Wat is er gebeurd met de winnaar van 'American Idol', Ruben Studdard?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met de winnaar van 'American Idol', Ruben Studdard?
Wat is er gebeurd met de winnaar van 'American Idol', Ruben Studdard?
Anonim

Het winnen van American Idol doet veel voor iemands muzikale carrière. Veel winnaars uit het verleden zijn behoorlijk rijk en hoewel ze niet allemaal bekende namen zijn, worden velen van hen erkend als een ton talent.

Fans van de reality-competitieserie kijken graag naar Katy Perry en de juryleden, en het is ook heel spannend om te zien wie er elk seizoen meedoet en wie het ver gaat schoppen. Natuurlijk zijn sommige winnaars niet zo beroemd als andere, maar velen van hen zijn nog steeds bekende namen.

Ruben Studdard was de winnaar van het tweede seizoen van de show en sindsdien doet hij het erg goed. Laten we eens kijken wat er met hem gebeurde nadat hij die grote prijs in 2003 mee naar huis nam.

Een "geweldige" ervaring

Kelly Clarkson heeft veel gedaan sinds haar overwinning, en het is veilig om te zeggen dat ze de beroemdste en meest succesvolle persoon is die de show heeft gewonnen.

Ruben Studdard heeft het goed voor zichzelf gedaan en in 2014 vertelde hij Rachel Martin bij NPR dat Idol een "geweldige" ervaring was. Hij zei dat veel hoopvolle mensen die op de auditiedag verschijnen, veel andere dingen hebben gedaan in een poging zangers te worden. Studdard vertelde hoe lang en hard hij werkte. Hij zei: "Weet je, dat was mijn verhaal. Weet je, ik begon alles te doen wat ik kon sinds ik 12 jaar oud was om, weet je, ontdekt te worden of, je weet wel, naar XYZ-auditie te gaan, demobanden in te sturen."

Studdard vervolgde dat toen hij auditie kon doen voor Idol, dit het juiste moment was. Hij zei: "En de zegen is dat ik voorbereid was op de kans toen die zich voordeed. Mijn moeder vertelde me altijd dat voorbereiding je bestemming bepa alt. En ik bereidde mezelf voor om klaar te zijn als die deur voor me openging."

Muziek maken

Ruben Studdard maakt voortdurend muziek sinds hij American Idol won.

In het interview met NPR in 2014 sprak hij over touren met Lalah Hathaway, de dochter van Donny Hathaway, naar wie hij echt opkijkt.

Studdard heeft ook veel albums uitgebracht. In 2003 bracht hij Soulful uit, wat zijn eerste album was. In november 2004 kwam hij uit met I Need An Angel, en vervolgens The Return in 2006. In 2009 werd zijn volgende album Love Is uitgebracht, en vervolgens kwam album nummer vijf, Letters from Birmingham, uit in 2012. Album nummer zes is genaamd Onvoorwaardelijke Liefde en werd uitgebracht in 2014.

Studdard is zelfs op Broadway verschenen met Clay Aiken, wat voor veel zangers een grote droom is. Volgens Playbill.com traden ze samen op in een productie genaamd Ruben &Clay's First Annual Christmas Carol Family Fun Pageant Spectacular Reunion Show in december 2018. Studdard en Aiken leerden elkaar kennen toen ze samen werden geïnterviewd door de media na American Idol sinds Aiken de tweede plaats was.

In 2019 ging Studdard op tournee genaamd Ruben Singers Luther: An Evening Of Luther Vandross met in de hoofdrol Ruben Studdard als een manier om de zanger te eren die hij zo liefhad en respecteerde. Hij kwam ook met een album dat een eerbetoon was aan Vandross. Hij vertelde Vaildaily.com: “Ik waardeer de kans om door het land te gaan om zijn liedjes op te voeren en deze nostalgische momenten te delen met mensen die zich zijn muziek herinneren. Mensen ontvangen het heel goed. Mensen houden gewoon van Luther. Het is alsof je uitgaat en een eerbetoon brengt aan The Beatles."

Tijd voor 'The Biggest Loser'

Jaren na het winnen van het tweede seizoen van American Idol, werd Ruben Studdard een deelnemer aan seizoen 15 van The Biggest Loser in 2013 en 2014. Volgens Today.com verloor hij 119 pond en kreeg hij te horen dat hij type 2 diabetes. Hij begon te sporten en hij vertelde wat een goede ervaring hij was.

De zanger zei: Ik (deed) dit voor mij; dit was voor mijn leven. Ik ben zo opgewonden dat ik de tijd heb genomen om dit te doen. Het was iets wat ik voor mezelf kon doen, en niemand anders. Deze show heeft me een tweede kans gegeven om het beste leven te leiden dat ik kan leiden. Ik word de gezondste Ruben Studdard die ik kan zijn.”

Gescheiden worden

Ruben Studdard is ook gescheiden. TMZ.com meldde dat hij in 2012 de echtscheiding van Surata Zuri McCants had aangevraagd. Vanwege de huwelijkse voorwaarden verliep alles vrij gemakkelijk, en de publicatie zegt dat hij in hun huis kon blijven.

Het paar trouwde in 2008 volgens People.com, en ze gingen uit elkaar vanwege "onoverbrugbare verschillen".

Ruben Studdard heeft veel gedaan sinds hij in 2003 het tweede seizoen van American Idol won. Hij heeft verschillende albums uitgebracht, is getrouwd en daarna gescheiden, deed mee aan The Biggest Loser en vond een gezonde levensstijl. Het allerbelangrijkste is dat hij de droom leeft om muziek te maken.

Aanbevolen: