Taylor Lautner's beroemde vriendinnen gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

Taylor Lautner's beroemde vriendinnen gerangschikt op nettowaarde
Taylor Lautner's beroemde vriendinnen gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Op een bepaald moment in de carrière van Taylor Lautner leek hij klaar te zijn om een enorme filmster te worden. Lautner speelde tenslotte een grote rol in de enorm succesvolle Twilight-filmfranchise en hij was ook een buitengewoon knappe jongeman. In Hollywood zouden die twee feiten alleen al het perfecte recept kunnen zijn voor jarenlang succes. Helaas voor Lautner is het echter jaren geleden dat hij klaar leek om Hollywood stormenderhand te veroveren.

Hoewel de carrière van Taylor Lautner misschien niet zo sterk gaat als hij had gehoopt, lijdt het geen twijfel dat hij veel heeft om dankbaar voor te zijn. Lautner is tenslotte verloofd met zijn verloofde Tay Dome en ze lijken erg gelukkig samen. Voordat Lautner de vrouw vond met wie hij zou trouwen, had hij echter een relatie met verschillende beroemde vrouwen. Met dat in gedachten is het interessant om te vergelijken hoeveel de beroemde exen van Lautner waard zijn.

6 Hoeveel is Maika Monroe waard?

In het jaar 2014 werden horrorfans over de hele wereld weggeblazen om te ontdekken hoe geweldig Maika Monroe is dankzij haar rol in een van de beste enge films van de moderne tijd. Taylor Lautner zag echter Monroe's aantrekkingskracht voor de meeste mensen sinds hij haar kort uitging in mei 2013. Monroe, vooral bekend om haar echt meeslepende uitvoering in de horrorfilm It Follows, is in verschillende andere films verschenen. Monroe maakte bijvoorbeeld deel uit van films als The Guest, Independence Day: Resurgence, Honey Boy en Watcher. Dankzij zijn cast in al die films en verschillende andere, heeft Monroe een fortuin van $ 1 miljoen volgens celebritynetworth.com.

5 Hoeveel is Marie Avgeropoulos waard?

Tijdens het midden van de jaren 2010 had Taylor Lautner meer dan een jaar een relatie met Marie Avgeropoulos in 2013 en 2014. Hoewel Lautner en Avgeropoulos hun relatie niet konden laten werken, zijn er geen aanwijzingen dat hun tijd samen bijzonder dramatisch was. Gezien het feit dat Avgeropoulos later werd beschuldigd van huiselijk geweld, is dat echt een goede zaak. In een interessante wending lijkt Lautners relatie met Avgeropoulos erop te wijzen dat hij een talent heeft voor het daten van acteurs net voordat ze hun grote doorbraak krijgen. Avgeropoulos werd tenslotte een ster in 2014, hetzelfde jaar dat ze het uitmaakte met Lautner, vanwege haar rol in de dramaserie The 100. Vooral dankzij het feit dat ze zes jaar in die show speelde, heeft Avgeropoulos een $ 2 miljoen fortuin volgens celebritynetworth.com.

4 Hoeveel is Billie Lourd waard?

Voordat Taylor Lautner zich verloofde, was zijn laatst bevestigde vriendin Billie Lourd, met wie hij zes maanden verkering had in 2016 en 2017. Gelukkig genoeg om een relatie met Ryan Murphy te hebben ontwikkeld, speelde Lourd in zijn show Scream Queens en zij heeft verscheen in verschillende seizoenen van zijn serie American Horror Story. Bovendien speelde Lourd met name luitenant Connix in de Star Wars-vervolgtrilogie. Dat feit is natuurlijk logisch, want hoewel Lourd op zichzelf een volleerd acteur is, is ze ook de dochter van Carrie Fisher. Dankzij al het werk dat ze als acteur heeft gedaan en alles wat ze heeft geërfd na het overlijden van haar moeder, heeft Lourd een fortuin van $ 20 miljoen volgens celebritynetworth.com.

3 Hoeveel is Lily Collins waard?

Het is duidelijk dat Taylor Lautner zich aangetrokken voelt tot de dochters van legendes. Immers, naast het daten van de dochter van Carrie Fisher, ging hij in 2010 en 2011 bijna een jaar uit met de dochter van de legendarische zanger en drummer Phil Collins, Lily Collins. Natuurlijk is Lily, net als Billie Lourd, veel meer dan alleen de dochter van Phil Collins. Lily is een buitengewoon succesvolle acteur en speelde in een lange lijst van films, waaronder Mirror Mirror, The Mortal Instruments: City of Bones, Okja, evenals Extremely Wicked, Shockingly Evil en Vile. Vooral vanwege die rollen heeft Lily een nettowaarde van $ 25 miljoen volgens celebritynetworth.com.

2 Hoeveel is Selena Gomez waard?

Van alle mensen die in deze lijst voorkomen, dateerde Taylor Lautner het vroegst met Selena Gomez omdat ze van april tot juli 2009 met elkaar verbonden waren. Nadat ze haar carrière als kind was begonnen, speelde Gomez de hoofdrol in Wizards of Waverly Plaats voor vijf jaar tussen 2007 en 2012. Nadat die show was afgelopen, ging Gomez verder met filmrollen in onder meer de Hotel Transylvania-serie, Spring Breakers en Monte Carlo. Ook een zeer succesvolle popster, heeft Gomez een lange lijst met hitnummers uitgebracht, waaronder "Come & Get It", "Lose You to Love Me", "The Heart Wants What It Wants" en "Love You Like a Love Song". Gezien al het succes dat ze heeft genoten, zou het niemand moeten verbazen dat Gomez volgens celebritynetworth.com een indrukwekkend fortuin van $ 85 miljoen heeft.

1 Hoeveel is Taylor Swift waard?

Kort nadat Selena Gomez en Taylor Lautner hun eigen weg gingen, ging hij verder en raakte betrokken bij Taylor Swift met wie hij van september tot december 2009 een relatie had. Absoluut een van de grootste popsterren van haar generatie, Swift zal waarschijnlijk een van de meest succesvolle popsterren aller tijden zijn tegen de tijd dat ze met pensioen gaat. Gezegend met een mooie stem en het vermogen om teksten te schrijven waar fans zich enorm in kunnen vinden, lijkt de sleutel tot het succes van Swift het feit te zijn dat haar fans haar aanbidden. Dankzij die trouwe fans heeft Swift een enorm fortuin van $ 400 miljoen volgens celebritynetworth.com.

Aanbevolen: