Hoeveel was Beth Ostrosky waard voordat ze met Howard Stern trouwde

Inhoudsopgave:

Hoeveel was Beth Ostrosky waard voordat ze met Howard Stern trouwde
Hoeveel was Beth Ostrosky waard voordat ze met Howard Stern trouwde
Anonim

Howard Stern trouwde in oktober 2008 met zijn vrouw Beth Ostrosky in restaurant Le Cirque in New York City en 13 jaar later is het paar nog steeds sterk. Ze ontmoetten elkaar in 2000 op een feestje van wederzijdse vrienden en het klikte zo goed dat ze kort daarna met elkaar gingen daten. Howard heeft in de loop der jaren enorm veel succes gehad en ondanks het gerucht dat hij een geheime miljardair is, heeft hij een nettowaarde van $ 650 miljoen. Zijn vrouw Beth daarentegen lijkt meer succes te hebben sinds ze met Howard trouwde. Voordat ze trouwde, had Howard Beth een nettowaarde van $ 1,5 miljoen, en ze heeft nu een nettowaarde van $ 50 miljoen.

Over de vrouw van Howard Stern, Beth Ostrosky

Beth Ostrosky was een actrice en kreeg haar eerste rol in de film Flirting with Disaster uit 1996 als een van de dochters van Ben Stillers vermeende biologische ouders. Later kreeg ze een meer prominente rol in de film Whipped. Beth maakte voor televisiedebuut in het laatste seizoen van de G4-show Filter en kort daarna ging ze door naar de Spike TV-serie Casino Cinema.

Beth heeft ook een handvol modellenwerk gehad, waaronder haar eigen lijn kalenders. Ook heeft ze drie keer op de cover van het For Him Magazine gestaan. Beth is door lezers van het For Him Magazine verkozen tot een van de 100 meest sexy vrouwen van het jaar. Ze won deze eer in 2002, 2003, 2004 en 2007. Ze stond in 2007 op de 96e plaats op de lijst voor Most Desirable Woman voor AskMen.com

Als ze niet acteert of modellenwerk doet, neemt Beth de tijd om in haar vrije tijd te schrijven, waarbij ze zich vooral richt op haar liefde voor dieren. In 2010 schreef ze haar boek "Oh My Dog: How to Choose, Train, Groom, Nurture, Feed, and Care for Your New Best Friend", het bereiken van 5 op de bestsellerlijst van The New York Times. In 2014 schreef Beth haar eerste kinderboek "Yoda: The Story of a Cat and his Kittens" en bracht het jaar daarop het vervolgboek uit, getiteld "Yoda Gets a Buddy".

Om haar liefde voor dieren naar een hoger niveau te tillen, besloot Beth speciale pleegkamers in haar huis te houden voor katten en kittens die een permanent huis nodig hebben. Ze begon dit project in 2013 en volgde het op door een Instagram-account te lanceren om meer bekendheid te krijgen voor de dieren voor haar zorg. Voor Beth is 2019 een zeer gedenkwaardig jaar, aangezien haar account toen meer dan een half miljoen volgers kreeg. Volgers waren echter niet erg blij met Beth's Instagram in 2021 en denken dat Howard Stern haar Instagram-account heeft gewijzigd. Niet alleen kreeg Beth meer volgers, ze slaagde er ook in om ongeveer 1.000 van de dieren onder haar hoede te adopteren. Beth Stern is echt een bewonderenswaardig mens en heeft het geweldig gedaan als dierenrechtenactivist.

Howard Stern en Beth Ostrosky's Happily Ever After

Na bijna een jaar verloofd te zijn geweest, hadden Howard Stern en Beth Ostrosky eindelijk de tijd om door het gangpad te lopen. De bruiloft was er zeker een om nooit te vergeten met een met beroemdheden gevulde gastenlijst met de familie Trump, Jimmy Kimmel en zijn toenmalige vriendin Sarah Silverman, Chevy Chase, Joan Rivers en Barbara W alters.

De ceremonie werd geleid door niemand minder dan Mark Consuelos en Billy Joel was erbij om twee prachtige liedjes te zingen tijdens de ceremonie. Iedereen die aanwezig was bij de bruiloft van Howard en Beth realiseerde zich niet dat het die avond gebeurde, omdat ze het geheim hielden. Gasten dachten dat ze waren uitgenodigd voor een verlovingsfeest, maar kwamen er al snel achter dat het echt was.

Howard Stern en Beth Ostrosky's zijn nog steeds sterk bezig

Het is nu 13 jaar geleden dat Howard Stern en Beth Ostrosky voor het eerst hun "ik doe" tegen elkaar zeiden, en hun toewijding aan elkaar is sterker dan ooit gebleven. Howard en Beth zijn ook zo ver gegaan dat ze hun geloften op The Ellen DeGeneres Show in 2019 hernieuwden om hun liefde aan elkaar te bewijzen. Howard vertelde Ellen dat hij graag elke dag met zijn vrouw zou hertrouwen omdat hij zo gelukkig is.

In 2017 begon het paar nauw samen te werken met het Wildlife Rescue Center of the Hamptons en de North Shore Animal League. Zowel Howard als Beth zijn van mening dat het helpen van dieren bij het vinden van de huizen en de zorg die ze nodig hebben, niet alleen gunstig is voor de dieren, maar ook voor hen, omdat het altijd goed voelt om degenen te helpen die het nodig hebben. Howard zei in een interview: Het geeft gewoon veel voldoening, het brengt je buiten jezelf, je helpt een dier en die band, het klinkt cliché, maar die band is echt fantastisch, en ik voel me zo goed dat we kunnen helpen. Beth is zo bekwaam en zo meesterlijk met de dieren die door ons huis komen dat het me de adem beneemt.” Een andere reden waarom hun relatie nog steeds voortduurt, is omdat ze niet bang zijn om eerlijk tegen elkaar te zijn. Beth Ostrosky aarzelde niet om het aan haar man te onthullen toen ze woedend was over de manier waarop Howard Stern zijn medewerkers behandelde. Het bewijst gewoon dat eerlijkheid het beste beleid is in elke relatie en maakt het alleen maar sterker.

Aanbevolen: