Leven na 'Amazing Race' voor deze 10 winnende paren, onthuld

Inhoudsopgave:

Leven na 'Amazing Race' voor deze 10 winnende paren, onthuld
Leven na 'Amazing Race' voor deze 10 winnende paren, onthuld
Anonim

The Amazing Race maakt zich op om zijn 33e seizoen uit te zenden. In de adventure reality-spelshow nemen teams van 2 het tegen elkaar op terwijl ze de wereld rond racen om uitdagingen aan te gaan. Degene die tijdens elke etappe van de race het laatst is, wordt uitgeschakeld en één team wint uiteindelijk de prijs van $ 1 miljoen.

Overtime, The Amazing Race heeft veel teams zien komen en gaan en heeft 32 verschillende winnende teams gehad. Het winnen van $ 1 miljoen kan levensveranderend zijn. Het geld verandert niet alleen hun leven, maar het winnen van een realityshow geeft hen ook een gevoel van bekendheid in de realityshowwereld. Sommige teams zijn een normaal leven gaan leiden, terwijl anderen nog steeds publieke figuren zijn. De show heeft zelfs mensen gezien van andere reality-/competitieshows zoals Big Brother en Survivor.

Zo ziet het leven eruit na het winnen van The Amazing Race voor deze tien paren.

10 Cody en Jessica Nickson

Cody Nickson en Jessica Graf ontmoetten elkaar in seizoen 19 van Big Brother. Na niet veel succes te hebben gehad met het winnen van die show, probeerden ze hun geluk in seizoen 30 van TAR en wonnen ze. Kort na het winnen verloofden ze zich en maakten bekend dat ze in verwachting waren. Het paar trouwde in oktober 2018. Ze delen nu twee dochters - Maverick en Carter samen en co-ouder Nickson's dochter, Paisley, uit een eerdere relatie. Ze is haar eigen blog en modelijn begonnen, terwijl Cody zijn eigen koffiebedrijf oprichtte.

9 Dana Alexa en Matt Steffanina

Dana Alexa en Matt Steffanina waren verloofd tijdens seizoen 28, maar gingen helaas datzelfde jaar uit elkaar, na vijf jaar samen. De dansers hebben geen kwaad bloed tussen hen, ondanks dat Alexa er kapot van was toen Steffanina haar verliet. Ze richtte een Three Six Zero op, een op dans gebaseerde wellness-gemeenschap. Ondertussen is hij nog steeds een danser en choreograaf en heeft hij nu twee jaar een relatie met danseres Destiny Kaye.

8 Will Jardell en James Wallington

Will en James deden het meest recente seizoen samen en wonnen alles. Kort na hun overwinning in 2020 trouwden ze. Sindsdien heeft het stel uitstapjes gemaakt naar Disneyland, tijd doorgebracht met hun schattige hond, rondgehangen met vrienden en de meest schattige foto's op Instagram afgeleverd. De trouwfoto's van hun datum in oktober 2021 zijn te schattig voor woorden.

7 Rob Frisbee en Brennan Swain

De oorspronkelijke winnaars van de show, Rob Frisbee en Brennan Swain, zijn tot op de dag van vandaag vrienden. Over tv gesproken die mensen samenbrengt! Swain is de peetvader van Frisbee's zoon en vierde onlangs 20 jaar vriendschap en het winnen van de race. Frisbee is advocaat en schrijft daarnaast voor tv en film. Swain werkt bij een advocatenkantoor in Los Angeles, dat gespecialiseerd is in auteursrecht, octrooirecht en intellectueel eigendom.

6 Christie Lee Woods en Colin Guinn

In een race tegen eerdere deelnemers aan The Amazing Race, evenals tegen Big Brother-paren en Survivor-paren, wonnen Christie Lee Woods en Colin Guinn in seizoen 31. Ze deden eerder mee aan seizoen 5. Het paar is nog steeds samen en hebben samen twee zonen en een hond. Ze houden nog steeds van de natuur en brengen veel tijd buitenshuis door.

5 Chip Arndt en Reichen Lehmkuhl

Chip en Reichen waren het eerste homostel dat de show voltooide en won. In seizoen 4 waren ze aan het daten, maar kort na het winnen van de show gingen ze uit elkaar. Arndt is een pleitbezorger voor LGBTQ+-rechten en helpt bij het promoten van vele goede doelen. Hij is ook de executive vice president bij Flimp Communications en een hondenvader voor Joshua.

Lehmkuhl begon te daten met Lance Bass na de show en had een relatie met Bass, toen de voormalige boybander publiekelijk naar buiten kwam. Sinds hij in The Amazing Race speelde, was hij te zien in een paar andere shows, waaronder The A-List: New York en Up to the Sky.

4 Joyce en Uchenna Agu

Joyce en Uchenna Agu wonnen seizoen 7. Ze kwamen terug voor All-Stars, waarin ze vijfde werden. Helaas bleven ze niet bij elkaar. Het stel ging in 2011 uit elkaar, maar bleef goede vrienden. Uchenna is een motiverende spreker en af en toe een acteur geworden. Joyce is een voormalige actrice, die aan een memoires zou werken, maar die is nooit gepubliceerd.

3 De familie Linz

In de allereerste familie-editie van de show, namen de familie Linz- Nick, Alex, Tommy en Megan de overwinning mee naar huis in seizoen 8. De broers en zussen zeiden in de show dat ze de helft van hun winst aan hun ouders gaven. De ouders van Linz deelden een kleine update over waar hun kinderen nu zijn. Nick is getrouwd en woont in Cincinnati met kinderen. Alex is getrouwd en heeft een kind en werkt samen met Nick bij Tripack. Megan is ook getrouwd en heeft kinderen en is een thuisblijfmoeder. Tommy is vrijgezel en werkt in de verkoop.

2 Nick en Starr Spangler

Nick en Starr Spangler waren een broer en zus-paar dat seizoen 13 won. Nick trouwde in 2013 en heeft nu twee kinderen. Hij verscheen vervolgens in "Tootsie" en is tot op de dag van vandaag nog steeds een acteur. Wat Starr betreft, ze overwon lymfoom en trouwde in 2013 met Tyler Rey. Ze werkt momenteel als senior manager op de afdeling Global Change and Operations van Facebook.

1 Nat Strand en Kat Chang

Nat Strand en Kat Chang wonnen seizoen 14. Ze zijn allebei nog steeds dokter en tot op de dag van vandaag de beste. Strand is getrouwd en heeft twee kinderen en maakt mensen bewust van diabetes. Chang is getrouwd en heeft twee kinderen en een arts. Zij waren het eerste vrouwelijke team dat The Amazing Race won.

Aanbevolen: