Wat de cast van 'The Sisterhood Of The Traveling Pants' tot nu toe doet

Inhoudsopgave:

Wat de cast van 'The Sisterhood Of The Traveling Pants' tot nu toe doet
Wat de cast van 'The Sisterhood Of The Traveling Pants' tot nu toe doet
Anonim

De eerste Sisterhood of the Traveling Pants film kwam in 2005 in de bioscoop en werpt licht op hoe echte vriendschap er echt uitziet tussen tienermeisjes. De film volgde vier heel verschillende meisjes terwijl ze voor de zomer uit elkaar gingen om verschillende dingen te doen en verschillende verplichtingen aan te gaan.

Het enige dat de meisjes de hele zomer verbonden kon houden, was een magische broek die op de een of andere manier op magische wijze bij al hun afzonderlijke lichaamstypes paste. Films die zo inzichtelijk zijn over de pijnen en hoogtepunten van een tiener zijn, zijn er maar heel weinig. De cast van de film kwam in 2008 weer bij elkaar voor het vervolg, en afgezien daarvan hebben ze het allemaal erg druk gehad!

10 Blake Lively speelde in 'The Shallows', 'The Rhythm Section', 'A Simple Favor' en meer

Blake Lively heeft misschien wel de grootste carrièrestart gehad sinds ze in 2005 in Sisterhood of the Traveling Pants speelde. Haar hoofdrol als Serena van der Woodsen in Gossip Girl van 2007 tot 2012 was enorm, maar bovendien was ze landde ook verschillende hoofdrollen in grote films. Ze speelde de rol van een surfer die vecht tegen een haai in The Shallows (2016), een vrouw die wraak zoekt in The Rythm Section en een geheimzinnige vrouw die veel te verbergen heeft in A Simple Favor (2018.)

9 Alexis Bledel speelde in 'Jenny's Wedding', 'The Good Guy', 'Post Grad' en meer

Alexis Bledel had de op één na grootste carrièrestart tijdens en na haar tijd met de hoofdrol in Sisterhood of the Traveling Pants. Ze was een hoofdrolspeelster in Gilmore Girls vanaf het jaar 2000, vijf jaar voordat Sisterhood of the Traveling Pants in première ging in 2005, dus veel fans kenden haar naam al.

Ze bleef 7 seizoenen bij Gilmore Girls en ging met pensioen om haar rol opnieuw te spelen toen de show in 2016 nieuw leven werd ingeblazen. Ze kreeg ook filmrollen in de dagen na Sisterhood, waaronder Jenny's Wedding, The Good Guy en Post Grad.

8 America Ferrera speelde in 'Ugly Betty', 'End Of Watch', 'Our Family Wedding' en meer

In 2006 kreeg America Ferrera een hoofdrol in een hilarische sitcom over schoonheid, zaken en de moordende tijdschriftenhandel. De show heette Ugly Betty en duurde 4 seizoenen. End of Watch is de actiefilm uit 2012 waarin ze samen met Jake Gyllenhaal en Michael Peña speelde. Our Family Wedding is een film uit 2010 waarin ze speelde en die zich richt op twee families die samenkomen om tradities en culturen met succes te combineren voor een trouwdag.

7 Amber Tamblyn werd een regisseur en auteur

Vanaf 2017 werd Amber Tamblyn voor het eerst filmregisseur met de film Paint It Black. Van acteren naar regisseur gaan brengt zijn eigen uitdagingen met zich mee, maar het is iets dat ze een paar jaar geleden duidelijk kon bereiken. Ze heeft ook twee boeken geschreven: Any Man (2018) en Era of Ignition (2019). In 2017 schreef ze een opiniestuk van de New York Times getiteld "Amber Tamblyn: I'm Done With Not Being Believed." Zich uitdrukken door te schrijven is duidelijk een van haar sterke punten.

6 Blake Lively trouwde met Ryan Reynolds en kreeg 3 kinderen

Blake Lively is getrouwd met Ryan Reynolds en dat is ze sinds 2012. De twee leerden elkaar kennen op de set van hun mislukte actiefilm Green Lantern. Ondanks het feit dat de film een flop was, bloeide hun relatie eruit - dus het was niet echt een grote flop voor hen persoonlijk. Ze delen samen drie kinderen: Inez Reynolds, Betty Reynolds en James Reynolds.

5 Alexis Bledel trouwde met Vincent Kartheiser en kreeg 1 kind

Alexis Bledel is sinds 2014 getrouwd met haar man Vincent Kartheiser. In 2015 verwelkomden ze een jongetje, maar ze maakten de informatie pas vele maanden later bekend. Beroemdheden kunnen kiezen welke informatie ze met de wereld willen delen. Veel beroemdheden kiezen ervoor om hun gezinsleven geheim te houden uit respect voor hun privacy! Alexis Bledel is een van die mensen.

4 America Ferrera trouwde met Ryan Piers Williams en had 2 kinderen

America Ferrera trouwde in 2011 met haar man Ryan Piers Williams. Net als zij is hij ook een acteur, maar hij verdrievoudigt ook als regisseur en schrijver. Ze delen twee kinderen: Sebastian Piers Williams en Lucia Marisol Williams. In 2020 vierden ze samen hun 15-jarig jubileum en deelden ze lieve foto's en berichten op sociale media zodat hun fans ze konden zien.

3 Amber Tamblyn trouwde met David Cross en kreeg 1 kind

Amber Tamblyn is getrouwd met haar man David Cross, de bekende komiek. Hij kwam onder vuur te liggen voor ongevoelige racistische opmerkingen tegen een vrouwelijke komiek van kleur en Amber Tamblyn sprak zich uit over de kwestie. Ze sprak met hem over racisme en seksisme en legde uit: Zijn ogen staan daar nu voor open, als ze dat niet eerder waren. En dit is wat er voor nodig was om die verandering te krijgen. Sommige mannen veranderen niet. Wat ik kan zeggen over David, dat ik zo veel van hem hou, is dat hij verandert. En een deel van zijn introspectie en zijn gevoeligheid is dat hij zich daarvan bewust is.' (HuffPost.) Het is verbazingwekkend dat ze zijn commentaar kan helpen verbeteren en begeleiden.

2 Blake Lively heeft een lifestyle-site gelanceerd en heeft carrières in interieurontwerp of huwelijksplanning besproken

In 2015 lanceerde Blake Lively een lifestyleblog met de naam Preserve, dat uiteindelijk niet werkte zoals ze wilde. Ze sloot het het volgende jaar af, maar het stond andere dromen en doelen die ze misschien overweegt niet in de weg.

Ze gaf toe dat ze interesse heeft in interieurontwerp en dat ze in het verleden heeft geholpen bij het ontwerpen van de huizen van enkele van haar vrienden. Ze sprak ook met Gigi Hadid tijdens een interview met Harper's Bazaar en beide vrouwen vertelden over hun interesse in het ontwerpen van bruiloften.

1 Alexis Bledel won een Primetime Emmy Award in 2017

Niet om prijzen te verdisconteren die zijn gewonnen door de andere castleden van Sisterhood, maar Alexis Bledel is zeker degene die de meest prestigieuze prijs mee naar huis heeft genomen sinds de première van hun film uit 2005. In 2017 nam ze een Primetime Creative Arts Emmy Award voor Outstanding Guest Actress in een dramaserie mee naar huis voor haar werk in The Handmaid's Tale. De Hulu-show is enorm populair sinds het begon.

Aanbevolen: