De echte reden waarom Richard Simmons uit Hollywood verdween

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Richard Simmons uit Hollywood verdween
De echte reden waarom Richard Simmons uit Hollywood verdween
Anonim

Waar ging Richard Simmons heen?

Hollywood zit vol met mysteries. Meestal hebben ze te maken met het geheime vriendje van een beroemdheid of misschien zelfs met een geheime aandoening of ziekte. Maar in het geval van Richard Simmons, de beroemde en flamboyante fitnessinstructeur van de sterren… gaat het mysterie over zijn ware verblijfplaats.

Dit is wat we er echt van weten…

Bijgewerkt op 16 maart 2022: Richard Simmons is nog steeds uit het publieke oog teruggetrokken, en dat lijkt precies te zijn hoe hij het leuk vindt. Hoewel hij niet langer op televisie of bij grote openbare evenementen verschijnt, suggereren alle rapporten en indicaties dat hij veilig en gezond is en gewoon zijn leven in vrede leidt. Maar voor fans van het geliefde fitnessicoon die hem en zijn werk missen, post Simmons nog steeds regelmatig oude trainingsvideo's op zijn YouTube-kanaal zodat iedereen ervan kan genieten.

In maart 2021 werd aangekondigd dat zijn fitnessshow Sweatin' to the Oldies zal beginnen met streamen op een nieuwe dienst, en Simmons bracht een openbare verklaring uit waarin hij zei: "Ik ben erg enthousiast dat mijn baanbrekende fitnessserie van Sweatin' to the Oldies is nog steeds zo relevant en populair en ik hoop dat veel nieuwe fans deze tijdloze klassiekers zullen ontdekken."

Sommige mensen maken zich grote zorgen over Richard Simmons

Richard Simmons is sinds 2014 niet meer in het openbaar verschenen. In 2016 begonnen veel mensen zich zorgen te maken over zijn verblijfplaats.

Voordat we ingaan op Richards verblijfplaats en op de controverses rond zijn vermeende verdwijning, is het belangrijk op te merken dat mensen om deze kwestie geven omdat ze om Richard geven. De man was decennialang een steunpilaar op televisie. Zijn fitness-infomercials op tv waren zowel geïnspireerd als vermaakt. Hij verscheen in tal van talkshows, scriptseries en zelfs Whose Line Is It Anyway?, waarbij hij het publiek altijd aan het lachen maakte met zijn over-the-top flamboyante karakter en charisma.

Richard is ongetwijfeld de man die fitness leuk heeft gemaakt. Zijn verlangen om mensen in beweging te krijgen lanceerde een zakenimperium waar mensen nog steeds dol op zijn en zich op abonneren.

Maar Richard zelf is nergens te bekennen.

Veel media hebben gevraagd naar de locatie van Richard Simmons. Maar misschien niemand meer dan radiolegende Howard Stern. Richard was tenslotte een frequente gast in zijn show en audioclips van verschillende interviews worden nog steeds uitgezonden op The Howard Stern Show voor grappen. Howard heeft ook beweerd dat hij bijna een vriendschap met Richard had. Kortom, er is affiniteit. Dus de discussie over Richards ware verblijfplaats is veel naar voren gekomen. Maar Howard Stern is lang niet de enige die zich afvraagt wat er met Richard is gebeurd. Dit komt omdat Richard's verdwijning net voelt als… een legitieme verdwijning.

Als beroemdheden de mainstream verlaten, zijn ze er meestal nog steeds. Maar Richard is eigenlijk al jaren niet meer gezien.

Dus, natuurlijk zijn mensen erg bezorgd.

Koppel dit met een paar behoorlijk schandalige geruchten, en je hebt een volledige potentiële controverse in handen …

De geruchten en de waarheden over de verdwijning van Richard Simmons

In maart 2016 begonnen velen in de media een verhaal te delen over hoe Richard werd gegijzeld door zijn huishoudster, en daarom was hij sinds 2014 niet meer in het openbaar gezien. Om dit gerucht te verdrijven, heeft Richard belde The Today Show op en beweerde dat deze beschuldigingen totaal onwaar waren.

Maar het feit dat Richard besloot te bellen in plaats van fysiek te verschijnen, maakte mensen nog bezorgder. Slechts een paar maanden later sloot Richard zijn fitnessstudio zonder een aankondiging aan zijn fans te doen.

Koppel de geruchten over de huishoudster en deze vreemde bewegingen, en je hebt de reden waarom een podcast genaamd "Missing Richard Simmons" begon. Er waren tenslotte zoveel mensen in de war door zijn plotselinge en volledige verdwijning, gezien het feit dat de man ooit overal was.

Geruchten bleven de ronde doen, waardoor de LAPD naar Richards huis ging om hem te controleren. Naderhand gaf de LAPD een verklaring af waarin werd beweerd dat Richard "perfect in orde" was en "thuis deed wat hij wilde doen". Maar niet lang daarna werd Richard gedwongen zijn huis te verlaten en naar het ziekenhuis te gaan voor ernstige indigestie, volgens The Washington Post. Dit was de reden waarom hij een foto van zichzelf op Facebook plaatste, waarin hij beweerde dat alle speculaties vals waren en dat hij nog steeds in de buurt was en niet "vermist".

Maar na zijn verblijf in het ziekenhuis verdween Richard weer. Hoewel hij wel wat herrie maakte toen hij de National Enquirer, American Media en Radar Online aanklaagde omdat ze suggereerden dat hij een vrouw zou worden en dat hij daarom niet langer in de publieke belangstelling stond.

Richard verloor uiteindelijk de rechtszaak wegens smaad en moest de honoraria van de advocaten van de beklaagden betalen.

Deze rechtszaak werd in juni 2018 gevolgd door een andere, toen hij een privédetective uit LA aanklaagde voor het kennelijk plaatsen van een volgapparaat in zijn auto. Volgens Distractify beweerde Richard dat In Touch Weekly de onderzoeker had ingehuurd om hem op te sporen.

Het lijkt erop dat iedereen wil weten wat er in godsnaam met Richard is gebeurd.

En toch wil en heeft hij zijn fans geen antwoorden gegeven, en daarom blijven ze hem achtervolgen.

Hoewel Richard niets in het openbaar heeft gezegd, heeft zijn broer, Lenny, volgens People.

"Na 40 jaar heeft hij gewoon besloten dat hij wil rusten", zei Lenny tegen People Magazine. "Hij is nu 68 jaar oud en hij is in goede gezondheid, maar hij wil gewoon tijd voor zichzelf."

Dus op dit moment lijkt het erop dat we nooit een direct antwoord van Richard zullen krijgen en dat betekent dat mensen zich nog steeds zullen afvragen wat er in hemelsnaam met hem is gebeurd…

Aanbevolen: