Waarom deze beroemdheden weigeren een tatoeage te krijgen

Inhoudsopgave:

Waarom deze beroemdheden weigeren een tatoeage te krijgen
Waarom deze beroemdheden weigeren een tatoeage te krijgen
Anonim

De wereld van Hollywood lijkt vol te zitten met feesten, tatoeages en wilde tijden. Of het nu gaat om willekeurige ontwerpen of om symbolen van dierbaren te laten zien, het is heel gebruikelijk om wat inkt op de meeste lichamen in het rijk van beroemdheden te zien. In feite is het idee van het verwijderen van tatoeages onlangs net zo populair geworden als verschillende beroemdheden zijn begonnen met het afbreken van hun grotere ontwerpen om hun acteercarrière te bevorderen (die doofpotaffaires zijn niet altijd gemakkelijk op het scherm). Terwijl de verhuizingen aantrekken, vertragen de ontwerpen in de openbare wereld verre van. Er zijn echter mensen die zich niet alleen tegen het idee verzetten, maar het ook regelrecht hebben verworpen. Of het nu komt door principes, besluiteloosheid of regelrechte angst, deze beroemdheden weigeren absoluut om tatoeages te krijgen.

8 Lil Baby groeide op met een bepaald idee

De meeste mensen zouden aannemen dat mensen in de muziekindustrie zich meer gedwongen zouden voelen om tatoeages te nemen ter ondersteuning van hun werk en de cultuur eromheen. Vooral de rapcultuur lijkt een plaats te zijn waar tatoeages veel voorkomen. Lil Baby treedt echter op als uitzondering. De rapper gaf op jonge leeftijd toe dat hij besloot dat hij gewoon geen tatoeages wilde om te voorkomen dat hij een bepaald beeld van zichzelf naar voren bracht. Zo simpel.

7 Ice-T blijft koud tegen tatoeages

Net als Lil Baby wil Ice-T de wereld van stereotypen vermijden en zijn huid schoon houden van alle ontwerpen. Hij is best trots op het feit dat hij zijn carrière zonder tatoeages, drugs, sigaretten en alcohol heeft doorstaan. In zijn gedachten is schoonhouden de meest gangsta die een persoon kan krijgen en hij is er trots op als rolmodel te dienen voor een jongere generatie.

6 Big Sean wil niet terugtrekken

Een andere rapper die zich bij de tatoeagevrije menigte voegt, is Big Sean. Hoewel hij er niets tegen heeft om wat inkt op zijn huid te krijgen, heeft de "Bounce Back"-rapper verklaard dat hij veel te besluiteloos is om die beslissingen te nemen. In plaats van iets te krijgen en er binnenkort spijt van te krijgen, blijft hij gewoon helemaal weg van ontwerpen.

5 Megan Thee Stallion brengt hulde aan haar moeder

Hoewel ze wild kan zijn in haar optreden, houdt Megan Thee Stallion behoorlijk schoon met haar lichaam wat betreft tatoeages. Ze noemt de reden voor haar gebrek aan inkt om haar moeder te zijn, die ook een rapper was. Haar moeder was zo tegen tatoeages, ze dreigde vaak met gillen als Megan er ooit mee door zou gaan. Zelfs als ze volwassen is, zit Megan genoeg vast om haar ervan te weerhouden het ooit te proberen.

4 J. Cole buigt niet voor stereotypen

Een andere fan van het vermijden van stereotypen, J. Cole is om onbekende redenen tegen tatoeages, omdat hij dingen graag privé houdt. De rapper heeft niet direct gesproken over tatoeages, maar staat bij het publiek bekend om zijn verzet tegen elementen die hij ziet als de clichés van de rapcultuur.

3 Niall Horan bijt zijn nagels bij de gedachte

De enige die uit One Direction is weggelaten zonder inkt, trilt Niall Horan bij de gedachte. De kunstenaar houdt van de beelden en mogelijke symboliek erachter, maar is absoluut bang voor de naald. Hij raakte zelfs in paniek tijdens een spelletje Tattoo Roulette op The Late Late Show met James Corden, omdat het neerkwam op een 50/50 schot tussen hem en Corden zelf. Gelukkig heeft Horan het inktvrij gemaakt en op dit moment is hij blij om de zoemende naald zo lang mogelijk te vermijden.

2 Megan Fox wilde een schone start

Technisch gezien was Megan Fox eerder getatoeëerd. De actrice kreeg op 18-jarige leeftijd een portret van Marilyn Monroe op haar onderarm, omdat ze zich sterk inleven in de figuur en eer wilde bewijzen aan alles wat ze had meegemaakt. De afgelopen jaren is dat beeld vervaagd toen ze het beeld liet verwijderen. Fox beweert dat ze de negatieve energie die de tatoeage met zich meebracht wil kwijtraken in een poging een nieuwe start te maken.

1 Mark Ruffalo rebellen door zich af te melden

De originele cast van The Avengers kwam in 2018 in het nieuws door tatoeages te laten zetten om hun reis in Marvel samen aan te duiden. Het unieke ontwerp verscheen op Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Jeremy Renner, Scarlett Johansson en hun tattoo-artiest, maar Mark Ruffalo hield zichzelf buiten het spel vanwege zijn angst voor naalden. Ruffalo beweert ook dat hij ervan houdt om te rebelleren en conformiteit te weigeren, dus de vreemde eend in de bijt gaf hem echt een gevoel van rebellie en punkrock zijn.

Aanbevolen: