Wat doet de vriendin van Bad Bunny voor de kost?

Inhoudsopgave:

Wat doet de vriendin van Bad Bunny voor de kost?
Wat doet de vriendin van Bad Bunny voor de kost?
Anonim

Bad Bunny is een bekende naam, maar zijn vriendin Gabriela Berlingeri is minder bekend. Toch deelt het machtspaar graag een glimp van hun relatie met het publiek, ondanks het feit dat ze hun relatie in de wereld van beroemdheden heel lang geheim hebben gehouden.

Het punt is, Bad Bunny is superberoemd, dus hoe kwam hij terecht bij Gabriela, een betwistbare non-celeb met weinig banden met de industrie?

Wie is Gabriela Berlingeri?

Feit is dat de vriendin van Bad Bunny Gabriela Berlingeri is, en het gerucht gaat dat het stel al sinds februari 2019 samen is. Hun relatie werd in maart 2020 bevestigd, nadat het paar samen in quarantaine was geplaatst in een Airbnb. Bad Bunny en Gabriela zijn blijkbaar samen sinds 2017, en dat is niet lang nadat hij en zijn ex Carliz de la Cruz uit elkaar zijn gegaan.

Een groot ding dat voor opschudding heeft gezorgd bij het daten van Gabriela en Bad Bunny, is het feit dat Gabriela er niet uitziet als een supermodel, maar eerder als een alledaags mooi meisje dat mensen op straat zien lopen.

Sommige fans vonden dat ze uitgescholden moest worden of dat ze niet mooi genoeg was voor haar superster, maar het lijkt Bad Bunny niet uit te maken wat iemand zegt over zijn hoofdrolspeelster.

Wat is de baan van Gabriela Berlingeri?

Gabriela Berlingeri is een sieradenontwerpster met een eigen winkel genaamd Diciembre Veintinueve, of D29. Alle stukken zijn ontworpen op het eiland Puerto Rico. De collectiestukken zijn in goud en de ontwerpen zijn bedoeld om mensen te herinneren aan het belang van veelzijdigheid. Ze heeft ook gemodelleerd voor verschillende boetieks en werkte met Bad Bunny aan een aantal van zijn liedjes.

Gabriela fotografeerde ook Bad Bunny voor zijn Rolling Stone-cover.

Ze zei dat ze blij was dat ze alle aspecten van hem die ze leuk vond naar voren kon brengen en deze delen van hem aan anderen kon laten zien. Gabriela is ook de fotograaf achter veel van Bad Bunny's Instagram-foto's, zelfs de intieme momenten tussen het paar.

Tijdlijn van de relatie van het stel

De echte vraag is hoe Bad Bunny zijn vriendin Gabriela heeft ontmoet, gezien hoe beroemd hij is en hoe nuchter ze lijkt. Het feit is dat zelfs voordat ze begonnen te daten, Gabriela van Bad Bunny en zijn muziek hield.

Er wordt gezegd dat Bad Bunny Gabriela ontmoette tijdens een etentje met zijn gezin in april 2017 nadat hij optrad tijdens een concert. Maar dit is de laatste keer dat het stel samen in het openbaar werd gezien, tot februari 2019, toen ze samen werden gefotografeerd tijdens een basketbalwedstrijd.

Na deze foto's in 2019 eindigde Bad Bunny in quarantaine vanwege Covid-19 in 2020. Gedurende deze tijd bleef hij posten op sociale media en Gabriela stond op verschillende van de foto's, waardoor hun relatie officieel werd.

Bad Bunny werd zelfs geciteerd door te zeggen dat ze de beste metgezel in zijn leven is.

Zingt Bad Bunny over zijn vriendin?

Hoewel de relatie van Bad Bunny al het nieuws is, zijn fans ook geïnteresseerd in wat de artiest in zijn liedjes over zijn vriendin heeft gezegd. Het blijkt dat een paar van zijn nummers over Gabriela gaan, maar dat is niet alles.

Het is vrij duidelijk dat elk nummer dat Bad Bunny speelt over liefde te maken heeft met zijn hoofdrolspeelster, maar hij heeft haar ook uitgenodigd om met hem mee te doen in de studio.

Hoewel fans misschien niet zo enthousiast waren over Bad Bunny's koppel met Gabriela, blijkt ze meer dan in zijn muzikale universum te passen.

Bad Bunny en Gabriela hebben zelfs samengewerkt

Er zijn verschillende nummers die worden gezongen door Bad Bunny, maar zijn vriendin zingt er ook delen van. Fans die al jaren naar de muziek van Bad Bunny luisteren, hebben haar misschien in zijn liedjes horen zingen, maar wisten toen niet wie ze was.

Hoewel Gabriela in slechts één van deze nummers, En Casita, zingt, hebben al deze nummers iets te maken met hun relatie, of ze hielp met de verwijzingen naar het nummer.

Ondanks dat ze niet in elk nummer zit of ze allemaal helpt schrijven, kan elke fan zien dat hun relatie sterk is door gewoon naar de nummers te luisteren. Dat wil zeggen, als hij niet in het Japans zingt.

Future Bad Bunny Tours

Bad Bunny heeft al een tour aangekondigd - en verlengd - voor de zomer van 2022. Hoewel zijn arenatour al voor het hele jaar is uitverkocht, maakt hij momenteel plannen voor een nieuwe marathon van data, die in augustus begint 5 en loopt tot en met december.

Deze zomertour vindt plaats in stadions in Noord-Amerika en Latijns-Amerika en wordt 'Bad Bunny: World's Hottest Tour' genoemd. DJ Alisso en Diplo zullen op bepaalde data deelnemen aan de tour, dus fans moeten zeker de datums en plaatsen controleren van wie ze willen horen!

Of fans nu van de muziek houden of van Bad Bunny zelf, ze zouden allemaal blij moeten zijn dat hij een liefdevolle relatie heeft met zo'n geweldige vrouw.

Hij heeft gezegd dat ze hem uit zijn donkerste tijden en door emotionele onrust heeft geholpen, en voor fans betekent dit dat hij doorgaat met het produceren van muziek waar ze van houden. Dus wat de haters ook zeggen, dit stel is bedoeld om door dik en dun te zijn.

Aanbevolen: