Wie is de geruchten vriendin van Chris Evans, Alba Baptista?

Inhoudsopgave:

Wie is de geruchten vriendin van Chris Evans, Alba Baptista?
Wie is de geruchten vriendin van Chris Evans, Alba Baptista?
Anonim

Chris Evans is de afgelopen twee jaar met verschillende vrouwen in verband gebracht. Toch heeft hij de geruchten nooit bevestigd. Natuurlijk, hij beweerde ooit de vader te zijn van Lizzo's baby, maar dat is zo ver als we kunnen krijgen. In 2021 waren fans ervan overtuigd dat de Marvel Cinematic Universe-ster een relatie had met Selena Gomez, die uiteindelijk in verband werd gebracht met Neymar Jr. nadat werd onthuld dat fans het bewijs van haar geruchten over een romance met Evans hadden vervalst.

Er is een rare fixatie om de acteur van de markt te krijgen die fans onlangs (opnieuw) "bewijs hebben gevonden" dat hij aan het daten is met de Warrior Nun-ster Alba Baptista. Hier is alles wat je over haar moet weten en het vermeende bewijs dat ze uitgaat met de Captain America-acteur.

Wie is Alba Baptista?

Baptista is een Braziliaans-Portugese actrice die momenteel in Portugal woont. De 24-jarige zou meertalig zijn. Ze spreekt duidelijk Portugees, maar spreekt ook vloeiend Engels, Spaans, Frans en Duits. Ze staat in de volksmond bekend om haar Engelstalige debuut, de Netflix-serie Warrior Nun die in juli 2020 in première ging. Maar Baptista's carrière gaat terug tot toen ze 16 was. Haar eerste acteeroptreden was in 2012 in Simão Cayatte's korte film Miami. Haar optreden leverde haar de prijs voor beste actrice op het Festival Ibérico de Ciné op. Dat is nogal een prestatie voor een nieuwkomer.

De actrice speelde ook in verschillende Portugese films zoals Caminhos Magnétykos en Equinócio en Patrick, evenals in andere tv-series zoals Jardins Proibidos, A Criaçao en Jogo Duplo. Voordat ze bekend stond om haar rol als Ava Silva in Warrior Nun, werd ze het meest erkend voor het spelen van de hoofdpersoon Beatriz Varela in de Portugese telenovela, A Impostora van 2016 tot 2017. Op basis van verschillende online rapporten is het huidige geschatte vermogen van Baptista $ 1.000.000.

Nu Warrior Nun een verlenging van seizoen 2 krijgt, weten we zeker dat Baptista binnenkort grotere hoogten in haar carrière zal bereiken. Ze is ook een heel toegewijde actiester, dus een Hollywood-actiefilm kan om de hoek zijn. "Ik arriveerde een paar weken te vroeg om de crew te ontmoeten en me te settelen, maar vooral om te beginnen met stunttraining", vertelde ze Parade over haar voorbereiding op de intense vechtscènes van de serie. "We hebben de algehele gevechtstraining gerepeteerd, maar mijn fysieke training was meer gericht op Wire-werk [training met speciale effecten]." In hetzelfde interview onthulde ze dat haar huidige beroemdheden "Robert Pattinson en Kristen Stewart… ironisch genoeg" zijn. Interessant.

Met wie heeft Alba Baptista in het verleden gedate?

Als je Baptista's huidige relatiestatus online opzoekt, zie je blogs die zeggen dat ze nog steeds een relatie heeft met Justin Amorim, die ze voor het eerst ontmoette op de set van de Portugese film Leviano in 2014. Het lijkt er echter op dat hun relatie uiteindelijk in 2020 of 2021 is geëindigd. De Warrior Nun-ster is niet iemand die praat over haar datingleven, dus het is heel moeilijk te zeggen. Toen, in mei 2021, werd ze gespot op vakantie met Emily in Parijs, hoofdrolspeler Lucas Bravo. Het leidde meteen tot datinggeruchten.

De speculaties werden tot rust gebracht toen fans zich realiseerden dat ze allebei de hoofdrol spelen in de aankomende film uit 2022, Mrs. Harris Goes to Paris. Zonder meer openbare waarnemingen van de twee samen en Bravo die eerder had verklaard dat hij nooit een co-ster zou daten, gingen fans ervan uit dat het paar net zo goed gewoon vrienden zou kunnen zijn. "Als je eenmaal op de set stapt, is het een werkplek, en ik wil het professioneel houden", zei de Franse acteur over affaires op de set in een interview met Elle Australia in december 2021. Hij is echter niet tegen het daten van fans. "Ik heb niet echt fans, dus ik weet het niet", antwoordde hij nederig toen hem werd gevraagd naar de mogelijkheid om met een fan te daten.

Is Alba Baptista echt aan het daten met Chris Evans?

Tot nu toe blijft de geruchtenrelatie tussen Baptista en Evans een fantheorie. Het is echter moeilijk om weg te kijken van het bewijs. Het begon allemaal toen internetspeurders merkten dat Evans Baptista in de herfst van 2020 op Instagram was gaan volgen. Maar het duurde tot juni 2021 voordat ze hem terug volgde. Nu volgt de actrice ook de broer van de acteur, Scott Evans en het account van zijn hond. Fans waren er snel bij om de puzzelstukjes in elkaar te leggen.

Er wordt nu aangenomen dat Evans Baptista afgelopen zomer in Europa heeft ontmoet toen hij zijn aankomende film The Grey Man in 2022 aan het opnemen was en zij seizoen 2 van Warrior Nun aan het filmen was. Fans werden argwanend toen ze zagen dat Baptista oudejaarsfoto's plaatste die eruitzagen alsof ze in de achtertuin van Evans waren genomen. Naar verluidt bracht de actrice de vakantie door in Los Angeles.

Het meest recente "bewijs" van hun romance is het verblijf van Evans in Lissabon tijdens de laatste week van januari. Ze denken dat hij daar Baptista heeft bezocht vanwege een video die hij op zijn Instagram Stories heeft gedeeld. Ze zeiden dat de achtergrond van de clip overeenkomt met de kamers van het Four Seasons in Lissabon. De acteur is naar verluidt van hotel gewisseld sinds de theorie viraal ging. Op het moment van schrijven heeft geen van beide partijen de geruchten bevestigd.

Aanbevolen: