Botched: deze echte klantverhalen zijn absoluut hartverscheurend

Inhoudsopgave:

Botched: deze echte klantverhalen zijn absoluut hartverscheurend
Botched: deze echte klantverhalen zijn absoluut hartverscheurend
Anonim

Gedurende 7 seizoenen heeft Botched vele uitdagingen aangepakt, variërend van eenvoudige oplossingen tot onmogelijke taken. De informatieve maar vermakelijke show loopt al zeven seizoenen en heeft een grote schare fans gekregen. Artsen Terry Dubrow en Paul Nassif raadplegen en helpen hen bij het bereiken van hun doelen, van een patiënt met Botched die eruit wilde zien als een stripfiguur tot patiënten die gewoon een functie willen repareren die hen dwarszit. Ze nemen de tijd om patiënten uit te leggen over de procedures van plastische chirurgie, zoals de risico's en hoe ze de rode vlaggen van ongekwalificeerde chirurgen kunnen kennen.

De show is behoorlijk succesvol geweest en beide artsen zijn succesvol geweest met hun eigen carrière, zowel voor als na het begin van de show. Het vermogen van Dr. Terry Dubrow is nu $ 50 miljoen, terwijl Dr. Paul Nassif $ 16 miljoen waard is. De show heeft echter ook veel hartverscheurende en trieste verhalen opgeleverd, variërend van gruwelijke ongelukken tot pesten in de kindertijd. Al deze cliënten hebben in het verleden hulp gekregen, maar daardoor kregen ze ergere problemen dan voorheen, en sommige van die problemen waren zelfs levensbedreigend. Hier zijn tien van de meest memorabele droevige verhalen uit de show.

10 Cancer Survivor Breast Dilemma (Seizoen 1, Aflevering 6)

Borstkanker kan een zeer traumatische ervaring zijn, vooral als je een of beide borsten verliest. Dit gold vooral voor Cynthia, die na een borstamputatie erg ongelukkig was met het resultaat van haar borstreconstructie. Ze beweerde dat de chirurgen niet alleen haar reconstructie hadden verknoeid, maar dat ze hadden beloofd dat er geen littekens zouden zijn. Na een volledig consult waarbij ze de realiteit van de operatie en littekens en een reconstructie kreeg, voelde ze zich veel beter en blij met de resultaten.

9 Edna's Nose (Seizoen 7, Aflevering 13)

Op eenjarige leeftijd raakte Edna's neus besmet met een vleesetende bacterie waardoor haar neus ernstig misvormd en verkleurd raakte. Ze werd vreselijk gepest en leed haar hele leven aan starende blikken, wat haar naar het Botched-team leidde. Ze onderging meerdere procedures in de show, wat hielp om haar neus opnieuw vorm te geven, opnieuw te kleuren en zelfs om haar gemakkelijker te laten ademen. Ze verliet de show als een veranderde vrouw, voelde zich zelfverzekerd en mooi voor de eerste keer in haar leven, het tegenovergestelde van hoe ze in de show kwam.

8 Dog Got Her Lip (Seizoen 4, Aflevering 18)

Karissa was op een feestje en genoot van haar leven als jonge vrouw, toen het noodlot toesloeg. Een kleine hond werd in haar armen gelegd en voor ze het wist, was haar lip vreselijk verminkt. Ze onderging verschillende mislukte operaties voordat ze op Botched verscheen, in de hoop haar mond weer volledig te kunnen gebruiken en weer terug te keren naar een vorm van normaliteit en schoonheid. De artsen konden de operatie uitvoeren met resultaten die haar weer aan het glimlachen brachten.

7 Nose Rebuild (Seizoen 6, Aflevering 20)

Maria is een vrouw die vijf verschillende neusoperaties had ondergaan in een poging om haar mooiste zelf te zijn voordat ze haar weg naar Botched vond. Ze had nog maar heel weinig van haar neus over en had meerdere vreselijke procedures ondergaan waardoor het probleem in onzekere wateren kon worden opgelost. Dankzij de getalenteerde artsen konden ze echter haar neus herstellen, deze breder maken zodat hij bij haar gelaatstrekken paste en haar het gezicht gaven dat ze altijd al wilde hebben.

6 De gedeukte kist (Seizoen 4, Aflevering 22)

Luke is een transman die een topoperatie heeft ondergaan om zijn borsten te verwijderen. Hij vond een chirurg via online onderzoek die vervolgens twee operaties uitvoerde om hem de borstkas te geven die hij altijd al had gewild. Echter, nadat het verband was verwijderd, was de linkerkant ingedeukt en was de rechterkant te groot gelaten. De artsen waren in staat om het onmogelijke te doen door de linkerkant te repareren en vervolgens ook de rechterkant te verkleinen om overeen te komen, waardoor uiteindelijk Luke's droom werd vervuld.

5 Nose With A Twist (Seizoen 4, Aflevering 13)

Een ernstig auto-ongeluk verwoestte Christina's neus, waardoor deze langzaam naar links draaide, wat niet alleen haar uiterlijk, maar ook haar ademhaling beïnvloedde. Ze was al een keer onder het mes geweest, maar dat loste het probleem niet op en haar neus begon weer naar links te draaien. Dr. Nassif nam haar mee naar een operatie en loste het probleem voor eens en voor altijd op, door haar de perfect gevormde neus te geven die er niet alleen goed uitzag, maar haar ook hielp om weer gemakkelijk te ademen.

4 Shark-Sized Bite (Seizoen 7, Aflevering 2)

Donnie was gelukkig geen slachtoffer van een haaienaanval, maar hij grapte vaak dat dit inderdaad was wat er gebeurde. De echte waarheid was dat hij een afschuwelijk auto-ongeluk had gehad en dat een stuk van zijn zij was weggenomen, wat hem pijn en ongemak bezorgde, zowel fysiek als mentaal. Een eerdere operatie had een enorme deuk in zijn zij achtergelaten, maar de dokters van Botched waren in staat om het onmogelijke te doen, en toen ze klaar waren, zag hij eruit alsof hij nooit gewond was geweest.

3 Gecementeerde deal (Seizoen 2, Aflevering 1)

Toen Rajee een facelift wilde, had ze nooit gedacht dat ze haar gezicht met cement zouden vullen. Ze had het voor elkaar gekregen op een huisfeestje en werd het slachtoffer van illegale botox. Ze had al een operatie ondergaan om de schade te herstellen, maar pas in Botched kon ze het laten repareren. Ze ging onder het mes en ze waren in staat om de knobbeltjes van beton te verwijderen die haar gezicht hadden misvormd, en ze vertrok blij dat ze weg waren.

2 Mastectomie Mess (Seizoen 7, Aflevering 9)

Shannah's verhaal is misschien wel het meest hartverscheurende verhaal dat op Botched is verschenen. Ze testte in 2014 positief op het BRCA-2-gen en onderging een dubbele borstamputatie en een volledige hysterectomie. Tragisch genoeg kwam de operatie scheef en misvormd uit. Ze was ook bang dat er nog steeds borstweefsel in haar linkerborst zat, waardoor ze risico liep op borstkanker. De artsen legden haar onder en gingen aan het werk, waarbij ze ontdekten dat ze onder andere inderdaad borstweefsel in de linkerborst had. Ze verwijderden alle problemen en ze was in staat om eindelijk de reconstructie te krijgen die ze verdiende.

1 Motorcycle Wreck (Seizoen 6, Aflevering 18)

Hope was betrokken bij een verwoestend motorongeluk waardoor haar gezicht ernstig beschadigd en misvormd was. Ze kwam bij Botched terecht nadat een plastische chirurgie om het probleem op te lossen mislukte. Ze voelde zich lelijk en noemde zichzelf zelfs een monster. De artsen waren in staat om veel van haar gezicht te reconstrueren en haar huid glad te strijken en haar oogkas bij te stellen, zodat ze er aantrekkelijker en symmetrischer uitzag. Ze verliet het kantoor en leek meer op haar vorige zelf, en het gaf haar ook meer zelfvertrouwen.

Aanbevolen: