Wie is de geruchten vriendin van Scott Disick, Holly Scarfone?

Inhoudsopgave:

Wie is de geruchten vriendin van Scott Disick, Holly Scarfone?
Wie is de geruchten vriendin van Scott Disick, Holly Scarfone?
Anonim

Terwijl fans wachten op meer details over Kourtney Kardashian's aanstaande huwelijk met Travis Barker, de ex van Kardashian, is Scott Disick weer op pad met een nieuwe jonge vriendin. Na zijn splitsing van Amelia Gray Hamlin in 2021, lijkt hij verder te gaan met de 23-jarige realityster Holly Scarfone. Ja, hij houdt zijn streak van 20-iets vriendinnen. Maar recentelijk lijkt dat de minste zorg van fans - Scarfone is onlangs beschuldigd van het kopiëren van Kylie Jenner…

Wie is Holly Scarfone?

Scarfone is afgestudeerd aan de Universiteit van Colorado met een Bachelor of Science in psychologie. Ze werd beroemd nadat ze deelnam aan seizoen 3 van de Netflix-serie Too Hot To Handle. Ze verliet de show in combinatie met co-ster Nathan Soan. Ze gingen snel uit elkaar toen het filmen was afgerond. "Ik heb het gevoel dat je het soms gewoon weet - het is echt moeilijk voor mij om één ding vast te stellen. Naast het feit dat hij gewoon prachtig is, is hij mooi, hij is een alfa," zei ze over wat haar tot Soan aantrok.

"Zijn persoonlijkheid is ongelooflijk, en hij is ook zo intelligent, maar het was gewoon een gevoel van, ik weet het niet," vervolgde ze. "Ik zag hem net. Het beste dat ik het kan beschrijven is als magneten - bijna, alsof ik me meteen tot hem aangetrokken voelde." Ze voegde eraan toe dat ze "geen spijt" heeft van hun kortstondige romance. Tegenwoordig werkt Scarfone als model onder het in Denver gevestigde Donna Baldwin Agency.

Daarvoor werkte ze als interieurontwerper en social media-manager voor West Elm, evenals als receptioniste bij Simply Skin Spa. Tegenwoordig verdient ze waarschijnlijk wat geld op Instagram. Het model heeft meer dan 652.000 volgers en een geschat vermogen van $ 100.000. Niet slecht voor een 23-jarige.

Inside Holly Scarfone's relatie met Scott Disick

Volgens de bron van ET hebben Scarfone en Disick een "casual" relatie. Volgens hen heeft de Flip It Like Disick-ster "contact gehad met Holly Scarfone." Recente waarnemingen suggereren echter dat de twee binnenkort serieus kunnen worden. "Holly had plannen om naar Parijs te gaan en ze stelde haar reis uit zodat ze meer tijd met Scott in L. A. kon hebben", aldus de insider. Ze voegden eraan toe dat Scarfone "later vertrok dan ze oorspronkelijk had gepland en toen besloot Scott om zich daar bij haar te voegen."

De bron bevestigde ook dat de twee op een romantische reis in Parijs gingen. "Ze zijn samen in Parijs geweest en hebben veel plezier gehad", vervolgde de insider. "Ze zijn over elkaar heen geweest." Onlangs liet Disick een opmerking achter op de lingeriefoto van Scarfone, wat natuurlijk tot meer speculaties leidde. "Waar is mijn fototegoed?" Hij schreef. De twee werden voor het eerst samen gespot in Nobu Malibu, net voordat ze naar Parijs vertrokken.

Wie weet, misschien zien we Scarfone in de nieuwe Hulu-show van Kardashian-Jenner The Kardashians. Per slot van rekening werd Disick in december 2021 gezien met Kim Kardashian en haar nieuwe beau Pete Davidson op Staten Island. Het zal interessant zijn om zijn nieuwe co-ouderschapsrelatie met Kourtney te zien na hun ruzie over een groot aantal problemen. De twee delen drie kinderen - Mason, 12, Penelope, 9 en Reign, 7.

Waarom Holly Scarfone wordt beschuldigd van het kopiëren van Kylie Jenner

Onlangs bekritiseerden fans Scarfone voor het "kopiëren" van de jonge Jenner. Ze deelt wel een gelijkenis met de Keeping Up with the Kardashian-ster. Maar wie niet? Nadat ze een foto van haar met het bijschrift 'one of a kind' had geplaatst, noemden fans Scarfone een 'Kylie-copycat'. Een fan zei: “One of a kind, maar ook een Kylie copycat ?.” Anderen dachten zelfs dat zij de oprichter van Kylie Cosmetics was.

De realityster ging meteen in op de vergelijkingen via TikTok. "Aan het einde van de dag ben ik Holly, ik ben Kylie niet", zei ze. Ze verduidelijkte echter dat ze geen ruzie heeft met Kylie. "Ze is echter fantastisch. Ze is een coole dame", vervolgde ze. "Maar aan het einde van de dag, kom op … ik ben mijn eigen mens." Ze benadrukte ook dat haar relatie met Disick haar leven niet 'door een persoon verzonnen' maakt. Toch is het mogelijk dat het paar de zaken binnenkort op een ander niveau zal brengen.

Een bron zei eerder dat Disick "op zoek is naar een dame met wie hij kan kalmeren". Blijkbaar is de oprichter van Talentless 'niet meer blij om deel te nemen aan de sfeer'. Hij dacht zelfs dat Hamlin 'mogelijk The One zou kunnen zijn'. En hoewel "hij geen last lijkt te hebben" van de verloving van Kravis, zei een insider dat hij "er niet blij mee zal zijn, maar hij heeft zich uiteindelijk neergelegd bij de waarheid dat Kourtney's geluk niet te ontkennen v alt."

Aanbevolen: