Dit zijn de rijkste 'Dancing With The Stars'-pro's aller tijden

Inhoudsopgave:

Dit zijn de rijkste 'Dancing With The Stars'-pro's aller tijden
Dit zijn de rijkste 'Dancing With The Stars'-pro's aller tijden
Anonim

The Dancing With The Stars pro's zijn momenteel op tournee om de laatste twee seizoenen te herdenken. Hoewel seizoen 31 nog niet is bevestigd, zijn er hoge verwachtingen van een nieuw seizoen.

Gedurende de 30 seizoenen heeft DWTS veel professionele dansers gezien. Sommigen van hen duurden slechts één of twee seizoenen, terwijl anderen meer dan tien jaar in de show bleven. Maar wat er ook gebeurt, elke professionele danser zal altijd deel uitmaken van de show. Na hun vertrek hebben de meeste pro's hun eigen succesvolle carrières opgebouwd, terwijl anderen zich richtten op het grootbrengen van hun gezin.

DWTS-professionals verdienen een goed bedrag per aflevering, dus hun vermogen zal zeker indrukwekkend zijn. We hebben gekeken welke deelnemers het hoogste vermogen hebben, nu is het tijd om naar de profs te kijken. Dit zijn de rijkste Dancing With The Stars-professionals aller tijden.

10 Allison Holker's netto waarde is $2 miljoen

Allison Holker's carrière begon met So You Think You Can Dance, toen ze deelnam aan seizoen 2 en terugkwam in seizoen 7-11 en 14. Ze ging ook op tournee met SYTYCD. Holker trad op met verschillende artiesten op tournee en op het podium en gaf les op verschillende dansconventies in de VS. Ze had zelfs cameo's in High School Musical en High School Musical 2.

De 33-jarige sloot zich aan bij Dancing With The Stars in seizoen 19 en deed vier seizoenen mee. Ze won echter geen spiegelboltrofee, maar werd al snel een favoriet bij de fans. Toen Holker besloot om haar familie uit te breiden met haar man Stephen "twitch" Boss, verliet ze de show voorgoed na seizoen 23. Sindsdien hebben Holker en Twitch Disney's Fairytale Weddings georganiseerd en is ze mede-oprichter van CLI Studios, een dans app, wat haar nettowaarde op $ 2 miljoen brengt.

9 Tony Dovolani's netto waarde is $3 miljoen

Tony Dovolani ging terug van weg en kwam in het tweede seizoen bij DWTS en deed mee in 21 seizoenen. Zijn laatste seizoen was seizoen 22. Hij won eenmaal de spiegelbol en haalde vele malen de finale. Dovolani blijft echter dansen, ondanks dat hij niet in de show zit. Hij creëerde een website genaamd "Ballroom Dance Channel" en is de drijvende kracht achter "Superstars of Ballroom Dance Camp." In 2012 opende hij Dance With Me Studios samen met de gebroeders Chmerkovskiy.

Tony Dovolani is de afgelopen jaren meer coach en rechter geworden, maar hij houdt nog steeds van dansen. De 48-jarige speelde in de film uit 2004, Shall We Dance? en brengt tijd door met zijn vrouw en drie kinderen als hij niet aan het werk is. Dit alles brengt hem volgens Celebrity Net Worth op een nettowaarde van $ 3 miljoen.

8 De nettowaarde van Mark Ballas is $ 3 miljoen

Mark Ballas trad toe tot Dancing With The Stars in seizoen vijf en bleef 19 seizoenen aan, voordat hij vertrok na seizoen 25. Hij heeft twee keer de spiegelb altrofee gewonnen en heeft talloze keren de finale gehaald, het meeste uit alle profs. Hoewel Ballas niet al te veel op dansen is gericht, heeft hij nieuwe interesses gevonden om zijn vermogen van $ 3 miljoen op peil te houden. Ballas vormde samen met zijn vrouw BC Jean het indieduo Alexander Jean in 2015. Ze hebben drie EP's uitgebracht en toerden door Amerika. Naast zijn dans- en muziekcarrière heeft Ballas in het verleden zijn inkomen verdiend met theater- en solomuziek.

7 Artem Chigvintsev's netto waarde is $ 6 miljoen

Artem Chigvintsev voegde zich bij de cast van Burn The Floor en Strictly Come Dancing voordat hij in seizoen 18 een pro werd in Dancing With The Stars. Chigvintsev heeft een spiegelbol op zijn naam staan en een andere voor SCD. Hij is nog steeds een pro op DWTS en heeft tot nu toe in tien seizoenen meegedaan.

Na in talloze shows en tours te hebben opgetreden en als choreograaf voor veel projecten te zijn geweest, heeft de 39-jarige een nettowaarde van $ 6 miljoen vergaard. Zijn verloofde, Nikki Bella, met wie hij een zoon deelt, heeft een geschat vermogen van $ 8 miljoen, dus ze doen het prima als stel.

6 Het nettovermogen van Karina Smirnoff is $ 6 miljoen

Karina Smirnoff kwam in seizoen 3 bij Dancing With The Stars. Ze won één spiegelboltrofee en bereikte talloze keren de finale en halve finale. Ze deed 18 seizoenen mee, waarvan de laatste in seizoen 22. Naast DWTS is Smirnoff Amerikaans nationaal kampioen, wereldkampioen trofeeën en Aziatisch Open kampioen. De 44-jarige verscheen ook in Shall We Dance?, bracht een fitness-dvd uit, verscheen in tal van tv-shows en voegde zich in 2016 bij de cast van Famously Single. Volgens Celebrity Net Worth bracht al deze prestaties haar op $ 6 miljoen.

5 Jenna Johnson's netto waarde is $7 miljoen

Jenna Johnson begon haar carrière op SYTYCD in seizoen 10, waarin ze de derde runner-up bij de dames was. Ze is vele malen teruggekomen als een all-star en mentor. Johnson trad toe tot DWTS als groepslid in seizoen 18 en werd uiteindelijk een pro in seizoen 23. Ze heeft 6 seizoenen als pro gevochten en is nog steeds te zien in de show. Door op tournees en shows op te treden, heeft de 27-jarige een nettowaarde van $ 7 miljoen opgeleverd.

4 Val Chmerkovskiy's netto waarde is $7 miljoen

Jenna Johnson's echtgenoot, Val Chmerkovskiy, is niet alleen een Latin Dance Champion, maar hij is ook een tweevoudig winnaar en doorgewinterde pro op DWTS. Hij trad voor het eerst toe tot de show als een professional in seizoen 13 en heeft sindsdien in 17 seizoenen deelgenomen. Hij maakt nog steeds deel uit van de show. Maar Dancing With The Stars is niet het enige dat hem zijn nettowaarde van $ 7 miljoen oplevert.

Chmerkovskiy heeft met zijn broer, vrouw en schoonzus door het land getoerd tijdens hun eigen familietours. Hij was ook mede-oprichter van Dance With Me Studios en begon zelfs een beetje aan een rapcarrière.

3 Maksim Chmerkovskiy's netto waarde is $ 8 miljoen

Maks is misschien niet meer in de show, maar dat betekent niet dat hij niet veel verdiende tijdens zijn tijd daar. Nadat hij kampioen Latin-ballroomdans was geworden, trad Chmerkovskiy toe tot DWTS in seizoen 2, waarin hij 15 seizoenen meedeed, waarvan de laatste in seizoen 25. Hij won één spiegelboltrofee tijdens zijn tijd op de show.

Chmerkovskiy ontmoette Peta Murgatroyd in de show en ze trouwden later. Ze hebben samen één kind. Naast Dancing With The Stars trad de 42-jarige op in Burn The Floor en Forever Tango op Broadway. Hij trad op op tournee met zijn broer en op SWAY: A Dance Trilogy. Dit alles, samen met het zijn van choreograaf, mede-eigenaar van een dansstudio en meer, heeft hem een nettowaarde van $ 8 miljoen opgeleverd.

2 Derek Hough's netto waarde is $8 miljoen

Derek Hough is de meest winnende prof aller tijden met zes mirrorball-trofeeën op zijn naam. Hough deed mee aan dans in Londen voordat hij in seizoen 5 bij DWTS kwam, waar hij 17 seizoenen meedeed. Zijn laatste seizoen was seizoen 23. Nadat hij de show had verlaten, werd Hough rechter tijdens seizoen 29.

Hough's vermogen van $ 8 miljoen werd echter niet alleen verdiend met Dancing With The Stars. Hij trad door het hele land op tijdens drie uitverkochte tours, MOVE, met zijn zus, Julianne, en zijn enige solotour, in 2019. Hough heeft ook opgetreden in Hairspray Live!, Make Your Move en Nashville, maar ook op het podium en zelfs opgetreden met de Rockettes. Hij trad toe tot World Of Dance als jurylid en bleef vier seizoenen aan. De drievoudig Emmy-winnaar is net klaar met zijn residentie in Las Vegas.

De 36-jarige heeft zich in een muziekcarrière verdiept, voor veel mensen gechoreografeerd en zelfs een New York Times Bestseller-boek geschreven. Hough lijkt niet snel te vertragen en geniet van het leven met zijn vriendin die ook danseres is, Hayley Erbert.

1 Julianne Hough's netto waarde is $10 miljoen

Met een nettowaarde van $ 10 miljoen is Julianne Hough de rijkste Dancing With The Stars-professional aller tijden. Hough trad toe tot de show in seizoen 4 en won opeenvolgende seizoenen. Ze deed slechts vijf seizoenen mee, maar had een zeer succesvolle carrière. Hough kwam terug om vier jaar lang jurylid te zijn in de show in 2014.

De met een Emmy bekroonde danseres ging verder met het najagen van haar dromen om zangeres en actrice te worden. Hough bracht één solo-album en een kerstalbum uit maar richtte zich toen vooral op acteren. Ze speelde in Burlesque, Footloose, Grease: Live, Safe Haven, Rock of Ages, Dirty Grandpa en meer. In die tijd toerde de 33-jarige ook door het land met haar broer, Derek, in hun uitverkochte MOVE Tours.

Hough heeft samen met Derek veel Disney Celebration-specials georganiseerd en werd in 2019 jurylid bij America's Got Talent. Ze bleef echter maar één seizoen. Ze ging door een scheiding met hockeyspeler Brooks Laich en heeft nu rust gevonden via haar gemeenschap Kinrgy. Ze heeft onlangs ook samen met haar vriendin en actrice Nina Dobrev de co-creatie van Fresh Vine Wine gemaakt.

Aanbevolen: