Wie is de geruchten vriendin van Bradley Cooper, Huma Abedin?

Inhoudsopgave:

Wie is de geruchten vriendin van Bradley Cooper, Huma Abedin?
Wie is de geruchten vriendin van Bradley Cooper, Huma Abedin?
Anonim

Is Bradley Cooper weer terug in de datingpool? Blijkbaar wel, volgens speculaties. Maar deze keer is de 47-jarige gestopt met daten met mensen uit de entertainmentindustrie. Zijn nieuwe schoonheid volgens geruchten past niet bij acteren, zingen of modellenwerk, ondanks dat hij eerder het hof heeft gemaakt met beroemdheden als Olivia Wilde, Jennifer Lopez en Irina Shayk, met wie hij een dochter deelt.

De acteur heeft naar verluidt al een paar maanden contact met Huma Abedin, een 45-jarige politieke assistent. Ze werden voorgesteld door een gemeenschappelijke kennis, Vogue-redactrice Anna Wintour, en gingen in mei stiekem samen naar het Met Gala, op afstand van elkaar. Dit is wat je moet weten over Bradley's geruchten vriendin - van haar professionele achtergrond tot haar familieachtergrond.

Wie is Huma Abedin?

Huma Mahmood Abedin werd geboren op 28 juli 1975 in de Verenigde Staten en groeide op in Saoedi-Arabië. Ze verhuisde in 1993 terug naar de VS, drie jaar voordat ze als stagiaire voor Hillary Clinton begon te werken. Ze werkte als politiek assistent en was vicevoorzitter van de presidentiële campagne van Hillary Clinton in 2016.

Daarvoor was Abedin van 2009 tot 2013 de plaatsvervangend stafchef van Clinton toen ze minister van Buitenlandse Zaken van de VS was. Al meer dan 25 jaar is ze de oude assistent van Clinton. Momenteel werkt ze als stafchef van Hillary Clinton, de vrouw van Bill Clinton.

Te midden van de respectievelijke carrière die ze voor zichzelf heeft opgebouwd in de openbare dienst en de nationale politiek, haalde ze de krantenkoppen in 2011 toen haar toenmalige echtgenoot Anthony Weiner, een voormalig congreslid, verstrikt raakte in sextingschandalen, slechts een jaar na hun huwelijk. In datzelfde jaar beviel ze van een zoon genaamd Jordan Zain. Toen kondigde ze in augustus 2019 haar scheiding van Wiener aan.

De moeder van één greep haar kans om haar eigen verhaal te vertellen en bracht een memoires uit met de titel Both/And: A Life in Many Worlds die een gedetailleerd overzicht geeft van de seksschandalen van haar ex-man en hoe de controverse de 2016 beïnvloedde. presidentiële campagne van Clinton. Het beschrijft ook haar vroege leven in Kalamazoo, Michigan tot haar opvoeding in Saoedi-Arabië.

Hoe ontmoette Bradley Cooper Huma Abedin?

Hoewel ze niet nieuw is voor het publiek, is Huma terug in de krantenkoppen nadat ze een romantische relatie had met Hollywood-acteur en Academy Award-winnaar Bradley Cooper. De twee zijn naar verluidt al een "paar maanden" aan het daten nadat ze zijn opgericht door niemand minder dan Vogue-hoofdredacteur Anna Wintour, die door de jaren heen een vriend van beiden is.

Een bron van Page Six onthulde: "Anna speelde zeker matchmaker. Ze is BFF met Bradley en is dol op Huma. Een insider uit Hollywood bevestigde ook dat "Bradley nu al een paar maanden stilletjes met Huma aan het daten is, ze hebben het heel stil gehouden", en voegde eraan toe: "Bradley maakte het uit met Diana Agron en begon met Huma te daten."

De bron onthulde verder dat Huma "een paar vrienden heeft verteld" dat ze een "nieuwe man" heeft, maar ze heeft niet onthuld wie het was. Ze bleef heel dicht bij haar borst. “Ze passen perfect bij elkaar. Ze houden allebei van macht en politiek en menselijke aangelegenheden, 'zei de bron.

Het tijdschrift meldde ook dat het spraakmakende paar samen op 2 mei naar het Met Gala ging en daarna afstand van elkaar hield voor de rode loper. Blijkbaar had de vertegenwoordiger van Huma geen commentaar, terwijl de vertegenwoordiger van de acteur geen verzoek om commentaar retourneerde.

Wat heeft Huma Abedin gezegd over daten?

Na haar spraakmakende scheiding van Anthony Weiner, onthulde Huma dat ze nog steeds vrijgezel was, maar dat haar hart open was. Ze zei in november 2021: "Ik zie niemand. Ik ga niet echt op dates. Dat is best triest, nu ik er aan denk. Maar als je ideeën hebt, neem ik ze mee." Ze voegde er toen aan toe dat ze niet meer op zoek zal zijn naar politici.

Op de vraag wat ze zoekt in een partner, antwoordde ze: "Iemand die niet in de politiek zit, vind je ook niet?" Nou, aftrappen met Bradley Cooper is geen slechte plek om te beginnen. In een ander artikel in mei 2022 vertelde Huma over haar persoonlijke leven en haar kijk op daten.

Ze gaf toe dat therapie haar heeft geholpen om te gaan met het trauma van de ontbinding van haar huwelijk met Weiner. "Ik had voor het eerst een partner, iemand van wie ik hield en waar ik elke avond naar uitkeek om naar huis te gaan", legde ze uit en voegde eraan toe: "Alles voelde mogelijk. Daarom was het zo moeilijk om alles van de ene op de andere dag kwijt te raken.”

Huma heeft daten besproken. Ze zei: "Dating-apps zijn intimiderend. Ik probeer open te blijven, maar daten is angstaanjagend, wat het ook spannend maakt.” Ze merkte ook op: "Ik geloof in liefde - ik had het, ik weet hoe het voelde, ik zou dat gevoel graag weer hebben.

Na alle teleurstellingen die ze in het leven heeft meegemaakt, vond Huma dat ze meer plezier had moeten hebben. Ze merkte op: Het aantal nachten dat eindigde met werken, toen ik in bed was gevallen en daarna terug naar kantoor was gegaan om meer e-mails te sturen … Een goed leven is een evenwichtig leven. Ik wou dat ik mezelf had toegestaan om te experimenteren.”

Ze kijkt zeker uit naar wat het leven nu te bieden heeft, en misschien bevat het filmster Bradley Cooper in de lijst. Voorlopig houden ze het allebei goed onder de duim.

Aanbevolen: