Emma Roberts' leven na de geboorte van zoon, onthuld

Inhoudsopgave:

Emma Roberts' leven na de geboorte van zoon, onthuld
Emma Roberts' leven na de geboorte van zoon, onthuld
Anonim

Het is moeilijk te geloven dat Emma Roberts een moeder is! Het lijkt nog maar gisteren dat ze een tiener was in Aquamarine en Nancy Drew. Nu neemt de 30-jarige haar acteertaken terug om zich te concentreren op het moederschap.

Ze wilde haar zwangerschap geheim houden, maar haar moeder verpestte het. In augustus 2020 kondigde Emma Roberts aan dat ze zwanger was van haar eerste kind met haar vriend, Garrett Hedlund, nadat haar moeder op Instagram over haar zwangerschap had gepost. Ze onthulde echter het geslacht op Jimmy Kimmel Live! Hun zoon werd een paar maanden later in december geboren en ze noemden hem Rhodes Robert Hedlund. Hij vierde net zijn eerste verjaardag met een leuk feestje.

Emma Roberts heeft enkele foto's van haar zoon op Instagram gedeeld, met zijn gezicht bedekt voor privacy, maar ze lijkt zeker te genieten van het moederschap! Zo ziet het leven van Emma Roberts eruit na de geboorte van haar zoon.

9 Robert Hedlund debuteert in Rhodos op sociale media

Het is onduidelijk wanneer hij precies is geboren, vermoeden media ergens in december 2020, maar Emma Roberts debuteerde in januari 2021 met haar nieuwe zoon op Instagram en maakte zijn naam bekend. "Bedankt 2020 dat je één ding goed hebt gedaan Ons heldere licht Rhodes Robert Hedlund", schreef ze bij de foto.

Een bron vertelde ET dat het paar hulp krijgt van hun familie te midden van de pandemie van het Corona-virus. "Ze hebben interne hulp die hen lesgeeft en helpt terwijl ze zich aanpassen, maar ze zijn erg streng in quarantaine en het ontvangen van bezoekers en gasten."

8 Emma Roberts als Fred Jewelry Ambassador

Eind januari werd Emma Roberts ambassadeur bij Fred Jewelry voor de FRED's Pretty Woman Collection. Ze speelde ook de hoofdrol in een reeks video's genaamd 'Your way, your love'. De hartencollectie kwam net op tijd voor Valentijnsdag. Het is passend dat ze te zien is in de Pretty Woman-collectie, aangezien haar tante, Julia Roberts, de hoofdster was van de film met dezelfde titel.

7 Ze werd 30

30 en flirterig en bloeiend! Op 10 februari vierde Roberts haar 30e verjaardag. Het was haar eerste verjaardag als moeder. Ze plaatste een foto met een fopspeen in haar mond en schreef er '30 baby' bij. Aan het eind van de dag plaatste ze een foto van haar zittend bij het zwembad met ballonnen en bedankte iedereen voor de verjaardagswensen. Het leek een rustige verjaardag, vanwege de pandemie en een nieuwe baby.

6 Emma Roberts vierde de doop van haar petekind

Emma Roberts' petekind, Smith, werd gedoopt op 17 april 2021. Smith is de zoon van Roberts' stylist, Brit Elkin Hines. De twee zijn al een tijdje vrienden en blijkbaar hecht genoeg om Roberts de meter van haar kind te maken. Ze wordt overal op haar sociale media gepost en in veel berichten getagd. Rhodes ontmoette Smith eerder dit jaar.

5 mama plichten

Te midden van alles is Emma Roberts bezig moeder te zijn. Van de schattige foto's die ze op sociale media plaatst, lezen Roberts en Rhodes samen, gaan samen wandelen, knuffelen, ontmoeten andere babyvrienden en doen babydingen. Roberts vierde afgelopen mei haar eerste Moederdag, evenals vele andere mijlpalen.

4 Emma Roberts' acteerrollen na baby

Hoewel ze vanwege de pandemie en het moederschap een tijdje heeft teruggeschroefd van acteren, verscheen Roberts in sommige films en tv-shows. Ze verscheen als gastrechter in een aflevering van RuPaul's Drag Race All Stars en filmde een aankomende film genaamd About Fate, waarin ze een personage speelt genaamd Margot. Haar meest recente release was de kerstfilm van 2020, Holidate, waarin ze de hoofdpersoon Sloane Benson speelde.

3 Ze heeft het druk gehad met lezen

Emma Roberts werkte samen met Belletrist, een online boekenclub die zij en haar vriendin Karah Preiss hebben opgericht. Roberts post niet alleen veel over de boeken die ze aan het lezen is, maar ze probeert ook haar volgers aan te moedigen een boek op te pakken en te lezen. Belletrist, nu in zijn vijfde jaar, kiest een maandelijks boek voor zijn abonnees en geeft hen toegang tot live audiogesprekken, inhoud achter de schermen en exclusieve video's.

2 Emma Roberts woonde de bruiloft van Paris Hilton bij

Paris Hilton trouwde in november 2021 met Carter Reum en Emma Roberts was aanwezig. Ze kwam naar het landhuis in een zwarte tule jurk en een blazer over haar schouders. Echter, in plaats van aanwezig te zijn met haar vriend, verscheen de actrice van Scream Queens hand in hand met haar vriend, Cade Hudson, een eenmalige manager van Britney Spears, wat leidde tot veel breuken geruchten.

1 Rhodos' eerste verjaardagsfeestje

Kerstweekend, Emma Roberts en Garrett Hedlund vierden de eerste verjaardag van hun zoon met een verjaardagsfeestje met rodeothema. Ze liet twee taarten maken voor de gelegenheid - de eerste, in de vorm van de nummer één, versierd met cowboyversieringen en de tweede had zijn naam, Rhodes, op de zijkant in blauwe glazuur, die toevallig in Roberts' haar en hemd terechtkwam.

Aanbevolen: