Hoeveel verdient de presentator van 'The Daily Show', Trevor Noah?

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdient de presentator van 'The Daily Show', Trevor Noah?
Hoeveel verdient de presentator van 'The Daily Show', Trevor Noah?
Anonim

Trevor Noah is een man met veel talenten en je hebt er vast wel eens van gehoord! Voordat Trevor Noah de rol van zijn leven kreeg als presentator van 'The Daily Show', waagde hij zich in de wereld van comedy. Op 18-jarige leeftijd had Noah in 2002 een walk-on-rol in een beroemde Zuid-Afrikaanse soapserie genaamd 'Isidingo'. ervaring opdoen als presentator en medepresentator van verschillende shows, waaronder 'The Real Goboza' en 'The Amazing Date'.

Flash vooruit naar Trevor Noah's verhuizing naar de Verenigde Staten, en hij werd meteen een succes van de ene op de andere dag. Zijn stand-upcomedycarrière was absoluut geweldig, wat hem naar een positie op Jon Stewart's 'The Daily Show' leidde, als bijdrager. In 2015 werd Trevor Noah uiteindelijk gekozen als vervanger van Stewart, waarmee hij talloze onderscheidingen verdiende. Met 5 jaar in de show, is dit hoeveel Trevor Noah verdient voor zijn hostingtaken.

Hoeveel verdient Trevor Noah?

Trevor Noah is zeker een naam die je al eerder hebt gehoord! Hoewel je hem misschien het beste kent van zijn hostingtaken bij 'The Daily Show', staat Trevor Noah al veel langer in de schijnwerpers. Nadat hij zijn start als acteur terug had gekregen in Zuid-Afrika, zou Trevor al snel merken dat hij in zijn thuisland een reeks reality-tv-shows zou hosten. De ster presenteerde 'The Amazing Date' en 'The Real Goboza', voordat hij een comedie maakte!

De ster had altijd een act om mensen aan het lachen te maken, dus het was alleen maar passend voor hem om stand-upcomedy na te streven. In 2012 merkte Noah dat hij grenzen verlegde als de allereerste Zuid-Afrikaanse stand-upcomedian die ooit optrad in 'The Tonight Show'. Het duurde niet lang voordat Trevor overal was, inclusief zijn stint op 'The Daily Show' als medewerker voor Jon Stewart.

Hoewel Stewart een absoluut icoon was, werd in 2015 onthuld dat Trevor Noah zou ingrijpen om Jon te vervangen als de vaste gastheer van de show. Sinds zijn start is de presentator van de talkshow erin geslaagd om $ 8 miljoen per seizoen te verdienen!

Dit is een behoorlijk indrukwekkend salaris en een salaris waarmee Trevor een nettowaarde van meer dan $ 40 miljoen heeft kunnen vergaren! Naast zijn hostingcapaciteiten heeft Trevor Noah ook een fortuin verdiend met zijn comedyspecials, waardoor hij alleen al in 2019 maar liefst $ 28 miljoen binnenbracht!

Dat is een aardige cent als je het ons vraagt, en een die Noah Trevor de hele weg naar de bank laat lachen, en terecht! Trevor heeft zelfs meerdere prijzen gewonnen voor zijn werk aan de show en zijn stand-up! In 2017 werd Noah genomineerd voor een Primetime Emmy Award, een van de eerste grote genomineerden, maar zeker niet de laatste!

Aanbevolen: