Scooby daagt Lucianos-motieven uit tijdens BBB22

Inhoudsopgave:

Scooby daagt Lucianos-motieven uit tijdens BBB22
Scooby daagt Lucianos-motieven uit tijdens BBB22
Anonim

De deelnemers van Big Brother Brazil 22 verzamelden zich op het balkon van het huis om te praten nadat de eerste BBB22-stemming Naiara Azevedo, Natália en Luciano had achtergelaten om het publiek te betwisten. De zaken worden verhit wanneer Luciano zegt dat hij Naiara inconsistent en onsamenhangend vindt.

Acteur Tiago Abravanel kijkt zichtbaar geïrriteerd naar Luciano als hij vertelt over zijn dromen om beroemd te worden.

Scooby en Luciano botsen over roem

Actrice Luana Piovani's probeerde de spanning te verminderen door op te merken dat iedereen een droom heeft. "De man [Douglas Silva] die een van de beste films in Brazilië maakte ["Cidade de Deus"], had iedereen voor de VIP kunnen kiezen, maar zij kozen jou".

Scooby deed mee door te zeggen: "Hij heeft een droom om de gemeenschap te helpen die door situaties gaat die je je niet eens kunt voorstellen, en dat maakt zijn droom niet groter dan die van anderen".

De surfer noemde ook influencer Jade Picon: "Ze werkt al zo lang als ze zich kan herinneren, en verdient ze dat niet?" ondervraagd. Hij adviseerde wel dat Luciano moest stoppen met zoveel over zijn toekomstige doelen te praten, omdat het onaantrekkelijk overkomt.

BBB 22 deelnemers strijden om roem

"Iedereen heeft dromen, ik denk dat ik de enige ben die hier geen dromen heeft, je moet begrijpen dat zij [Niara] hij kan OK gaan door angst, depressie, je kent de de ernst van wat je doormaakt, je moet stoppen alleen aan jezelf te denken. We steunen je en je hebt niet gebeld."

Arthur zei voordat hij eraan toevoegde: "Ik denk dat hij je wil vertellen dat je je droom niet als het allerbelangrijkste moet stellen".

Dit hielp de situatie niet, omdat Pedro Scooby nog steeds de motivaties van Luciano in twijfel trok en waarom zijn dromen zoveel belangrijker waren dan die van iemand anders: "Je droomt ervan beroemd te worden, maar plotseling droom je misschien om te helpen iemand anders in nood, of het opzetten van een sociaal project in een favela waar je miljoenen kinderen gaat helpen. Of, wie weet, een verhaal omdraaien dat het leven van veel mensen zou helpen. Dus iedereen heeft zijn droom. Niemand is meer of minder dan belangrijk."

Scooby concludeerde toen: "Ik heb met iedereen hier gepraat en ik denk dat ik de enige man ben die de ervaring meer ervaart. [Lucas] wil opgeleid worden, soms ken je de dimensie van iemands droom niet”.

Aan het einde van de verhitte conservering noemt de surfer de BBB21-kampioen, Juliette Freire, een niet-beroemdheid die de eerste week met het hele huis ruzie had, maar uiteindelijk won vanwege haar fantastische persoonlijkheid. Freire is nu de Braziliaan met de hoogste Instagram-engagement.

Aanbevolen: