Wie is de favoriete zustervrouw van Kody Brown? Een kijkje in zijn relatie met elke vrouw

Inhoudsopgave:

Wie is de favoriete zustervrouw van Kody Brown? Een kijkje in zijn relatie met elke vrouw
Wie is de favoriete zustervrouw van Kody Brown? Een kijkje in zijn relatie met elke vrouw
Anonim

TLC's Sister Wives hebben kijkers verbijsterd sinds de show voor het eerst werd uitgezonden in 2010. De show draait om Kody Brown en de vier vrouwen met wie hij 'getrouwd' is. Met sommigen is hij wettelijk getrouwd, maar Brown beschouwt de term 'geestelijk getrouwd' als de wettelijke manier om te trouwen. Momenteel heeft Brown drie vrouwen, die 'zustervrouwen' worden genoemd. Eerder had Brown vier vrouwen met wie hij geestelijk getrouwd was, maar Christine Brown verliet hem eind 2021.

Brown brengt zijn tijd door met zijn verschillende families. In totaal heeft Brown 18 kinderen, sommige geadopteerd, verdeeld over de vier vrouwen. Zijn relaties met de vrouwen hebben zeker hun ups en downs gehad, die allemaal voor de wereld te zien waren op Sister Wives. Fans van de show kunnen getuige zijn van de vriendjespolitiek die Brown aan bepaalde vrouwen en gezinnen tentoonspreidt. Laten we ingaan op de relaties van Kody Brown met zijn zustervrouwen en wie zijn favoriet is.

8 Meri Brown was de eerste vrouw van Kody

Meri Brown was de eerste vrouw waarmee Kody Brown trouwde. De twee leerden elkaar kennen via Kody's zus in 1989. Ze gingen pas twee maanden met elkaar uit voordat Kody de vraag stelde, en ze trouwden toen Meri net 19 jaar oud was en Kody 22. Samen hebben ze een dochter genaamd Mariah, die in 1995 werd geboren.

Meri groeide eigenlijk op in een polygaam gezin, dus het concept was niet nieuw voor Meri. Meri heeft overwogen Kody te verlaten, maar is aan zijn zijde gebleven tijdens zijn ondernemingen met polygamie. De twee zijn in 2014 wettelijk gescheiden zodat Kody Robyns drie kinderen uit een eerder huwelijk kon adopteren, maar ze blijven geestelijk getrouwd.

7 Is de relatie van Kody Brown met Meri nep?

Ondanks het 31-jarige huwelijk van Kody Brown en Meri, speculeren fans hoe echt hun relatie werkelijk is. Meri is in het verleden open geweest over het overwegen om Kody te verlaten, en ze is in de loop der jaren ver verwijderd geweest van de rest van de familie.

Een bron onthulde aan Us Weekly dat Meri en Kody niet echt meer samen zijn, ondanks wat kijkers zien op Sister Wives. De bron beweerde dat ze “geen relatie hebben – het is allemaal nep. Ze zijn in wezen samen voor tv. Noch Kody noch Meri hebben zich uitgesproken over deze aantijging, dus fans blijven speculeren.

6 Zijn Janelle en Kody Brown nog steeds samen?

Janelle Brown werd in 1993 verwelkomd in Kody's polygame familie nadat Meri Brown haar aan Kody had voorgesteld. Ze is de moeder van zes kinderen van Kody: Logan, Madison, Hunter, Robert, Gabriel en Savanah. Logan Brown was het eerste kind van Kody.

Er zijn veel geruchten geweest over de status van de relatie tussen Janelle en Kody. Eerder dit jaar dachten fans dat Janelle Kody had verlaten. De wetenschap dat hun relatie onlangs van 'goede vrienden' was geweest, zoals Kody het uitdrukte, voedde dat gerucht alleen maar. Kody verklaarde onlangs dat hij van Janelle hield, maar kon niet bevestigen dat hij nog steeds "verliefd" op haar was. Deze geruchten bleken echter vals te zijn. Janelle en Kody blijven bij elkaar, ook al is hun relatie 'minder gehecht'.

5 Hoeveel kinderen hebben Christine en Kody?

De derde zustervrouw die via een geestelijk huwelijk lid werd van het polygame gezin, was Christine Brown. Net als zustervrouw Meri groeide Christine op in een polygaam gezin, maar het is niet bekend hoeveel vrouwen haar vader had. Ze trouwde in maart 1994 geestelijk met Kody, nadat ze hem vier jaar kende.

Samen hebben de twee in 15 jaar tijd zes kinderen gekregen. Aspyn, hun oudste dochter, werd geboren in 1995, en hun andere kinderen zijn Mykelti, Paedon, Gwendlyn, Ysabel en Truely.

4 Waarom heeft Christine Kody Brown verlaten?

Christine Brown heeft de polygame familie Brown verlaten en geniet van het vrijgezelle leven. In 2021 maakten Christine en Kody hun scheiding bekend. Ze waren al een tijdje uit elkaar gegroeid en Christine gaf zelfs toe in de finale van seizoen 15 van de show dat ze niet langer met Kody wilde trouwen.

De rotsachtige weg voor Christine en Kody is terug te voeren op Kody's wens om het hele polygame gezin samen in één huis te laten wonen. Christine wilde dat de families gescheiden zouden blijven. Fans speculeren ook dat Kody's relatie met Robyn, zijn vierde zustervrouw, ook de schuld was.

3 Robyn Brown trouwde in 2014 legaal met Kody

Robyn Brown was de laatste toevoeging aan de Brown polygame familie. Ze trouwde in 2010 geestelijk met Kody en seizoen 1 van Sister Wives concentreerde zich op haar toetreding tot het gezin. Robyns introductie dwong de andere drie zustervrouwen en Kody om hun dynamiek te herstructureren.

2010 was niet de enige keer dat Robyn de reden was voor een herstructurering. Robyn heeft drie kinderen uit een eerder huwelijk: Dayton, Aurora en Breanna. Om ervoor te zorgen dat Kody de kinderen zou adopteren, scheidde hij wettelijk van Meri en trouwde hij met Robyn. Kody en Robyn hebben samen twee kinderen: Solomon en Ariella.

2 Robyn Brown is Kody's favoriete zustervrouw

Voor kijkers is Kody's vriendjespolitiek jegens Robyn algemeen bekend. Hij brengt consequent meer tijd met Robyn door dan met de andere zustervrouwen. Dit was met name het geval tijdens de pandemie, wat waarschijnlijk een wortelprobleem was voor Kody's gespannen relatie met Christine.

De vriendjespolitiek van Robyn gaat verder dan alleen tijdsbesteding. Op 22 mei lanceerden Robyn en Kody een bedrijf genaamd DABSARK Entertainment LLC. "DABSARK" staat voor de namen van hun kinderen en zichzelf, wat duidelijk maakt dat zij de hoofdfamilie zijn. Zustervrouwen Janelle en Meri worden niet vermeld als leden van het bedrijf.

1 Kunnen de echtgenotes van Kody met elkaar opschieten?

Toen de show voor het eerst werd uitgezonden, woonden alle zustervrouwen en Kody onder één dak. Toen ze echter naar Las Vegas verhuisden, woonde elke zustervrouw in hun eigen huis en rouleerde Kody door de families. Ze waren van plan om één woning in Arizona te hebben, waarbij elk gezin een apart huis zou hebben - Kody kreeg ook zijn eigen huis - maar het vertrek van Christine zette dat plan in de war.

Met betrekking tot de relaties van de zustervrouwen waarderen ze de scheiding die in hun eigen huis woont, het gezin geeft. "Kody doet heel goed werk door de dingen heel gescheiden te houden", vertelde Janelle aan Us Weekly. “Hij praat meestal niet over de andere vrouwen met mij. Als hij dat deed, zou ik het niet echt willen, want ik zou het niet willen horen.'

Aanbevolen: