Dit zijn de geruchten die op 'Celebrity Big Brother' verschijnen

Inhoudsopgave:

Dit zijn de geruchten die op 'Celebrity Big Brother' verschijnen
Dit zijn de geruchten die op 'Celebrity Big Brother' verschijnen
Anonim

Het derde seizoen van Celebrity Big Brother staat voor de deur. De eerste twee seizoenen van de CBS reality-spin-offshow waren een enorme hit bij fans. Broadway-actrice Marissa Jaret Winokur en muzikant Tamar Braxton zijn tot nu toe de twee algemene winnaars.

Er wordt volop gespeculeerd over wie er op de lijst staat voor de derde aflevering, waarbij vooral fans graag bepaalde persoonlijkheden willen zien. Onder degenen waar om wordt gevraagd zijn zangeres Lizzo, actrice Keke Palmer en Julie Chen Moonves, die de originele Big Brother presenteerde sinds de oprichting in 2000.

Onder andere grote verrassende namen die naar verluidt in de show zouden zijn, is Scott Disick, deze geruchtennaam heeft de fans echt aan het praten gekregen.

Een persoon die zeker niet zal verschijnen, is Beth Stern, actrice en activiste die ook getrouwd is met radiopersoonlijkheid Howard Stern. Ze kreeg naar verluidt een plek aangeboden voor het komende seizoen, maar ze wees het af.

Toch zijn er veel andere beroemde mensen die binnenkort onze schermen zouden kunnen sieren. We bekijken enkele van de topnamen in de geruchtenmolen.

9 Ne-Yo

R'n'B-sensatie Ne-Yo is een van de namen die sterk zijn verbonden met een plek in seizoen 3 van Celebrity Big Brother. De muzikant heeft zich de afgelopen jaren behoorlijk verdiept in de wereld van reality-tv: ten eerste was hij jurylid bij de vier seizoenen van J-Lo's World of Dance-wedstrijdshow op NBC.

Meer recentelijk eindigde hij op de tweede plaats toen hij optrad als Badger in seizoen 2 van The Masked Singer UK. Celebrity Big Brother zou zijn volgende stop kunnen zijn.

8 Sha'Carri Richardson

2021 was een behoorlijk bewogen jaar voor atletieksprinter Sha'Carri Richardson, aangezien ze officieel de zesde snelste vrouw in de geschiedenis en de vierde snelste Amerikaanse vrouw aller tijden werd. Een jaar eerder had ze de Olympische Spelen gemist nadat ze controversieel was verboden voor het gebruik van cannabis.

Nog slechts 21, Sha'Carri is een aandachtsmagneet en zou waarschijnlijk een geweldige aanvulling zijn op elke realityshow.

7 Lamar Odom

Net als Sha'Carri is voormalig NBA-ster Lamar Odom nooit ver verwijderd van de nieuwscyclus. Tijdens zijn speeldagen maakte Odom deel uit van het Lakers-team dat in 2009 en 2010 het NBA-kampioenschap achter elkaar won. Het was ook in 2009 dat de atleet trouwde met Khloé Kardashian.

Als zodanig zou Odom helemaal niet nieuw zijn in de wereld van reality-tv. Hij verscheen in 29 afleveringen van Keeping Up with the Kardashians. Tussen 2011 en 2012 had hij ook zijn eigen show met Khloé, getiteld Khloé & Lamar.

6 Shangela

Een andere naam waarvan wordt beweerd dat hij meedoet aan de prijs in Celebrity Big Brother 3 is drag queen, tv-persoonlijkheid en acteur Shangela Laquifa Wadley - mononiem aangeduid als Shangela.

Ze is vooral bekend vanwege haar twee seizoenen die deelnamen aan RuPaul's Drag Race, waar ze als eerste werd uitgeschakeld in seizoen 2 en het jaar daarop als vijfde eindigde.

5 Hope Hicks

Sean Spicer, Omarosa Manigault en Anthony Scaramucci zetten de toon voor voormalige Trump White House-functionarissen die in realityshows terechtkwamen na hun periode onder de 45e president. De laatste twee waren respectievelijk in het eerste en tweede seizoen van Celebrity Big Brother, en nu staat een andere voormalige Trump-medewerker in de rij om in het derde te spelen.

Hope Hicks bekleedde verschillende functies in het communicatieteam van de vorige regering. Ze heeft ook ervaring als Chief Communications Officer bij Fox.

4 Curtis Stone

Een andere beroemdheid met veel ervaring in reality-televisie, de Australische chef-kok Curtis Stone, is een andere persoon die volgens de grap het podium zou kunnen sieren op Celebrity Big Brother 3. Stone was een deelnemer in The Celebrity Apprentice 3 in 2010, waar hij op de vierde plaats eindigde.

Hij heeft ook verschillende kookshows gepresenteerd en beoordeeld, waaronder America's Next Great Restaurant en Top Chef Masters.

3 Erin Brady

Amerikaans model en voormalig titelhouder van een schoonheidswedstrijd Erin Brady heeft misschien niet zoveel ervaring met realityshows als anderen op deze lijst, maar ze weet absoluut hoe het is om in de schijnwerpers te staan. Na het winnen van de titels Miss Connecticut USA en Miss USA in 2013, vertegenwoordigde ze het land op Miss Universe 2013, waar ze op de zesde plaats eindigde.

Brady heeft het grootste deel van haar leven gefocust sinds ze filantropische en liefdadigheidswerk deed.

2 NeNe-lekken

NeNe Leakes is een vrouw met veel talenten. Ze speelde als actrice in films als Uncle Drew en How High 2. Op tv speelde ze Roz Washington in het muziekdrama Glee en Rocky Rhoades in NBC's The New Normal.

Naast haar acteerprestaties is Leakes een auteur, ondernemer en modeontwerper. Ze heeft zelfs haar hand op stand-up comedy uitgeprobeerd. Als ze op Celebrity Big Brother terechtkomt, zal het haar stints volgen op Celebrity Apprentice, Dancing With the Stars en het meest beroemde, The Real Housewives of Atlanta.

1 Tyler Cameron

Soul Artist-model Tyler Cameron werd bekend als deelnemer in seizoen 15 van ABC's The Bachelorette, waar hij als tweede eindigde in de race om het hart van interieurontwerper Hannah Brown te winnen. Er waren oproepen voor hem om de hoofdrol te spelen in seizoen 24 van The Bachelor, hoewel hij naar verluidt een aanbod voor dat optreden afwees.

Hij had ook een cameo op de rom-com Good on Paper op Netflix. Hij zou niet misstaan als hij zou deelnemen aan Celebrity Big Brother 3.

Aanbevolen: