Wat de cast van Chrisley het beste weet is tot nu toe

Inhoudsopgave:

Wat de cast van Chrisley het beste weet is tot nu toe
Wat de cast van Chrisley het beste weet is tot nu toe
Anonim

De familie Chrisley werd al snel beroemd in 2014, toen hun reality-tv-programma, Chrisley Knows Best, voor het eerst werd uitgezonden. Deze rijke familie heeft een schare fans gekregen dankzij hun zuidelijke gastvrijheid, grappige grappen en hun voor hun kijkers onbereikbare levensstijl.

Hoewel het gezin op tv een hechte groep lijkt te zijn, is het duidelijk dat er grote problemen zijn binnen het gezin. Er zijn veel leugens aan de oppervlakte gekomen over de problemen van de familie, in het bijzonder met Todd Chrisley. Van juridische strijd tot individuele problemen, er is veel aan de hand met de familie Chrisley.

8 Chrisley Familiedrama

De familie Chrisley heeft veel recente controverses gehad, met rechtszaken en bedreigingen tussen familieleden. De show, Chrisley Knows Best, wordt nog steeds uitgezonden op USA Network. De show zit vol oneliners en grappen naar elkaar toe, maar achter de camera komt er constant veel nieuws naar voren.

7 Todd Chrisley zat in de gevangenis

In 2019 kregen Todd en Julie Chrisley allebei een gevangenisstraf nadat aan het licht kwam dat ze werden beschuldigd van belastingontduiking, overboekingsfraude en samenzwering om bankfraude te plegen. Ze sloten een deal en betaalden veel geld om de gevangenis te ontlopen, maar het is de familie sindsdien blijven volgen. In zijn laatste posts op sociale media waarschuwt hij familieleden om sociale media zo privé mogelijk te houden en hun problemen achter gesloten deuren op te lossen. Hoewel zijn broer Randy niet veel bij het gezin lijkt te zijn, lijken de twee broers broederlijke liefde en een loyale relatie te hebben.

6 Julie Chrisley probeert alles bij elkaar te houden

Te midden van al het familiedrama is Julie Chrisley altijd de slimme, sprankelende moeder om iedereen bij elkaar te houden. Julie en haar man, Todd, zijn onlangs op een reis geweest om gewicht te verliezen en dat heeft hen verbonden. Julie is gepassioneerd door koken en wil haar carrière uitbreiden met haar liefde voor het vinden van nieuwe recepten.

5 Chase Chrisley lanceerde zijn eigen kaarsenbedrijf

Terwijl Chase Chrisley opgroeide met veel luxe, maakte hij er een missie van om het als volwassene alleen te maken. Hoewel hij nog steeds een hechte band heeft met zijn familie, wil hij meer zijn dan een man die is opgegroeid met geld. Sindsdien heeft hij zijn eigen kaarsenbedrijf gelanceerd, Chase Chrisley Collection, en werkt hij samen met familieleden om hen bij het proces te betrekken.

4 Savannah Chrisley ging door een zeer openbare breuk

Savannah Chrisley heeft haar middelbare school en jongvolwassen jaren in de schijnwerpers gestaan. Na haar zeer openbare breuk met haar verloofde, Nic Kerdiles, heeft ze gezegd dat ze nog steeds van hem houdt en voor hem zorgt. Savannah is zich bewust van de schade die sociale media kunnen aanrichten aan iemands mentale toestand en heeft besloten haar relatiestatus voorlopig privé te houden. Onlangs gingen Savannah en haar vader, Todd, samen met Nic, naar Instagram om psychische aandoeningen aan te pakken en Nic's recente zelfmoordpoging te bespreken die helaas openbaar was geworden.

3 Grayson Chrisley geniet van opgroeien

Grayson Chrisley is het jongste lid van de directe familie, naast Chloe, die 9 jaar oud is. Hoewel er niet veel drama is rondom de vijftienjarige, hebben fans ervan genoten om hem door de jaren heen te zien opgroeien. Hij speelt nu honkbal en geniet van zijn jeugd.

2 Lindsie Chrisley heeft geen interesse in verzoening met de familie

Lindsie Chrisley begon in de eerdere seizoenen met optredens in de familieshow, maar stopte snel na wat familiedrama. Toen de rechtszaken over haar vader en stiefmoeder uitkwamen, had ze veel te zeggen en beweerde dat haar vader en broer dreigden intieme video's van haar naar het publiek te lekken en te bewijzen dat ze haar man had bedrogen met twee Bachelor-sterren. Ze heeft vaak verklaard dat ze geen interesse heeft om zich met iemand in de familie te verzoenen. Lindsie Chrisley is sindsdien twee podcasts begonnen, co-hosting met Kaitlin Lowry op "Coffee Convos" en co-hosting met Katy Harrell op "The Southern Tea Podcast".

1 Kyle Chrisley

Een van de meest controversiële en besloten familieleden is Kyle Chrisley. Fans van de show weten dat Todd en Julie Chrisley Kyle's dochter, Chloe, hebben opgenomen en haar primaire verzorgers zijn geweest. Kyle Chrisley is openhartig geweest over zijn drugsverslaving en niet dicht bij de familie. De laatste tijd zijn er excuses uitgewisseld tussen hem en de familieleden, en hij is dankbaar dat ze zo goed voor zijn dochter Chloe hebben gezorgd, nadat hij aanvankelijk beweerde dat hij dacht dat ze haar alleen maar gebruikten voor de show en het familiebeeld. Het gaat langzaam beter tussen Kyle en de familie Chrisley.

Aanbevolen: