De waarheid over waarom deze co-ster van Lindsay Lohan verdween uit acteren

Inhoudsopgave:

De waarheid over waarom deze co-ster van Lindsay Lohan verdween uit acteren
De waarheid over waarom deze co-ster van Lindsay Lohan verdween uit acteren
Anonim

Lindsay Lohan heeft in de loop van haar carrière in talloze films gespeeld, maar haar beroemdste is misschien wel de iconische tienerfilm, Mean Girls. Het is 17 jaar geleden sinds het werd uitgebracht en mensen citeren het nog steeds. En een van de meest memorabele personages uit de film (naast Regina George) is Aaron Samuels Fans houden waarschijnlijk van hem omdat zijn haar er sexy uitziet, maar het kan ook zijn omdat hij wordt gespeeld door een getalenteerde acteur. Jonathan Bennett is degene die Aaron Samuels tot leven heeft gebracht en hij is nog steeds Jonathans beroemdste personage.

Sindsdien heeft Jonathan tv-shows gehost, een kookboek geschreven, in realityshows gespeeld en zelfs zijn eigen kledinglijn gestart. Hij speelt soms in films, maar geen van hen is zo groot als Mean Girls en hij concentreert zich naast acteren op andere dingen in zijn leven. Laten we eens kijken waarom de beroemde acteur de laatste tijd niet in zoveel films heeft gespeeld.

10 Hij ging fitnessen nadat zijn moeder stierf

Mean Girls was de grote doorbraakrol van Jonathon en leverde hem een paar jaar daarna veel andere acteeroptredens op. Maar in 2012 stierf zijn moeder en hij maakte een moeilijke tijd door, dus concentreerde hij zich op fitness om hem er doorheen te helpen. Hij gaf zelfs spinlessen in L. A. Hij vertelde AfterBuzz TV's Spotlight On: "Na het overlijden van mijn moeder ging ik heel, heel, heel zwaar fitnessen, omdat groepsfitness het enige was waardoor ik ermee om kon gaan … ik wilde, weet je, geef het een beetje terug om te proberen mensen te inspireren. Ik had het gevoel dat dit op dat moment was wat ik moest doen."

9 Hij presenteerde een tijdje een zangwedstrijdshow

In 2014 nam hij de rol van presentator van een tv-show op zich in plaats van in een andere film te acteren.“Hij vertelde Copycat, een televisiewedstrijd waar zingende superfans hun best doen om hun muzikale idolen na te bootsen. Deelnemers streden tegen anderen om een prijs van $ 5.000”, aldus The List. Zijn tijd als presentator van een tv-programma duurde echter niet lang. Copycat duurde maar één seizoen, dus Jonathon keerde terug naar acteren, maar hij speelde vooral in films die op Lifetime verschenen.

8 Hij nam deel aan 'Dancing With The Stars'

In hetzelfde jaar presenteerde hij zijn eerste tv-show en deed hij mee aan een andere. Zijn vader stierf kort nadat zijn moeder stierf en zijn vader hield van Dancing With The Stars, dus Jonathon wilde ter ere van hem deelnemen aan de show. Hij had zich echter nooit als danser voorgesteld. Hij vertelde The Blade: "Ik heb mezelf nooit als een danser beschouwd. Als je naar mijn toneelstukken op de middelbare school kijkt, kun je zien dat ik mezelf nooit als een danser zou beschouwen." Hij werd uitgeschakeld in de zesde week van seizoen 19, dus misschien is hij meer een acteur dan een danser, maar hij deed zijn best en deed het geweldig tijdens de show.

7 Hij is nu een voedselnetwerkhost

Jonathon Bennett is niet langer alleen bekend als Aaron Samuels - nu staat hij bekend als de taartman op Food Network. In 2015 begon hij met het hosten van Cake Wars, wat de afgelopen jaren een populaire bakwedstrijd is geworden. Hij begon ook met het hosten van spin-off-shows zoals Cupcake Wars, Halloween Wars en Holiday Wars. Hij schittert nog steeds in films, soms bovenop een gastheer van Food Network, dus zijn leven is erg druk geworden. Hij zei tegen KTLA 5: "Het eerste uur hebben ze me niet nodig. Ze zijn beslag aan het mixen. Ze doen dat soort dingen. Eerlijk gezegd doe ik het eerste uur meestal een dutje."

6 Hij schreef zijn eigen kookboek met 'Mean Girls'-thema

Een paar jaar nadat Jonathon gastheer van Food Network werd, begon hij in zijn vrije tijd met koken en schreef hij een kookboek. Natuurlijk moest het boek een Mean Girls-thema hebben. Volgens The List: "Het begon allemaal terwijl de gastheer van het Food Network genoot van guacamole met een vriend, die besloot appels en granaatappelpitjes toe te voegen om een nieuw brouwsel te creëren. Volgens Jonathan Bennett zei zijn vriend tegen hem: 'Probeer dit eens. Het is geen gewone guac. Het is coole guac.'" De verwijzing van zijn vriend naar Mean Girls inspireerde hem om zijn nieuwe liefde voor koken om te zetten in een eerbetoon aan de film die zijn leven veranderde. Het kookboek is ook een eerbetoon aan zijn moeder, aangezien ze veel recepten schreef voordat ze overleden.

5 Hij deed mee aan een andere realityshow (met de moeder van Lindsay Lohan)

Jonathan lijkt het leuker te vinden om in realityshows te zijn dan in films. In 2019 deed hij mee aan een andere realityshow, Big Brother, en ironisch genoeg nam hij het op tegen een van de moeders van een van zijn mede-sterren van Mean Girls. Hij hield het niet lang uit in de show, omdat hij niet tegen haar in wilde gaan. Hij vertelde TV Insider: "Het is de moeder van Lindsay [Lohan], ik ben met haar opgegroeid. Je gooit de moeder van je jeugdvriend niet onder de baas op Celebrity Big Brother. Ik zou graag nog een realityshow doen. Iedereen die dit leest, stuur de aanbiedingen mijn kant op, want ik hou ervan om Amerika te entertainen."

Related: You Can't Sit With Them: The Cast Of Mean Girls, gerangschikt op nettowaarde

4 Hij veranderde zijn haar voor een betaald partnerschap met Chi (maar het is nu terug naar zijn oorspronkelijke Aaron Samuels-kapsel)

Vorig jaar tijdens quarantaine ging Jonathan een betaalde samenwerking aan met Chi, een populair haarverzorgingsmerk, en verfde hij zijn haar platinablond. Op Instagram plaatste hij een video van zijn nieuwe look. "Bennett legde in de post uit dat fans hem elke dag de klassieke film citeren als hij op pad is, maar de enige referentie die hij het meest krijgt, is de iconische sexy haarlijn. 'Bedankt! Het is Chi,’ is zijn antwoord. Het promotiefilmpje zou natuurlijk niet compleet zijn zonder dat hij op het einde door een bus wordt aangereden", aldus The List. Het blonde haar duurde echter niet lang. Kort daarna verfde hij zijn haar weer in het oorspronkelijke bruin.

3 Hij creëerde een kledinglijn met 'Mean Girls'-thema om geld in te zamelen voor de LGBTQ+-gemeenschap

Jonathan schreef niet alleen zijn eigen kookboek met een Mean Girls-thema, hij creëerde ook een kledinglijn geïnspireerd op de film. Hij kwam uit in 2017 en wilde een kledinglijn creëren die mensen inspireert om zichzelf te zijn. De kledinglijn werd twee jaar later in 2019 uitgebracht. Hij vertelde TooFab: "Ik denk dat als er een kledingbedrijf is dat mij inkapselt als wie ik ben als persoon, het dit merk is, omdat al hun kleding grappig, een beetje onaangenaam en erg luid is. en helder.” Hij vertelde TooFab ook dat zijn tanktops iconische lijnen van Mean Girls hebben, zoals "On Wednesdays we wear rainbows" en "Too gay to function."

2 Hij is verloofd

Naast zijn drukke schema, is er nog een nog belangrijkere reden waarom Jonathan de laatste tijd niet in zoveel grote films heeft gespeeld. Hij is vorig jaar verloofd met zijn vriend en ze plannen nu hun bruiloft. Volgens People: "De 39-jarige acteur, die de beroemde rol van Aaron Samuels speelde in de komedieklassieker Mean Girls uit 2004, zei 'Ja!' nadat zijn vriend Jaymes Vaughan op één knie ging zitten en een lied voor hem schreef voor het lieve voorstel!"

1 Mean Girls was misschien zijn grootste hit, maar nu doorbreekt hij barrières met nieuwe films

Hij zal altijd bekend blijven als Aaron Samuels, maar hij gebruikt zijn bekendheid om de manier waarop de LGBTQ+-gemeenschap op tv wordt vertegenwoordigd te veranderen. In hetzelfde jaar dat hij zich verloofde, speelde hij het eerste homoseksuele hoofdpersonage in een Hallmark-kerstfilm, die ging over een getrouwde man die zijn man naar zijn familie bracht voor de feestdagen. "Bennett schittert in de baanbrekende nieuwe vakantiefilm The Christmas House op het Hallmark Channel, de eerste vakantiefilm van het netwerk met een homoseksuele hoofdrol", aldus People. Aaron Samuels is absoluut een iconisch personage, maar Jonathans nieuwe personage in The Christmas House maakt de weg vrij voor toekomstige homoacteurs.

Aanbevolen: