Wat doet Jo Koy, de vriend van Chelsea Handler, voor de kost?

Inhoudsopgave:

Wat doet Jo Koy, de vriend van Chelsea Handler, voor de kost?
Wat doet Jo Koy, de vriend van Chelsea Handler, voor de kost?
Anonim

Telkens wanneer er een groot evenement in Hollywood of de muziekindustrie is, zijn er massa's mensen met camera's om foto's te maken van de rijke en beroemde mensen die komen opdagen. Als je naar de resulterende foto's kijkt, wordt het snel duidelijk dat, hoewel elke beroemdheid zijn eigen persoon is, de meeste sterren ook in veel opzichten hetzelfde zijn. Sterren hebben bijvoorbeeld de neiging om in soundbites te praten, dezelfde soort dingen te zeggen en dezelfde soort glimlach te hebben.

Verbazingwekkend genoeg, hoewel ze al jaren beroemd is en Chelsea Handler veel beroemde vrienden heeft, leek ze nooit te worden beïnvloed door het Hollywood-ecosysteem. Immers, ook al presenteerde Handler jarenlang een talkshow, ze lijkt het leuk te vinden om de mensen die haar interviewen uit te nodigen. Gezien het feit dat Handler geen typische beroemdheid is, is er veel interesse in zaken als met wie Chelsea aan het daten is en wat ze voor de kost doen?

Wie is Chelsea Handler aan het daten?

In de jaren sinds Chelsea Handler voor het eerst beroemd werd, was het heel duidelijk dat haar smaak in romantische partners onvoorspelbaar was. Het enige dat de mannen aan wie Handler is gekoppeld, gemeen lijken te hebben, is dat ze allemaal bekwaam zijn. Het feit dat Chelsea Handler met 50 Cent, Bobby Flay, David Alan Grier en zakelijk leider André Balazs is uitgegaan, bewijst bijvoorbeeld dat ze zich aangetrokken voelt tot indrukwekkende mensen.

Van alle mannen met wie Chelsea Handler in verband wordt gebracht, zou kunnen worden gesteld dat haar huidige romantische partner een van de minst bekende is. Handler is immers betrokken bij de komiek Jo Koy en op het moment van schrijven is er geen twijfel dat hij verre van een begrip is.

Ondanks zijn gebrek aan internationale bekendheid, zijn de meest toegewijde fans van Handler waarschijnlijk meer opgewonden om haar te zien daten met Jo Koy dan met wie dan ook met wie ze in het verleden te maken heeft gehad. De fans van Handler hebben haar immers jarenlang met Koy zien omgaan sinds hij een semi-frequent panellid was in haar talkshow Chelsea Lately.

Hoeveel geld is de vriend van Chelsea Handler waard?

Chelsea Handler is een van die zeldzame mensen die op hun eigen voorwaarden bekendheid hebben weten te verwerven en heeft jarenlang gestaag gewerkt als komiek en televisiepersoonlijkheid. Als gevolg hiervan heeft Handler een werkelijk indrukwekkend fortuin van $ 35 miljoen kunnen verzamelen, waardoor ze een werkelijk ongelooflijke levensstijl kan leiden waar de meeste mensen jaloers op zijn.

Het spreekt natuurlijk voor zich dat Jo Koy nog nooit zo beroemd is geweest als zijn vriendin Chelsea Handler. Het lijdt echter geen twijfel dat Koy tijdens zijn carrière ongelooflijk veel succes heeft gehad. Als resultaat van alles wat hij tijdens zijn indrukwekkende carrière heeft bereikt, heeft Koy een fortuin van $ 5 miljoen volgens celebritynetworth.com. Met dat in gedachten, zal iedereen die niet bekend is met Koy's carrière zich ongetwijfeld afvragen hoe hij zoveel geld heeft verzameld.

Wat doet het vriendje van Chelsea Handler voor de kost?

Zoals Jo Koy in het verleden heeft uitgelegd, werd hij als kind geïnspireerd om stand-upcomedian te worden en bekeek hij video's van Eddie Murphy die voor het eerst op het podium stond. Nadat hij het werk had gedaan door alle optredens aan te nemen die hem werden aangeboden, begon Koy's komische carrière enorm op stoom te komen toen hij de kans kreeg om op te treden op Showtime in de Apollo.

Sinds hij zijn grote doorbraak kreeg, heeft Koy een trouwe aanhang ontwikkeld waardoor hij veel geld heeft kunnen verdienen met toeren en optreden. Bovendien heeft Koy verschillende comedyspecials opgenomen die door Netflix zijn uitgebracht. In de afgelopen jaren heeft Koy duidelijk gemaakt dat hij geen geld verdiende aan zijn eerste twee Netflix-specials, maar dat hij sindsdien wel geld heeft verdiend aan de streaminggigant.

In deze tijd hebben heel veel beroemdheden geleerd dat ze geld kunnen verdienen door hun carrière in meerdere richtingen tegelijk te sturen. Jo Koy is zich daar uiteraard zeer bewust van en heeft zijn carrière in de loop der jaren gediversifieerd. Koy heeft bijvoorbeeld een handvol kleine rollen gekregen in tv-shows en films. Ondanks zijn beperkte filmografie, is Koy gecast als de hoofdrol in een aankomende film met de titel Paaszondag. Natuurlijk hebben veel komieken een klein bedrag betaald om te schitteren in films die snel komen en gaan. Als het echter gaat om Koy met in de hoofdrol op Paaszondag, is er één reden om te denken dat de film potentieel heeft en hij kreeg een behoorlijk bedrag voor zijn rol. Het blijkt dat Paaszondag wordt geproduceerd door het bedrijf van Steven Spielberg, Amblin Entertainment.

Naast het werken als komiek en het worden van acteur, heeft Jo Koy nog een andere inkomstenstroom. Voordat het in 2015 werd geopend, investeerde Koy in een restaurant genaamd Yojie Japanese Fondue. Er is natuurlijk geen manier om te weten hoeveel geld Koy met die investering heeft verdiend, maar op dit moment lijkt het vrijwel zeker dat hij heeft verzilverd. Het restaurant is tenslotte al jaren open. Dat gezegd hebbende, de restaurantindustrie werd geteisterd door de COVID-19-pandemie, dus dat moet de zaken voor Koy hebben vertraagd.

Aanbevolen: