Botched' Dr. Terry Dubrow's echte leven en vermogen

Inhoudsopgave:

Botched' Dr. Terry Dubrow's echte leven en vermogen
Botched' Dr. Terry Dubrow's echte leven en vermogen
Anonim

Dr. Terry Dubrow staat bekend als de plastisch chirurg die op wonderbaarlijke wijze het leven van zijn cliënten kan veranderen met dramatische plastische chirurgieprocedures. Hij heeft enkele van de meest gecompliceerde chirurgische verantwoordelijkheden op zich genomen via zijn beroemde praktijk in Newport Beach, Californië. Deze zeer gerespecteerde chirurg was een ster in het reality-tv-circuit en verscheen in shows zoals Botched, Botched By Nature, Swan, Good Work en Bridalplasty.

Tussen zijn succesvolle carrière als plastisch chirurg en zijn enorme salaris van reality-tv, heeft Dubrow een verbazingwekkend vermogen vergaard dat blijft groeien met elke voltooide procedure en elke show die wordt uitgezonden. Hij heeft ook verschillende boeken geschreven en wordt nog steeds zeer gerespecteerd door zijn collega's en zijn steeds groter wordende schare fans.

10 Dr. Dubrow wilde aanvankelijk hartchirurg worden

Dr. Dubrow is het meest bekend om zijn beroemde dramatische afleveringen van Botched, waar mensen met mislukte operaties zijn professionele interventie komen zoeken. De gevallen zijn extreem en zijn werk is nauwgezet. Het lijkt bijna onmogelijk voor te stellen dat Dr. Dubrow in een andere hoedanigheid zou werken, maar de waarheid is dat hij niet altijd een carrière in cosmetische chirurgie had willen nastreven. Toen hij voor het eerst medicijnen ging studeren, was hij op weg om cardiovasculair chirurg te worden.

9 Dr. Dubrow's inspiratie

Terry Dubrow leerde op een bepaald moment tijdens zijn reis door de medische school over een jonge vrouw wiens gezicht ernstig misvormd was na een traumatische brand die het gevolg was van een auto-ongeluk. Ze kreeg te maken met catastrofale gezichtsmisvormingen, en naarmate hij meer over haar verhaal hoorde, realiseerde hij zich dat plastische chirurgie levens zou kunnen veranderen. Hij dwaalde af en werd uiteindelijk een gespecialiseerde plastisch chirurg.

8 Elk deel van zijn leven wordt binnengevallen door camera's

Sinds hij in 2004 voor het eerst in de schijnwerpers kwam met zijn deelname aan Swan, is het leven van Dr. Terry Dubrow overgenomen door camera's. Hij heeft camera's in zijn huis, in zijn kantoor en in zijn operatiekamer en kan geen privéruimte vinden om in te leven. De dokter heeft een vrouw en vier kinderen, en ook zij zijn eraan gewend geraakt om camera's te hebben te allen tijde aanwezig. Hij beweert niet eens te beseffen dat de camera's er meer zijn, aangezien dit al zo lang de norm is.

7 Hoe Dr. Terry Dubrow zijn vrouw ontmoette

Dr. Terry Dubrow is gelukkig getrouwd met Heather Dubrow en al 23 jaar. De twee delen een onafscheidelijke band en zijn niet verlegen om deel te nemen aan PDA en liefdevolle momenten met elkaar te delen.

Ze zijn nog steeds erg verliefd, wat verbazingwekkend is gezien het feit dat ze elkaar voor het eerst ontmoetten op een blind date. Een vriend stelde voor dat Heather haar geluk beproefde op een date met Terry en aanvankelijk, ondanks het feit dat ze meteen 'klikten', wist Heather niet zeker of dit de man voor haar was. Sindsdien heeft ze dat denkproces veranderd!

6 Dr. Terry Dubrow's netto waarde

Met alle tv-shows en succesvolle operaties die Dubrow heeft voltooid, is het geen wonder dat hij een onthutsende nettowaarde van $ 50 miljoen heeft. De arts is zijn patiënten op de eerste plaats blijven stellen en heeft operaties ondergaan die de meeste andere artsen als te ingewikkeld en te riskant beschouwden om te proberen. Hij wordt betaald om de operaties uit te voeren en vervolgens weer betaald voor de beelden van die operaties die op reality-tv worden uitgezonden. Zijn boekverkopen zijn ook zeer succesvol geweest.

5 Dr. Terry Dubrow's bizarre obsessie met uienringen

Iedereen heeft weinig favoriete etenswaren en voor Terry Dubrow is het verrassend genoeg niet de gemiddelde traktatie waar hij geobsedeerd door is. Hij reikt naar iets heel anders als hij snakt naar een fix - uienringen! Zijn obsessie met het snacken van uienringen kwam prominent naar voren tijdens zijn interacties met zijn vrouw, Heather op de Real Housewives of Orange County, wat meer amusementswaarde toevoegde aan zijn toch al interessante leven.

4 Zijn leven is verrassend zonder drama

Terry Dubrow's leven is verrassend drama-vrij in vergelijking met de meeste andere beroemdheden die in zijn kringen draaien. De meeste sterren met zoveel media-aanwezigheid worden meestal geassocieerd met drama, juridische gevechten en relatieproblemen, maar hij en zijn familie lijken vreedzame, liefhebbende, eerlijke leden van de gemeenschap te zijn, en hij heeft in het openbaar geen controverse op hoog niveau gehad. Hij lijkt nog steeds verliefd te zijn op zijn vrouw Heather en is erg gelukkig als een familieman en vader van vier kinderen.

3 De ontwikkeling van Dr. Dubrow's Mega Mansion

Terry Dubrow woont in een enorm groot herenhuis van 22.000 vierkante meter met meer voorzieningen dan de meeste all-inclusive resorts te bieden hebben. Zijn huis beschikt over een groot theater, een enorm zwembad en astronomische uitzichten vanuit elke hoek, maar interessant genoeg is zijn huis volledig ontworpen in overeenstemming met de wensen van zijn vrouw. Hij had absoluut geen zeggenschap over de stilistische of architecturale elementen en gaf Heather de vrije hand om het landgoed van haar dromen te ontwerpen, dat nu het Dubrow Château wordt genoemd.

2 De broer van Dr. Dubrow stierf aan een overdosis

Helaas stierf de oudere broer van Terry Dubrow, Kevin, in 2007 aan een accidentele overdosis. Hij was een zeer ambitieuze, ongelooflijk getalenteerde artiest die optrad in een heavy metalband genaamd Quiet Riot, en zijn onverwachte dood heeft Terry en heeft hem diep geraakt. Hij spreekt liefdevol over zijn broer tijdens zijn optredens in de Real Housewives franchise en voelt nog steeds de leegte na dit tragische verlies.

1 Hij heeft een enorm leuke persoonlijkheid

Dr. Terry Dubrow is toevallig een zeer vermakelijke, grappige man, en het is duidelijk dat hij echt de essentie van het leven vat. Hij weet hoe hij een goede tijd moet hebben en is geen onbekende om het moment te grijpen en een paar lachjes in zich op te nemen. Hij maakt voortdurend grappen met zijn zakenpartner, Dr. Paul Nassif, en laat regelmatig zijn dwaze kant zien wanneer hij tijd doorbrengt met zijn vrouw en kinderen.

Aanbevolen: