Waarom verdween Kate Gosselin uit de schijnwerpers?

Inhoudsopgave:

Waarom verdween Kate Gosselin uit de schijnwerpers?
Waarom verdween Kate Gosselin uit de schijnwerpers?
Anonim

De strijd binnen de familie van Kate Gosselin was heel openbaar en erg lelijk, een trieste aanblik na de jaren van succes die de familie ooit had omdat ze 'ongewoon' waren.

Kate heeft in totaal acht kinderen met ex-man Jon, en de show Jon en Kate Plus Eight volgde het leven van de zesling en tweeling van het paar. De show begon in 2007 en duurde vijf seizoenen voordat het Kate Plus Eight werd na de rommelige scheiding van Kate en Jon.

De laatste aflevering was in 2017 en sindsdien is Kate langzaam uit de schijnwerpers verdwenen.

Wat is er met Kate Gosselin gebeurd na Kate Plus 8?

Kate houdt zich sinds het laatste seizoen van Kate Plus Eight bezig met reality-tv. Ze verscheen op Dancing With The Stars, Celebrity Wife Swap, Celebrity Apprentice en in 2019 had ze een andere show genaamd Kate Plus Date.

Tijdens haar carrière als reality-tv-ster gebeurde er veel achter de schermen binnen het gezin, van enorme opstootjes tot het ervoor zorgen dat haar Dancing With The Stars-partner Tony Dovolani de show verliet. Het lijkt alsof Kate geen gemakkelijke persoon is om mee om te gaan en de realiteit is dat zelfs sommige van haar kinderen geen sterke band met haar hebben.

Kate's sociale media zijn donker geworden, omdat ze sinds 2017 niet actief is geweest op Twitter, en haar meest recente Instagram-post is juli 2020, waarin werd gevierd dat Aaden zijn beugel afzette.

In 2018 kreeg Jon de voogdij over twee van de zesling, Hannah en Collin, nadat Kate niet opdaagde voor de rechtbank. Het leven is ongelooflijk zwaar geweest voor de kinderen van Kate en Jon, die nu verdeeld zijn en in meer dan één juridische strijd verwikkeld zijn geraakt.

Wat is er met de kinderen van Kate Gosselin gebeurd?

Het is duidelijk dat het trauma van de scheiding van hun ouders de acht kinderen van Kate en Jon heeft getroffen. Jon heeft de voogdij over Hannah en Collin, die geen contact hebben met hun moeder.

Volgens interviews die Jon in het verleden heeft gegeven, spreekt geen van de kinderen behalve Hannah met Collin, en Kate bemoeit zich niet met de twee kinderen die bij Jon wonen. Vier van de acht kinderen wonen bij Kate en de twee oudere kinderen, Cara en Mady, gaan allebei naar de universiteit in New York.

Jon heeft ook gezegd dat vier van zijn acht kinderen niet met hem praten. Het klinkt alsof de familie door een hel is gegaan, maar helaas houdt het liefdesverdriet daar niet op.

Alle kinderen hebben veel meegemaakt, vooral Collin die door zijn moeder werd opgenomen in een instelling. Jon was het niet eens met de beslissing en zei dat alleen omdat Collin zijn problemen had, dat niet betekende dat hij in een instelling moest worden geplaatst.

Jon heeft nu de volledige voogdij over Collin. Collin ziet zijn moeder niet en schreef een brief aan zijn vader waarin hij zei dat Kate hem misbruikte.

Dit is iets dat gemakkelijk te geloven is als je hoort wat er met Hannah is gebeurd. Toen ze haar vader koos en weigerde uit zijn auto te stappen, begon Kate te schreeuwen en naar verluidt rukte ze Hannah zo hard dat er een ambulance moest worden gebeld.

Kate Gosselin is aangeklaagd voor het veroorzaken van 'psychische schade'

Suing lijkt ook erg populair in de familie. In 2010 klaagden Kate's broer en zijn vrouw Kate Gosselin aan omdat ze haar kinderen op tv had gezet en beweerden dat Kate haar kinderen 'psychische schade' had toegebracht.

Als het gebrek aan contact tussen de kinderen en hun ouders iets is, kan Kate's broer iets op het spoor zijn geweest toen hij sprak over de psychologische schade die de kinderen zouden hebben opgelopen als gevolg van 'uitbuiting' door Kate.

Kate heeft Jon ook aangeklaagd voor het hacken en bespioneren van haar. Ze geloofde dat hij afluisterde en beschuldigde hem ervan haar identiteit te stelen en haar privacy te schenden.

Waar is Kate Gosselin nu?

Voor zover iedereen weet, gaat het goed met Kate en woont ze in North Carolina. In 2019 verkocht ze haar huis in Pennsylvania voor $ 1,1 miljoen. Het is onduidelijk of Kate een baan heeft, dus ze verdient hoogstwaarschijnlijk geld met eerder werk, aantekeningen en sponsoring, zoals de boeken die ze in 2013 publiceerde.

Afgezien daarvan is Kate Gosselin naar de achtergrond verdwenen en is ze uit de schijnwerpers gestapt, wat schokkend is gezien het feit dat Kate ooit verslaafd leek aan tv-kijken.

Maar misschien zijn het alle ontberingen en stress die het gezin de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, waardoor Kate Gosselin haar doelen in het leven heeft heroverwogen.

Hopelijk, maar misschien onwaarschijnlijk gezien de manier waarop ze naar verluidt haar familie in het verleden heeft behandeld, heeft Kate Gosselin de meest waardevolle les geleerd: dat het belangrijkste in het leven niet geld of roem is. De Gosselins hebben veel pijn gehad en fans hopen dat ze sterker uit de andere kant zijn gekomen.

Ook al zijn ze allemaal hun eigen weg gegaan, hopelijk vinden Kate en haar familie genezing na alles wat ze hebben meegemaakt, vooral als het gaat om het herstellen van de relatie van de zesling met elkaar.

Aanbevolen: