Hoeveel verdient JD Harmeyer met de Howard Stern Show?

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdient JD Harmeyer met de Howard Stern Show?
Hoeveel verdient JD Harmeyer met de Howard Stern Show?
Anonim

Howard Stern is gemakkelijk een van de best betaalde entertainers in de branche. Hij heeft niet alleen de ether gecommandeerd als een van de meest productieve, controversiële en getalenteerde radiopresentatoren aller tijden, maar hij heeft zijn carrière gediversifieerd op een manier die zijn marktwaarde behoorlijk hoog maakt. Het is dus geen wonder dat SiriusXM naar verluidt in 2020 maar liefst $ 500 miljoen heeft gespendeerd voor zijn show voor de komende vijf jaar. Dat geld beta alt natuurlijk niet alleen de zelfbenoemde King Of All Media en zijn vaste co-host Robin Quivers, maar het gaat ook naar zijn crew.

De doorgaans goedbetaalde stafleden van Howard Stern zijn op zichzelf al beroemdheden geworden dankzij de stijl van de satellietradioshow. Hoewel sommige van hun indrukwekkende salarissen in de loop der jaren duidelijk zijn geworden, is mediaproducent JD Harmeyer's bijzonder ongrijpbaar. Dit is wat we weten…

Hoeveel verdient JD Harmeyer per jaar?

Howard Stern is er erg goed in om ervoor te zorgen dat de salarissen van zijn stafleden geheim blijven. Zozeer zelfs dat sites zoals Celebrity Net Worth het bij het verkeerde eind hebben. Ze beweren tenslotte dat het salaris van mediaproducent JD Harmeyer $ 80, 000 per jaar is, terwijl zijn nettowaarde slechts $ 30, 000 is. Dit was misschien logisch in de begindagen van zijn tijd als werknemer bij The Stern Show. JD was tenslotte berucht omdat hij het weinige geld dat hij verdiende met cammeisjes en in stripclubs verknalde. Maar naarmate de rol van JD is geëvolueerd, moeten zijn salaris en vermogen dat ook.

JD zou heel goed ongeveer $ 80.000 per jaar kunnen verdienen met The Howard Stern Show in 2022. Maar gezien het feit dat hij een huis heeft met zijn vrouw, gaat hij af en toe op extravagante vakanties en, belangrijker nog, is op The Howard Stern Show gedurende meer dan twee decennia, is het waarschijnlijk dat zijn vermogen dichter bij $ 1 miljoen of meer ligt.

Hij is misschien niet de rijkste Howard Stern Staffer, maar het lijdt geen twijfel dat hij nu een behoorlijk inkomen verdient. Hoe kon hij het zich anders veroorloven een wijnsnob te worden?

Waar woont JD Harmeyer?

Veel fans vragen zich af of JD Harmeyer naar Los Angeles is verhuisd sinds de wereldwijde pandemie begon en The Stern Show op afstand ging. JD is tenslotte een van de medewerkers van The Howard Stern Show die vrienden heeft gemaakt met beroemdheden. Zo verdiende hij de bijnaam "Hollywood Harmeyer". In waarheid. JD woont niet in LA, maar heeft er de afgelopen jaren wel wat tijd doorgebracht. Meest recentelijk toen Howard kaartjes voor hem kocht voor de Super Bowl van 2022.

JD woont, voor zover wij weten, nog steeds in de omgeving van New York City. Zijn precieze locatie is een beetje een mysterie geweest sinds hij in 2018 met Jennifer Tanko trouwde. Vroeger zou hij de F-trein naar New York City nemen vanuit een van de omliggende Burroughs, waarschijnlijk Brooklyn.

Wie is JD's vrouw Jennifer Tanko?

Er is heel weinig bekend over de vrouw van JD. En dit is precies zoals hij het wil. Hij is notoir stil over haar in de ether, vooral de afgelopen twee jaar. Dit heeft ertoe geleid dat fans op Reddit geloven dat hij en Jennifer Tanko echt uit elkaar zijn. Hier lijkt echter geen enkel bewijs voor te zijn. JD heeft Jennifer ook genoemd in de show in januari 2022.

Wat we wel weten over Jennifer Tanko, is dat ze visagiste en blogger was in New York City. De inwoner van Virginia heeft ook een carrière in de radio-uitzendingen, wat vermoedelijk de manier is waarop ze JD heeft leren kennen. We weten ook dat ze ongetwijfeld heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de Napoleon Dynamite-achtige Bengals-fan.

JD's evolutie op de Howard Stern Show

Het is behoorlijk opmerkelijk hoe beroemd JD Harmeyer is geworden sinds zijn vroege dagen als stagiair bij The Howard Stern Show. Aan de andere kant is Howard gefocust op JD sinds hij hem promoveerde van stagiair tot cliptrekker en later tot mediaproducent. De radiolegende zag meteen het genie in JD. De inwoner van Ohio (geboren Jamie Daniel) was de ultieme underdog en Howard vond dat geweldig. Howard vond onmiddellijk manieren om de spot te drijven met JD's stotteren, introversie en algemene onhandigheid omwille van het amusement. Tegelijkertijd nam hij JD onder zijn hoede en beweerde zelfs dat hij de "zoon" is die hij nooit heeft gehad.

JD is een vaste waarde geworden in The Howard Stern Show. Hij is een van de meest regelmatige on-air stafleden en maakt het publiek consequent aan het lachen … ook al lachen ze hem vaak uit. JD pakt het echter allemaal op de voet en lijkt dol te zijn op de kansen die hij heeft gekregen als een van Howard Sterns meest loyale stafleden.

Aanbevolen: