in 2018 op de cover van Paper Magazine te zien schitteren.

1 Terug naar problemen? - 2019

Ondanks dat Amanda Bynes haar normale zelf leek, leken de dingen terug te gaan naar haar donkere dagen toen ze onthulde dat ze een hartvormige tatoeage op haar gezicht had laten zetten. Amanda plaatste deze foto in december 2019 op haar Instagram en is nog steeds de laatste foto die ze op haar sociale media-account heeft geplaatst.

Aanbevolen: