Andrew Garfield gebruikte deze truc om Sunset Boulevard Hotel binnen te gaan

Inhoudsopgave:

Andrew Garfield gebruikte deze truc om Sunset Boulevard Hotel binnen te gaan
Andrew Garfield gebruikte deze truc om Sunset Boulevard Hotel binnen te gaan
Anonim

Andrew Garfield mag dan wel een Oscar-genomineerde ster zijn, hij is zijn dagen in LA niet vergeten toen hij en zijn mede-Britse opkomende acteurs probeerden hun grote doorbraak in Hollywood te krijgen.

Dat de acteur uit 'Spider-Man: No Way Home' en 'The Social Network' vroeger omging met Robert Pattinson, Eddie Redmayne, Jamie Dornan en Tom Sturridge, is algemeen bekend. In een recent interview groef Garfield dieper en gaf hij een voorproefje van hoe een typische dag met de jongens er destijds uit zou zien, en het is heel herkenbaar voor alle worstelende artiesten die er zijn.

Andrew Garfield deed dit vroeger om toegang te krijgen tot het standaard hotelzwembad

In een gesprek met 'The Telegraph', Garfield - die op 27 maart misschien zijn allereerste Oscar wint voor zijn beurt in 'Tick Tick… Boom!' - heeft teruggekeken op het begin van de jaren 2000. Destijds woonde hij in LA met een bende medeacteurs van over de vijver.

Garfield zei dat de sfeer "echt Brits-buitenlands spul was".

Ze wisten het toen nog niet, maar de acteurs stonden op het punt om relatief snel door te breken. Daar deden ze echter auditie voor dezelfde rollen. Gelukkig zagen ze elkaar nooit als rivalen en brachten ze veel tijd samen door, waarbij ze vaak een truc uithaalden om in mooie hotels op Sunset Boulevard te komen.

"We zouden elke ochtend wakker worden en het zou zijn 'Waar ontbijten we?' Wanneer gaan we naar het strand?' 'Wanneer wil je pingpongen?'", zei de acteur.

"We zouden naar het Standard Hotel op Sunset Boulevard gaan en een enkele cocktail tussen ons bestellen, zodat we daar gewoon konden zitten en in het zwembad konden zwemmen," voegde hij eraan toe.

Andrew Garfield op zijn eerste grote Hollywood-rol tegenover Meryl Streep

Garfield had zijn eerste grote Hollywood-rol in 2007 in Robert Redford oorlogsdrama 'Lions for Lambs'.

"Het personage was een volledig Amerikaanse studentenjongen, dus ik dacht dat ik geen kans had", onthulde hij.

"Maar een paar maanden later werd ik naar Burbank gevlogen en stond ik vierde op de lijst na Redford, Tom Hanks en Meryl Streep."

In de film spelen ook Tom Cruise en Marvel-ster Michael Peña. Helemaal geen slechte start voor Garfield.

Aanbevolen: