Leven na 'Breaking Amish', onthuld

Inhoudsopgave:

Leven na 'Breaking Amish', onthuld
Leven na 'Breaking Amish', onthuld
Anonim

Zelfs nu, bijna een decennium na het officiële debuut, wordt Breaking Amish van TLC nog steeds erkend als een van de meest barrière-doorbrekende shows die de wereld van reality-tv hebben veranderd door het in de stijl van een documentaire te portretteren. De show, evenals het vervolg Return to Amish, had fans aan het netwerk gekluisterd, terwijl ze een groep wederdopers volgden, waaronder vier Amish en één mennonitische, terwijl ze probeerden nieuwe culturen in New York City te ervaren en besloten of ze blijf daar en word gemeden door hun gemeenschap of keer terug naar huis.

Terwijl sommige Breaking Amish-cast ervoor koos om binnen de grenzen van hun gemeenschap te blijven, kozen anderen ervoor om het nieuwe terrein te verkennen, wat tot veel drama leidde. Nu, tussen familieproblemen, lingerie fotoshoots, gearresteerd worden voor drugsmisbruik en geheime huwelijken, lijkt er veel te zijn dat de leidinggevenden van de show weggehouden hebben van fans. Maar uiteindelijk zijn de waarheden over de show en zijn castleden openbaar gemaakt, en dit is wat ze tot nu toe hebben gedaan.

7 Kate Stoltzfus

Kate Stoltzfus groeide in haar jonge jaren als inwoner van Pennsylvania op zonder toegang tot de meeste technologische gemakken die momenteel beschikbaar zijn, zoals computers, magnetrons en zelfs tijdschriften. Nu maakt ze zich geen zorgen over alles wat haar vorige leven haar misschien heeft ontzegd en is ze volledig gefixeerd op haar modecarrière.

6 Kate Stoltz's modecarrière

Sinds ze ervoor heeft gekozen haar Amish-gemeenschap te verlaten om de wereld te verkennen, heeft Kate Stoltzfus (professioneel bekend als Kate Stoltz) een behoorlijk lange weg afgelegd. Ze heeft haar eerste 10K-race gelopen, heeft geposeerd voor Maxim en is een modelijn begonnen. Volgens haar website studeerde Kate af aan de gerenommeerde Fashion Institute of Design-school in New York. Daarna liep ze stage aan de zijde van topontwerper Cynthia Rowley en diende vervolgens als assistent-productontwerper voor Jason Wu. Het is meer dan duidelijk dat het leven goed is geweest voor Kate Stoltzfus, ook al heeft ze onvermoeibaar moeten werken om te komen waar ze nu is.

5 Sabrina Burkholder

Hoewel Sabrina Burkholder een afstammeling is van zowel het Puerto Ricaanse als het Italiaanse volk, werd ze doopsgezind toen ze als kind werd geadopteerd door een doopsgezinde familie. De keuze om haar geboorteplaats te verlaten was niet bepaald een makkie voor haar, aangezien ze worstelde met verschillende problemen, waaronder dakloosheid, drugsverslaving, gewelddadige relaties en het verliezen van de voogdij over haar dochter, Oakley.

Later in 2016 kreeg ze de voogdij over haar dochter terug en op Thanksgiving kreeg ze een tweede dochter met haar ex-vriend Harry Kreiser. Dit zorgde voor verwarring bij fans vanwege de tumultueuze relatie die ze in de loop der jaren met Kreiser had gehad.

4 Sabrina Burkholder's huidige relatie met haar kinderen

Het leek goed te gaan met Sabrina Burkholdere, en in 2018 haalde ze het nieuws vanwege haar ruzie met medester Jeremiah Raber. Volgens Jeremiah had Sabrina Burkholder de voogdij over haar kinderen weggenomen. “Sabrina is geadopteerd, en ze weet wat geadopteerd worden met een kind doet, en nu draait ze zich om en laat haar eigen kinderen adopteren? Kom op', zei Jeremia volgens InTouch. Rond dezelfde tijd kreeg Sabrina een "bijna fatale overdosis heroïne".

Het leven van Sabrina Burkholder is echter volledig omgedraaid. De nu 35-jarige verschijnt op Return to Amish en heeft onlangs haar 5e baby verwelkomd met haar huidige vriend, Jethro. Baby Kalani Ariyah voegt zich bij oudere broers en zussen Zekiah en Skylar. Sabrina's oudere twee kinderen, Oakley en Arianna, verblijven momenteel onder de zorg van een liefhebbend familielid.

Ik ben nu meer dan drie jaar clean. Ik verhuisde uit Pennsylvania en veranderde mijn 'mensen, plaatsen, dingen'. Ik moest alles veranderen om de persoon te worden die ik moest zijn', zei Sabrina Burkholder. 'Als je met de verkeerde mensen omgaat en jezelf keer op keer in die situatie brengt, word je nooit beter. Je moet bereid zijn om te doen wat nodig is.

3 Jeremiah Raber

Elke show met mannen en vrouwen heeft altijd één 'bad boy'-personage, en voor Breaking Amish was het Jeremiah Raber. De ster had een behoorlijk goede tijd om op te groeien in een Amish-gemeenschap in Ohio en vond daar zelfs liefde. In 2016 trouwde de ster officieel met Carmela Mendez, maar een paar jaar later ging het paar uit elkaar. Hoewel de belangrijkste reden voor hun splitsing onduidelijk is, geloven veel fans dat dit kwam door Mendez' onthulling dat ze werd ingewijd in een religieuze sekte toen ze 12 was.

De ster heeft zijn leven na Mendez voortgezet en heeft zijn reality-tv-carrière en leven in het algemeen nog serieuzer genomen door contact te leggen met familie. In 2021 groeide Jeremiah Raber uit tot een van de favoriete fans van de show nadat hij en zijn biologische vader weer contact hadden.

2 Rebecca Byler-Schmucker

Aan het einde van de eerste aflevering van Breaking Amish zagen fans Rebecca in het huwelijksbootje stappen met haar medecastgenoot, Abe Schumcker. Hoewel er verschillende geruchten rond het paar zijn geweest, hebben Facebook-berichten ervoor gezorgd dat fans ervan verzekerd zijn dat het paar nog steeds sterk bezig is. Als beroemde mensen is het niet echt een verrassing dat onware informatie over hun leven zich zal verspreiden, en dit paar behandelde het als kampioenen. Nu zijn de zaken zelfs nog beter geworden, aangezien ze momenteel twee kinderen hebben en het gezin van vier momenteel gelukkig in Pennsylvania woont.

1 Abe Schmucker

Volgens informatie van IBTimes heeft Abe Schmucker niet veel uitgehaald sinds hij officieel met Rebecca is getrouwd. Rapporten hebben fans verzekerd dat Abe het leven heeft geleefd als een eenvoudige huisvader. Hij is niet bepaald erg actief op sociale media, maar uit het profiel van zijn vrouw blijkt dat hij als vrachtwagenchauffeur in de stad werkt.

Aanbevolen: