Alles wat voormalige Costars hebben gezegd over 'Respect'-ster Jennifer Hudson

Inhoudsopgave:

Alles wat voormalige Costars hebben gezegd over 'Respect'-ster Jennifer Hudson
Alles wat voormalige Costars hebben gezegd over 'Respect'-ster Jennifer Hudson
Anonim

Nieuw in de bioscoop deze maand is de film Respect, die het verhaal vertelt van Aretha Franklin's leven en roem. Het culturele icoon wordt gespeeld door Jennifer Hudson en de film kreeg al lovende kritieken. Jennifer Hudson, die bekendheid verwierf nadat ze deelnam aan seizoen 3 van American Idol, is een multi-getalenteerde ster wiens acteer- en zang de schermen en podia heeft verlicht sinds haar debuut in 2006 in Dreamgirls, naast Beyonce, Jamie Foxx en Eddie Murphy Ze won een Academy Award voor die uitvoering en sindsdien is ze alleen maar beter geworden.

Ze was ook in het nieuws in 2008 toen een tragedie haar trof, net toen ze enorm commercieel succes genoot: haar moeder, broer en neef werden vermoord door de vervreemde echtgenoot van haar zus in Chicago. Fans en collega's stortten hun liefde en steun voor haar uit en ze kon doorgaan met haar carrière ondanks het verdriet dat ze ongetwijfeld nog steeds lijdt. Haar sterrenkracht en rauw talent komen volop tot uiting in Respect. Onder haar medespelers in de film zijn Audra McDonald, Forest Whitaker, Marlon Wayans, Marc Maron, Tituss Burgess en Mary J. Blige. Maar we wilden zien wat eerdere costars te zeggen hadden over Jennifer Hudson. Dit is wat we hebben gevonden.

8 Jamie Foxx: 'In Awe'

Toen Jennifer Hudson in 2010 op de WGNTV Morning Show verscheen, kwam Jamie Foxx langs om hallo te zeggen en had hij wat warme woorden voor haar. Hij was duidelijk opgewonden om met haar te praten en sprak liefdevol, net als oude vrienden die bijpraten: "Ik heb nog steeds ontzag voor alles wat je hebt gedaan … blijf je ding doen, en je ziet er fantastisch uit!"

7 Beyonce: 'Haar stem is een geschenk van God'

Beyonce verscheen in veel interviews na de release van Dreamgirls in 2006 en werd niet verwonderlijk gevraagd hoe het was om met nieuwe ster Jennifer Hudson te werken. Ze zei: "Ze is de liefste, meest eerlijke, meest getalenteerde, meest opgewonden, en zeker haar stem is een geschenk van God."

6 Gorgon City: 'Een geweldig ding voor ons'

Gorgon City, een elektronisch muziekduo uit Engeland, kreeg de kans van hun leven toen ze Jennifer Hudson op hun nummer "Go All Night" hadden. "We zijn erin geslaagd Jennifer Hudson erin te krijgen, wat geweldig voor ons was", zeiden ze. Het nummer is naar verluidt echter bijna niet gebeurd; ze vertellen dat ze haar vocale nummer pas twee dagen voor de release van het nummer kregen en waren van plan om verder te gaan zonder haar erop,

5 Ryan Tedder: 'Meest emotionele nummer waar ik mee te maken heb gehad'

Ryan Tedder werkte samen met Jennifer Hudson aan haar album I Remember Me, dat haar emotionele reis beschrijft nadat haar familie werd vermoord. Hij sprak uitbundig over de ervaring en hoe intiem de ervaring was: "Het was het meest emotionele nummer waar ik in mijn hele carrière bij betrokken ben geweest", zei hij.

4 Cynthia Erivo: 'Je hebt me een sterkere vrouw op het podium gemaakt'

Cynthia Erivo, die samen met Jennifer Hudson speelde in Jennifer's Broadway-debuut, The Color Purple, bedankte Jennifer Hudson, en andere vrouwen in de cast, toen ze in 2016 de prijs voor beste hoofdrolspeelster in een musical won. In haar dankwoord zei ze: ze zei: "Jullie zijn geweldige vrouwen en ik dank jullie hartelijk voor het kijken in mijn ogen elke avond op het podium en voor het maken van een sterkere vrouw van mij op het podium."

3 Diana DeGarmo: 'We zijn er voor jou'

Diana DeGarmo was geschokt toen ze het nieuws over de familie van Jennifer Hudson hoorde. Ze zei: Ik weet hoe belangrijk Jennifer's moeder en broer voor haar waren… ze waren zo aardig en zo aangenaam. Jennifer sprak altijd over haar moeder, hoe close ze waren en hoeveel 'grote zus'-rol haar moeder in haar speelde. leven. Ik kan me niet voorstellen wat ze doormaakt. Mijn gedachten en gebeden zijn bij je, Jennifer, en we zijn er voor je.” Diana DeGarmo was op American Idol met Jennifer Hudson.

2 Jordin Sparks: 'Prachtig'

Jordin Sparks, een ander Amerikaans idool-aluin, vertelt duizelig dat ze opkeek naar Jennifer Hudson toen ze nog een jongetje was en nog steeds droomde van een leven in de muziek, en door de sterren werd verrast nadat ze een foto met haar had genomen toen ze nog maar 14 jaar oud was. Na het zien van Respect noemde Jordin Jennifer "prachtig" als Aretha. Ze vertelde dat ze van de film hield en zei dat ze 'zo geïnspireerd naar buiten liep'. Ze voegde er ook aan toe dat de hele cast "bewegende uitvoeringen" gaf.

1 Tristan Wilds stal momenten om naar haar te luisteren

Tristan Wilds, de hoofdrolspeler van Jennifer Hudson in The Secret Life of Bees, kon geen genoeg krijgen van het horen van haar zingen, en herinnert zich dat hij wegsloop om naar haar en Alicia Keys te luisteren. Hij zei: "Ik zou altijd denken, ik moet weg van deze scène, zodat ik iets kan horen [ze zingen]."

Aanbevolen: