Tom Cruise gebruikte zijn beroemdheidsstatus om deze iconische acteur te ontmoeten

Inhoudsopgave:

Tom Cruise gebruikte zijn beroemdheidsstatus om deze iconische acteur te ontmoeten
Tom Cruise gebruikte zijn beroemdheidsstatus om deze iconische acteur te ontmoeten
Anonim

Vanuit het oogpunt van de nieuwe generatie staat Tom Cruise misschien meer bekend om zijn capriolen buiten het scherm dan om zijn talent erop. Het is in zekere zin toegestaan, ach wie brengt er een bandrecorder mee naar interviews… Tom wel, dat is wie!

In werkelijkheid is dit jammer, want de acteur behoort echt tot de beste van het beste, vooral voor zijn werk in de jaren '80 en tot in de jaren '90. Cruise bevestigde zijn status als een echt geweldige manier in 1986 dankzij een bepaalde film genaamd 'Top Gun'. Na het optreden stroomden de optredens binnen voor de acteur. Ik denk dat we kunnen zeggen dat we op 18-jarige leeftijd naar New York verhuizen en al vroeg als hulpkelner werken, zeker zijn vruchten afwerpt.

Op een bepaald moment begon Cruise net en keek op naar zijn verschillende rolmodellen. Cruise wist zijn spel te verbeteren, hij moest samenwerken met veteranen van het spel. In één geval gebruikte hij zijn celeb-status om een idool te ontmoeten waar hij naar opkeek, volgens zijn interview van vroeger naast The Uncool, het moment was een gedenkwaardig moment en het zou leiden tot een hecht moment tussen de twee.

Laten we eens kijken hoe het allemaal verliep en wie de iconische beroemdheid is.

Tom respecteert ouderen

Aan het begin van zijn carrière wilde Cruise, ondanks het succes van 'Top Gun', een hoger niveau bereiken, maar door dat te doen, wilde hij samenwerken met een gevestigde legende. Toen kwam de film 'The Color of Money' en een telefoontje van de man zelf, Marty Scorsese.

de kleur van geld poster imdb
de kleur van geld poster imdb

Het was een enorme doorbraak voor Tom, die zijn wens kreeg, samen met een legende en een ervaren acteur is Paul Newman: "Terwijl ik Top Gun aan het doen was, dacht ik dat ik heel graag zou willen werken met een gevestigde oudere acteur van wie ik kan leren – en een gevestigde regisseur. Toen belde Marty [Scorsese] me en zei dat hij wilde dat ik het script voor The Color of Money zou lezen. Hij wilde weten wat ik ervan vond. En ik dacht: 'Hij wil weten wat ik ervan vind. Wat betekent dat?”

"Ik las het en dacht: "Er is hier een rol voor mij. Holy shit. Dit ding is geweldig." Ik vertelde Marty hoeveel ik van het script genoot en hij vroeg me of ik het wilde doen. Ik zei: "Ik zou het graag willen!" Dus dat is wat ik heb gedaan, dat en veel poolen. Ik ben de afgelopen weken met 200 procent verbeterd."

Samenwerken met Paul Newman bleek ook zeer impactvol te zijn. Cruise verloor echter zijn kalmte toen hij een andere veteraan van het spel ontmoette, een met wie hij later zou samenwerken.

Ontmoeting Dustin

Stel je voor dat je in een Cubaans restaurant bent en een van je idolen zit daar gewoon. Als je een beroemdheid bent zoals Tom Cruise, is de kans dat je die persoon ontmoet een stuk gemakkelijker. Tom gaf toe dat hij zijn celeb-status gebruikte om niemand minder dan Dustin Hoffman te ontmoeten, de ervaring veranderde in een ervaring die Tom nooit zou vergeten.

Hij herinnert zich het incident: "Ik denk dat de ontmoeting met Dustin Hoffman daar het dichtst bij kwam. Normaal gesproken zou ik zoiets nooit doen. Maar ik was in dit Cubaanse restaurant op Columbia Avenue met mijn kleine zusje. Plotseling stond ze op om naar de badkamer te gaan en toen ze ging zitten, had ze een grote glimlach op haar gezicht. Ze wees en zei: "Dat is Dustin Hoffman daarginds." Hij deed Death of a Salesman en ik was net terug van het afmaken van Legend in Londen. Ik wist dat dit zijn laatste weekend was en dat het onmogelijk was om kaartjes te krijgen."

"Ik voel me echt verlegen om naar mensen toe te gaan en hallo te zeggen, hen te vertellen dat ik hun werk waardeer, maar ik ging naar boven en zei: "Hé, meneer Hoffman," en hij draaide zich om en zei: "Cruise ?” Hij was zo cool. Hij zei: "Kijk, we hebben het laatste optreden, waarom komen jij en je zus niet langs in mijn kleedkamer en kijk hoe ik het goed maak?" Hij zorgde ervoor dat we stoelen hadden en zo. Daarna gingen we eten met zijn familie en zijn neef. Dat zijn de dingen waar je je goed bij voelt."

Kort daarna stuurde Hoffman de liefde terug en prees Cruise voor zijn inzet en bereidheid om beter te worden: Hij is een demon. Hij staat vroeg op, hij traint, hij gaat vroeg naar huis, hij studeert, hij werkt 's avonds weer uit… En hij wilde altijd al repeteren.″

Het is best goed afgelopen voor Tom.

Aanbevolen: